Digitalt foredrag eller online konferanse? Les våre råd her

Esben Keim

Esben Keim

Norgesmester som snakker om å nå mål

Fra 15.000,- per foredrag

Send forespørsel Bli kontaktet

Om Esben Keim

Esben Keim er en energibunt som brenner for endring, bærekraft og fornyelse. Når Esben ikke holder foredrag hjelper han store og små virksomheter med teamutvikling, resultatledelse, fornyelse og utvikling. Gjennom hele livet har Esben drevet teamutvikling og konkurrert i seiling, erfaringen fra 3 NM gull er en del av foredragene. Etter å ha hørt Esbens foredrag er du garantert inspirert til å bygge sterke team som styrer mot felles mål samtidig som du har fått gode forslag til verktøy for å lykkes med prosessen. Esben kan etter avtale tilpasse foredragene til workshops og kundespesifikke problemstillinger. Esben holder foredrag både på norsk og engelsk. Esben er grunder og leder av selskapet Vital Few AS. Esben er også aktiv styremedlem i selskaper i sterk omstilling og utvikling.

Foredrag med Esben Keim

Hvordan skape varige konkurransefordeler?

De som lykkes over tid har lykkes med å utvikle sterke team som styrer mot et felles mål med maksimal kraft. Foredraget tar for seg hvordan man kan transformere og forenkle en kompleks hverdag med enkle verktøy og systematikk. Foredraget kombinerer egne erfaringer, verktøy og analogien til hvordan norges landslag i herrehåndball har utviklet seg til en suksess ved systematisk utviklingsarbeid. Målsettingen med foredraget er at deltakerne skal bli inspirert til å starte en endringsprosess.

Esben Keim har ingen vurderinger

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2020 © Talerlisten AS