Esben Keim

Esben Keim

Teamutvikler

Fra kr 15.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel

Om Esben Keim

Esben Keim er en energibunt som brenner for endring, bærekraft/mangfold og fornyelse. Når Esben ikke holder foredrag hjelper han store og små virksomheter med skape unike konkurransefordeler gjennom utvikling av sterke team. Gjennom hele livet har Esben drevet teamutvikling og konkurrert i seiling, erfaringen fra 4 NM gull er en del av foredragene. Etter å ha hørt Esbens foredrag er du garantert inspirert til å bygge sterke team som styrer mot felles mål samtidig som du har fått gode forslag til verktøy for å lykkes med prosessen. Esben kan etter avtale tilpasse foredragene til workshops og kundespesifikke problemstillinger. Esben er en entreprenør som har gründet 7 selskaper og er patner i Considium Consultig Group.

Hjemsted
Viken
Foredrag på engelsk
Nei

Foredrag med Esben Keim

Hvordan skape varige konkurransefordeler?

De fleste lederteam får ut mindre enn 50% av kapasiteten hos hver enkelt i teamet. Tenk om man kunne øke dette med 10-20%? Foredraget tar for seg hvordan man kan transformere og forenkle en kompleks hverdag med enkle verktøy og systematikk. Foredraget kombinerer egne erfaringer, eksempler og litt om mulige metoder. Etter å ha hørt foredraget håper jeg dere har nye ideer og ser nye muligheter for å utvikle dere som team.

OKR (Objectives & Key Results) på steroider

Å lykkes med implementering av OKR er ikke enkelt. Ikke enkelt, fordi den store effekten først kommer når det blir en naturlig del av ledelsesprosessen. I dette foredraget, som også kan kjøpes som foredrag + workshop, får du råd til implemering av OKR, fallgruver og til slutt deles det erfaringer og konkrete forslag til hvordan du kan booste effekten av OKR. Etter dette foredraget vi du og dine kolleger ha en høyere bevissthet rundt hvordan dere kan sikre effekten av OKR som rammeverk.

2024 © Talerlisten AS