Erik Møller

Erik Møller

Snakker om endringsprosesser og ledelse

Fra 25.000,- per foredrag

Fra 35.000,- per kurs

Send forespørsel Bli kontaktet

Om Erik Møller

Erik Møller er daglig leder i Erik Møller Consulting AS, og har over 35 års erfaring som coach, foredragsholder, lederutvikler og mindfulnesslærer. Hans arbeidserfaring som mikrobiolog, lærer, fisker, frisør og gatesanger har gitt han en egen evne til å formidle kunnskap og skape innsikt på en måte som treffer folk hjemme. Han snakker like godt til alle nivåer i organisasjonen, og er meget god til å involvere tilhørerne i lærende aktiviteter og praktiske øvelser. Temaene han tar opp er like aktuelle uavhengig av bransje og rolle, og har betydning både for jobb og privatlivet. Erik har en god blanding av naturlig autoritet og ydmykhet når han snakker. Det gjør at folk lytter og kjenner seg igjen. Det han snakker om er tilsynelatende enkelt og selvfølgelig, men det har en dybde som berører og en kraft som motiverer. Og så har han en lun humor! Du får garantert med deg noen nyttige metoder og flere aha-opplevelser fra hans foredrag.

Foredrag med Erik Møller

Endringskoden - hvordan lykkes med endringsprosesser i din virksomhet?

I dette fordraget får du den atferdsøkonomiske forklaringen på hvorfor de fleste av oss gir opp våre endringsforsøk etter en kort stunds anstrengelse og fortsetter som før, selv om vi har innsett at endring er nødvendig, har satt oss mål, laget planer og er motivert. Du vil få med deg konkrete strategier for hvordan du og din organisasjon knekker "Endringskoden" og skaper endringer som monner, både for person og organisasjon.

Selvledelse og stressmestring for ledere

Foredraget tar utgangspunkt i påstanden: «For å lede andre må du kunne lede deg selv». Som leder er du utsatt for press og høye forventninger fra mange hold, og din evne til å beholde roen, reagere fornuftig og ta kloke beslutninger blir ofte satt på prøve. Du får verdifull kunnskap om hvordan hjernen forholder seg til endringsprosesser, og mange praktiske metoder og strategier for å mestre stress og gjenvinne fokus og mentalt overskudd i en hverdag i kontinuerlig forandring.

Hva kjennetegner effektive team?

Dette foredraget tar utgangspunkt i nyere forskning fra bl.a. Google om hva som er avgjørende for at team skal jobbe effektivt og målrettet. Vi har lenge trodd at det viktigste har vært å kombinere utfyllende kompetanse og personlighetstyper. Dette viser seg å ha mye mindre betydning enn tidligere antatt. Foredraget gir tankevekkende innsikt og kunnskap om hva som egentlig bestemmer teamets effektivitet og kvalitet, og gir råd og tips om hvilke tiltak som kan iverksettes.

Historier fra et levd liv

Dette foredraget er «edutainment» på høyt nivå. Her utnytter Erik sin evne til å inspirere og engasjerer gjennom å kombinere sine foredragsferdigheter med sin musikalitet. Først «tegner og forteller» han en kort, underholdende og tankevekkende historie knyttet til arbeids- og hverdagslivet. Etter hver historie synger og spiller han (gitar) en sang med tekst relevant til temaet. Underveis i programmet involveres tilhørerne i dialog, refleksjon og små øvelser. Inspirasjon garantert!

Læringskultur: Alle kan bli god med riktig innstilling

Vår evne og vilje til å lære bestemmes av vårt "Mindset". Med et "Fixed" mindset er det viktigst å fremstå som "flink", du er redd for å gjøre feil, hater kritikk og gir lett opp. Med et "Growth" mindset ser du på feil som viktigste kilde til læring, du etterspør kritikk og er utholdende når du møter vanskeligheter. Hvordan utvikle en læringskultur når de fleste av oss er mer eller mindre "fixed"? Du får verdifulle råd om hvordan du kan endre deg selv og kulturen fra "fixed" til "growth".

