Espen Teigen

Journalist, tidligere politisk rådgiver

Fra kr 15.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel

Om Espen Teigen

Espen Teigen holder foredrag om sosiale medier og politisk kommunikasjon. Han har lang erfaring fra politikk på øverste nivå. Spesielt ble han godt kjent gjennom å stå i en nærmest evigvarende politisk tsunami som politisk rådgiver for daværende statsråd Sylvi Listhaug. Da Teigen startet hos statsråden hadde hun 5.000 følgere på Facebook. Dagen hun gikk av, hadde hun 170.000 følgere. Denne milepælen nådde de gjennom en helt egen måte å tenke på og ved hjelp av ukonvensjonelle politiske virkemidler. Teigen jobber i dag som journalist i Nettavisen hvor han har spesielt ansvar for saker om offentlig pengebruk og gravejournalistikk. Gjennom flere år i kulissene i de dypeste korridorene, har Teigen en blytung innsikt i hvordan det egentlig fungerer. Han skreddersyr gjerne foredrag for å kunne tilpasse de mest brennaktuelle temaene for dere.

Hjemsted
Oslo
Foredrag på engelsk
Ja

Foredrag med Espen Teigen

Lik og del! Veien fra 5.000 til 170.000 Facebook-følgere.

Dagen Espen Teigen ble utnevnt til politisk rådgiver for statsråd Sylvi Listhaug hadde hun 5.000 følgere. Da han sluttet hadde hun 170.000 følgere, og den politikerprofilen med desidert størst rekkevidde og engasjement i hele Norge. Underveis satte de dagsorden ved hjelp av ukonvensjonelle metoder, og pløyde den politiske marken. Bli med på den elleville reisen i dette foredraget.

Hemmeligheten bak en valgseier

Er du klar for en kynisk reise inn i høyresidens mørkeste korridorer? Dette foredraget tar for seg analysen og strategien som ligger bak en stortingsvalgkamp. 2017-valgkampen ble et sirkus hvor høyresiden kom seirende ut på tross av dårlige meningsmålinger før valget. Hva skjedde og hvordan tenkte strategene på høyresiden? Her får du hemmelighetene og måten å tenke på for å flytte velgere og vinne valg.

2024 © Talerlisten AS