Fred-Ragnar Skau-Nilsen

Fred-Ragnar Skau-Nilsen

IT-spesialist og bedriftspedagog

Fra kr 25.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel

Om Fred-Ragnar Skau-Nilsen

Fred-Ragnar Skau-Nilsen er bedriftspedagog og teknologispesialist. Han har jobbet i mange år med å hjelpe bedriftsledere og medarbeidere til å effektivisere prosjektarbeid og det daglige arbeidet gjennom bruk av gode metoder og smarte verktøy. Han har utviklet populære prosjektkurs for Norges største kursleverandører. Fred-Ragnar har i mer enn 15 år holdt utallige kurs og foredrag i store og små offentlige og private virksomheter i hele Norge, og har mottatt svært gode tilbakemeldinger og evalueringer. Fred-Ragnar driver konsulentselskapet Potero AS og jobber som bedriftsrådgiver hos Microsoft Norge.

Hjemsted
Oslo
Foredrag på engelsk
Ja

Foredrag med Fred-Ragnar Skau-Nilsen

Effektiv med lave skuldre

Lærerikt, inspirerende og morsomt foredrag for deg som ønsker å heve ambisjonene og senke skuldrene på jobben. Fred-Ragnar har samlet mer enn 15 års erfaring fra å utvikle mennesker til å lykkes med effektivisering og teknologibruk i jobben. Han har også studert "alt" av litteratur, forskning og populære metoder innen personlig produktivitet og laget enkel modell som er mulig å ta i bruk for alle. Velkommen til et teknologiforedrag som passer for alle uavhengig av alder og tekniske ferdigheter.

Farvel til tidsklemma!

Synes du hverdagen ofte blir for hektisk og fylt med for mange forpliktelser, stress og mas? Fred-Ragnar har jobbet i mange år som veileder i effektivisering og stressmestring både på den profesjonelle og den private arenaen. Han har samlet sine erfaringer og laget en enkel modell som er mulig å ta i bruk for alle. Foredraget er for deg som vil ha gode, enkle, praktiske og morsomme tips for en enklere hverdag med mer glede og mindre stress.

Samarbeid i den digitale tidsalder

Vi lever i en tid hvor teknologien har skapt nye kommunikasjonsløsninger og samarbeidsmetoder. De bedriftene som lykkes vår tid, kjennetegnes alle av en ting: De mestrer kunnskapsdeling, sosialt samarbeid og smart arbeidsflyt ved hjelp av moderne teknologi. Dette er et inspirerende og morsomt foredrag som handler om teknologi og samtidig setter mennesker i sentrum. Fred-Ragnar har over 15 års erfaring med å hjelpe medarbeidere i alle typer virksomheter med å mestre moderne teknologi.

Mestre informasjonsflyt i en hektisk hverdag!

Blir du overveldet av mengden informasjon som møter deg i hverdagen? Vil du mestre kunnskapssamfunnet på en bedre måte? I dette foredraget får du hjelp til å ta smarte valg og praktiske tips til å bruke nett-tjenester, smart-telefon og nettbrett på en slik måte at du får med deg det som er viktig og kan glemme det som er uviktig. Her får du hjelp til å orientere deg i jungelen av løsninger for å følge med på nyheter, tidsskrift og sosiale medier.

Bedre møter - Nå!

I dette foredraget får du og dine kolleger enkel og inspirerende hjelp til å gjennomføre bedre møter. Hvordan kan vi lede møter så de blir fruktbare og interessante for alle? Hva gjør en god møteleder? Du får tips om å bruke digitale hjelpemidler slik at møtene blir engasjerende og involverende på nye måter. La deg inspirere og engasjere til å bli en bedre møteleder.

Kurs med Fred-Ragnar Skau-Nilsen

Digital selvledelse

Lær å lede deg selv, organisere dagen og livet ditt bedre ved hjelp av digitale hjelpemidler. I dette kurset lærer du å: - skape et enkelt system for oppgavestyring og arbeidsflyt - bruke gode teknikker for søk og gjenfinning på mobil, nett og PC. - utvide din hukommelse med digitale notater - holde styr på varsler og oppdateringer på mobil, nettbrett og PC. - håndtere flere kommunikasjonskanaler uten stress - utnytte taleassistenter som Siri og Google Assistant - få teknologien ti

Presentasjoner som virker - Bruk nye PowerPoint til å nå inn med budskapet!

Mange er opptatt av å få budskapet ut. I dette kurset lærer du derimot hvordan du kan bruke PowerPoint til å få budskapet inn. Du lærer å... ... bygge en lysbildeserie som støtter din muntlige framføring i stedet for å konkurrere med den. ... bruke bilder og illustrasjoner på en måte som virker. ... bruke de nye funksjonene som transformasjon, ikoner og utformingsveiveiser til å lage tydeligere og enklere illustrasjoner. ...bruke farger, bilder, tekst på best mulig måte.

2024 © Talerlisten AS