Espen Grimmert

Espen Grimmert

Digital markedsfører - gir konkrete og nyttige råd

Fra kr 30.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel Bli kontaktet

Om Espen Grimmert

Espen Grimmert er leder for Digitalt salg i Sparebanken Vest. Han har bakgrunn som markedsdirektør i Aftenposten og Eniro, markedssjef i NHO og strategidirektør i iProspect. Espen har skrevet bøkene «100 tips: Slik får du gratis trafikk fra Google» og «Slik bruker du sosiale medier på jobben». I 2015 ble han kåret til Årets sosiale medier rådgiver under Social Media Days. Espen benyttes ofte til tilpassede kurs og foredrag på alt fra 30 minutter til en hel dag.

Hjemsted
Agder
Foredrag på engelsk
Nei

Foredrag med Espen Grimmert

Effektiv Facebook markedsføring

Hvordan bli synlig i en nyhetsstrøm på mobil? Hva bør du publisere av nyheter? Hvordan virker algoritmen til Facebook? Hvordan kan du annonsere målrettet og smart?

Slik blir du bestevenn med Google

Grunnleggende om søkemotoroptimalisering. Hvilket innhold har lett for å komme høyt opp hos Google? Når bør du vurdere Google-annonsering? Hva koster det å få den riktige trafikken fra søkemotorene?

Employer branding og sosiale medier

Hvilke tips bør vi gi de ansatte for at de skal "se bra ut" når de blir googlet eller søkt opp på Facebook eller LinkedIn? Hvordan kan de bruke sosiale medier smart for å fremstå som gode ambassadører for virksomheten?

Medietrender

Hvordan endres bruken vår av aviser, TV, radio og nett? Hvilken vei går reklamekronene? Hvordan bør bedrifter agere i et medielandskap som endres stadig raskere?

Sosiale medier på jobben

Sosiale medier blir stadig viktigere arbeidsverktøy. De ansatte må beherske sosiale medier og bruke de riktig til intern kommunikasjon og i dialogen med kunder og forbindelser. Og kan alle holde oss faglig oppdatert ved å bruke sosiale medier smart.

Talerlisten mener

Espen er en kunnskapsrik og engasjert formidler, som vet å holde på publikums oppmerksomhet. En av hans styrker, er at foredragene er veldig konkrete og matnyttige i sin form.

2024 © Talerlisten AS