Espen Grimmert

Espen Grimmert

Digital markedsfører - gir konkrete og nyttige råd

Fra kr 30.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel Bli kontaktet

Om Espen Grimmert

Espen Grimmert er leder for Digitalt salg i Sparebanken Vest. Han har bakgrunn som markedsdirektør i Aftenposten og Eniro, markedssjef i NHO og strategidirektør i iProspect. Espen har skrevet bøkene «100 tips: Slik får du gratis trafikk fra Google» og «Slik bruker du sosiale medier på jobben». I 2015 ble han kåret til Årets sosiale medier rådgiver under Social Media Days. Espen benyttes ofte til tilpassede kurs og foredrag på alt fra 30 minutter til en hel dag.

Foredrag med Espen Grimmert

Effektiv Facebook markedsføring

Hvordan bli synlig i en nyhetsstrøm på mobil? Hva bør du publisere av nyheter? Hvordan virker algoritmen til Facebook? Hvordan kan du annonsere målrettet og smart?

Slik blir du bestevenn med Google

Grunnleggende om søkemotoroptimalisering. Hvilket innhold har lett for å komme høyt opp hos Google? Når bør du vurdere Google-annonsering? Hva koster det å få den riktige trafikken fra søkemotorene?

Employer branding og sosiale medier

Hvilke tips bør vi gi de ansatte for at de skal "se bra ut" når de blir googlet eller søkt opp på Facebook eller LinkedIn? Hvordan kan de bruke sosiale medier smart for å fremstå som gode ambassadører for virksomheten?

Medietrender

Hvordan endres bruken vår av aviser, TV, radio og nett? Hvilken vei går reklamekronene? Hvordan bør bedrifter agere i et medielandskap som endres stadig raskere?

Sosiale medier på jobben

Sosiale medier blir stadig viktigere arbeidsverktøy. De ansatte må beherske sosiale medier og bruke de riktig til intern kommunikasjon og i dialogen med kunder og forbindelser. Og kan alle holde oss faglig oppdatert ved å bruke sosiale medier smart.

Talerlisten mener

Espen er en kunnskapsrik og engasjert formidler, som vet å holde på publikums oppmerksomhet. En av hans styrker, er at foredragene er veldig konkrete og matnyttige i sin form.

Espen Grimmert har 8 vurderinger

June Kristiansen

18. oktober 2017

Etablerersenteret

6

Vi på Etablerersenteret har leid inn Espen Grimmert til flere av våre nettverkssamlinger kalt Treffpunkt (Målgruppe: gründere i Hordaland). Espen er fantastisk flink og engasjerende. Han har enormt stor fagkunnskap og er utrolig dyktig. Alltid god kontakt med deltakerne og gode eksempler for å forklare temaet slik at alle forstår. Espen anbefales på det varmeste! Vi håper han kommer igjen 🙂

Ole Erik Almlid

10. oktober 2016

NHO

6

Espen har flere ganger vært brukt som foredragsholder i NHO de siste årene. Han har blant annet holdt inspirasjons- og opplæringsforedrag for alle kommunikasjonsrådgivere og ledere innenfor kommunikasjon og myndighetskontakt i NHO-fellesskapet. Espen leverer alltid 100%. Han er godt forberedt, er alltid oppdatert, er inspirerende og har god dialog med publikum, uansett om de er mange eller få. Når dette kombineres med en annerkjent faglig tyngde, blir resultatet alltid god.

Heidi Sørvig

9. oktober 2016

USUS AS

6

Espen Grimmert ble invitert som workshopholder på Norwegian Digital Travel Conference i Kristiansand første gang i 2013. Han oppnådde konferansens høyeste scores, og fikk særdeles gode tilbakemeldinger fra deltakerne på sitt opplegg. Dette medførte at vi også inviterte ham tilbake i 2014. Espen er en engasjerende foredragsholder som klarer å «løfte oss inn i fremtiden», samtidig som han formidler budskapet på en lett forståelig og praktisk måte.

Basert på erfaringene og tilbakemeldingene på Norwegian Digital Travel Conference har vi også benyttet Espen på klyngesamlinger i næringsklyngen Arena Usus med stor suksess.

Jeg kan anbefale Espen, og vi kommer ganske sikkert til å benytte hans tjenester og kompetanse ved senere anledninger.

Tore Rylander

9. oktober 2016

Norges Bilbransjeforbund

6

Espen har holdt noen kurs for oss i bruken av sosiale medier på jobb og Facebook som markedsføringskanal. I evalueringene av kursene har Espen fått meget gode tilbakemeldinger fra kursdeltagerne. Praktisk tilnærming med konkrete eksempler, engasjerende og kunnskapsrik, og god pedagogisk formidling. Anbefales!

Alexandra Krage Angell

5. oktober 2016

Matarena

6

Espen er en usedvanlig kunnskapsrik og engasjerende foredragsholder! Under Smak av kystens årlige inspirasjonssamling gav han klare og nyttige råd til restaurantbransjen om hvordan de bedre kan utnytte sosiale medier i markedsføringen. Evalueringen viste at Espen fikk maks score blant de 85 tilhørerne. Espen kan virkelig anbefales!

Knut Stian Lervik

5. oktober 2016

Sulland

6

Espen Grimmert holdt et omfattende kurs for alle våre bilforhandlere i bruken av sosiale medier. Det var et veldig interessant og lærerikt kurs, hvor Espen satte fokus på de viktige tingene ved bruk av gode eksempler, og konkrete problemstillinger. Espen er en engasjert og kunnskapsrik foredragsholder som stiller godt forberedt. Anbefales!

Gisle Høvik

5. oktober 2016

Media Connnect

6

Espen er veldig kunnskapsrik, og formidler pedagogisk med gode relevante eksempler. Jeg har hørt Espen mange ganger tidligere så jeg viste at han var dyktig. Denne gangen leide jeg Espen inn for å løfte vår intere kompetanse på medietrender og sosiale medier. Vår gevinst var et realt kompetanseløft. Espen leverer.

Karsten Refsdal

2. oktober 2016

Livvin AS

6

Jeg har brukt Espen ved flere anledninger i min tid i Schibsted. Espen gjør den kommersielle delen av sosiale medier forståelig for de som ikke driver med det til daglig. Han har en praktisk tilnærming og tar for seg konkrete case. Med andre ord, lite tåkeprat og synsing. Anbefales på det varmeste.

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2022 © Talerlisten AS