Erik Møller

Erik Møller

Snakker om endringsprosesser og ledelse

Fra kr 25.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel

Om Erik Møller

Erik Møller er daglig leder i Erik Møller Consulting AS, og har over 35 års erfaring som coach, foredragsholder, lederutvikler og mindfulnesslærer. Hans arbeidserfaring som mikrobiolog, lærer, fisker, frisør og gatesanger har gitt han en egen evne til å formidle kunnskap og skape innsikt på en måte som treffer folk hjemme. Han snakker like godt til alle nivåer i organisasjonen, og er meget god til å involvere tilhørerne i lærende aktiviteter og praktiske øvelser. Temaene han tar opp er like aktuelle uavhengig av bransje og rolle, og har betydning både for jobb og privatlivet. Erik har en god blanding av naturlig autoritet og ydmykhet når han snakker. Det gjør at folk lytter og kjenner seg igjen. Det han snakker om er tilsynelatende enkelt og selvfølgelig, men det har en dybde som berører og en kraft som motiverer. Og så har han en lun humor! Du får garantert med deg noen nyttige metoder og flere aha-opplevelser fra hans foredrag.

Hjemsted
Oslo
Foredrag på engelsk
Ja

Foredrag med Erik Møller

Endringskoden - hvordan lykkes med endringsprosesser i din virksomhet?

I dette fordraget får du den atferdsøkonomiske forklaringen på hvorfor de fleste av oss gir opp våre endringsforsøk etter en kort stunds anstrengelse og fortsetter som før, selv om vi har innsett at endring er nødvendig, har satt oss mål, laget planer og er motivert. Du vil få med deg konkrete strategier for hvordan du og din organisasjon knekker "Endringskoden" og skaper endringer som monner, både for person og organisasjon.

Selvledelse og stressmestring for ledere

Foredraget tar utgangspunkt i påstanden: «For å lede andre må du kunne lede deg selv». Som leder er du utsatt for press og høye forventninger fra mange hold, og din evne til å beholde roen, reagere fornuftig og ta kloke beslutninger blir ofte satt på prøve. Du får verdifull kunnskap om hvordan hjernen forholder seg til endringsprosesser, og mange praktiske metoder og strategier for å mestre stress og gjenvinne fokus og mentalt overskudd i en hverdag i kontinuerlig forandring.

Hva kjennetegner effektive team?

Dette foredraget tar utgangspunkt i nyere forskning fra bl.a. Google om hva som er avgjørende for at team skal jobbe effektivt og målrettet. Vi har lenge trodd at det viktigste har vært å kombinere utfyllende kompetanse og personlighetstyper. Dette viser seg å ha mye mindre betydning enn tidligere antatt. Foredraget gir tankevekkende innsikt og kunnskap om hva som egentlig bestemmer teamets effektivitet og kvalitet, og gir råd og tips om hvilke tiltak som kan iverksettes.

Historier fra et levd liv

Dette foredraget er «edutainment» på høyt nivå. Her utnytter Erik sin evne til å inspirere og engasjerer gjennom å kombinere sine foredragsferdigheter med sin musikalitet. Først «tegner og forteller» han en kort, underholdende og tankevekkende historie knyttet til arbeids- og hverdagslivet. Etter hver historie synger og spiller han (gitar) en sang med tekst relevant til temaet. Underveis i programmet involveres tilhørerne i dialog, refleksjon og små øvelser. Inspirasjon garantert!

Læringskultur: Alle kan bli god med riktig innstilling

Vår evne og vilje til å lære bestemmes av vårt "Mindset". Med et "Fixed" mindset er det viktigst å fremstå som "flink", du er redd for å gjøre feil, hater kritikk og gir lett opp. Med et "Growth" mindset ser du på feil som viktigste kilde til læring, du etterspør kritikk og er utholdende når du møter vanskeligheter. Hvordan utvikle en læringskultur når de fleste av oss er mer eller mindre "fixed"? Du får verdifulle råd om hvordan du kan endre deg selv og kulturen fra "fixed" til "growth".

Kurs med Erik Møller

Work-Life balanse med stressmestring og mindfulness

Lær hvordan du kan ta kontroll på egen hverdag og opprettholde balanse, overskudd og høy motivasjon hver eneste dag. Du får kunnskap om hvordan du kan gjøre stress til en positiv drivkraft, og trening i flere praktiske teknikker for å finne roen, sove bedre, bli en bedre lytter, styrke relasjoner, mm. Varighet: 3,5 timer.

2024 © Talerlisten AS