Esben Keim

Esben Keim

Digital transformatør

Fra 15.000,- per foredragCa. pris for 45 min. i foredragsholders hjem-region. Mva. kommer i tillegg.

Send forespørsel Bli kontaktet

Om Esben Keim

Esben Keim er en energibunt som brenner for innovasjon, bærekraft og fornyelse. Medfødt nysgjerrig og i god stand til å tenke utenfor boksen. Han er kontinuerlig opptatt av hvordan mennesker og teknologi kan skape bærekraftig verdi. Når Esben ikke holder foredrag hjelper han store og små virksomheter med fornyelse, disrupsjon, innovasjon og utvikling. Esben har omfattende ledererfaring og digital forståelse. Esben nyter hver dag og realiserer livstilen sin hver våkne time, som innebærer å snakke med folk, lære, dele, le, nytenke, være pappa, seile og konkurrere. Gjennom hele livet har Esben drevet teamutvikling og konkurrert i seiling, erfaringen fra 3 NM gull er en del av foredragene. Som foredragsholder jobber han kontinuerlig med utvikling av egen kompetanse og fornyer sine foredrag kontinuerlig. Esben kan etter avtale tilpasse foredragene til workshops og kundespesifikke problemstillinger. Esben holder foredrag både på norsk og engelsk.

Foredrag med Esben Keim

Radikal innovasjon i store virksomheter

Konkurransen mellom oppstartselskaper og etablerte virksomheter avgjøres av om oppstartselskapet får innovasjon før etablert virksomhet lykkes med innovasjon. Foredragsholder har omfattende erfaring fra både oppstartselskap og store virksomheter i endring. Foredraget tar for seg utfordringene, alternativene og best practice med konkrete løsningsforslag til etablerte virksomheter som ønsker fornyelse og fremtidig konkurransekraft.

Edtech - Effektiv læring med bruk av teknologi

Undervisning og læring har tradisjonelt i årtusener kommet i «klasseromsformatet». Det 21. århundret kommer til å endre dette. Tett arbeid med innovatørene i EdTech bransjen i inn og utland danner grunnlaget for foredraget. Foredraget tar for seg pedagogikkens logikk og hvordan den kombineres med teknologi for å skape nye måter å lære og kvalitetssikre på. Use case fra Norge og utland vil være en del av presentasjonen.

I-IOT – Industriell IOT

De fleste snakker om telefoner og klokker som kobles sammen med bilen, alarmen og stereoen. Dette får mye oppmerksomhet, men det er den Industrielle dimensjonen som skaper store verdier. Mange norsk virksomheter har store muligheter til formidabel verdiskaping med I-IoT. Foredraget er en forretningsmessig introduksjon til logikken, mulighetene og aktørene som kan støtte vekst og utvikling.

Entreprenørskap / Gründerskap

9 av 10 feiler, en av 100 blir stor suksess. Hvorfor er dette så vanskelig og hva skal til for å bedre oddsene. Etter 4 startups, 3 snuopperasjoner, mange investorpresentasjoner, omfattende mentorvirksomhet og mange oppdrag for Innovasjon Norge har jeg fått erfaringer, verktøy og tilgang til kompetanse som kan være nyttig også for andre. Foredraget er for de som skal i gang som entreprenører eller intraprenører og ønsker innspill og råd for å lykkes bedre.

Presterende team

Verden er i omstilling og konkurransen blir global. Det er ikke lenger nok å være bedre enn naboen, man må evne å konkurrere i et større perspektiv. Etter flere vellykkede omstillingsprosesser som har endt i kraftig vekst samt tre norgesmesterskap i seiling, deler jeg erfaringer og gir inspirasjon for hvordan man kan utvikle team som kan gi varige konkurransefordeler i en global konkurranse.

Esben Keim har ingen vurderinger

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2019 © Talerlisten AS