Kurs med Erik Møller

Work-Life balanse med stressmestring og mindfulness

Lær hvordan du kan ta kontroll på egen hverdag og opprettholde balanse, overskudd og høy motivasjon hver eneste dag. Du får kunnskap om hvordan du kan gjøre stress til en positiv drivkraft, og trening i flere praktiske teknikker for å finne roen, sove bedre, bli en bedre lytter, styrke relasjoner, mm. Varighet: 3,5 timer.

Erik Møller har 8 vurderinger

Kent Inge Pedersen

9. desember 2019

Coop Norge SA

6

Hadde gleden å ha Erik som foredragsholder på en konferanse med ledelse, tillitsvalgte og verneombudene på Coop Logistikk Bergen. En meget kunnskapsrik person som skapte stort engasjement rundt temaet «hvordan lykkes med endringer». Likte spesielt godt hvordan han klarte å skape refleksjon over egen adferd samt tilnærmingen (les suksesskriterier) til endringsprosesser. Flink til å kommuniserer komplekse ting på en enkel og forståelig måte. Kan anbefales på det sterkeste.

Kent Inge Pedersen
Direktør Logistikk Region Vest

Elise Langerød

9. desember 2019

QVARTZ AS

6

Erik har hatt en veldig god session for QVARTZ med tema «How to balance your energy and find inner focus». Erik har fått frem en god balanse av kunnskap og innsikt og praktiske mindfulness teknikker, inkl. lett gjennomførbare øvelser som man kan ta med seg i hverdagen. Super innhold og gjennomføring!

Vigdis Vindenes

23. november 2019

Seksjon for rusmiddelforskning, Oslo Universitetssykehus

6

Erik Møller har variert og relevant erfaring, som han deler på en engasjert og inspirerende måte. Han kan peke på hva som skal til for at man lykkes for å få til endringer, både personlig og i arbeidslivet, men ikke minst hvorfor mange ikke lykkes! Vi ble både motivert og inspirert og har fått konkrete verktøy å jobbe videre med!

Arild Bjørndal

17. januar 2017

RBUP Øst og Sør

6

Erik Møller er en svært god foredragsholder og en verdsatt navigatør for ledergrupper i omstilling. I ulike sammenhenger har han tilført merverdi til grupper, prosesser, møter og produkter, både faglig og menneskelig.

Stig Morten Nilsen

13. januar 2017

Norges Bilbransjeforbund

6

Vi har ved en rekke anledninger benyttet Erik Møller til work-shops, foredrag og innlegg rundt læring, utvikling og motivasjon. Vi har alltid vært godt fornøyd med hans store og brede kunnskap og erfaring, og ikke minst hans vinnende vesen og behagelige framtoning.

Vuokko Hassel

12. januar 2017

Coop Norge

6

Erik er en meget dyktig foredragsholder og fasilitator. Han skaper engasjement og entusiasme og tar tak i komplekse problemstillinger meget profesjonelt. Også god veileder i omstillingsprosesser. Får alltid meget gode tilbakemeldinger fra deltakere.

Aniela Gjøs

11. januar 2017

Tine SA

6

Erik Møller har holdt flere innlegg og workshops for TINE Logistikk, Posten og Ontime Logistics, fra små grupper til store ledersamlinger med flere hundre deltagere. Erik får alltid topp skår for sine prestasjoner, hans evne å forklarer komplekse ting på en enkel måte slikt alle forstår er unik. Han appellerer til det umiddelbare/intuitive hos oss slikt at alle husker hans eksempler og ord lenge etterpå. Hans begrep» energi vampyrer» er et godt eksempel på det selvforklarende. Hans innlegg passer for alle typer publikum fra operative ressurser til topp akademikere.
Aniela Gjøs
Konserndirektør Tine

Torstein Harildstad

10. januar 2017

Chairos

6

Erik har levert mange gode foredrag og work shops. jeg har brukt ham i flere av selskapene jeg har jobbet i og har alltid vært fornøyd.

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2021 © Talerlisten AS