Gaute Kokkvoll

Gaute Kokkvoll

Gamification Expert

Fra kr 10.499,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel

Om Gaute Kokkvoll

Gaute Kokkvoll er en av Norges ledende eksperter innen gamification. Gaute har bred erfaring innen Gamification og har jobbet på flere nasjonale og internasjonale prosjekter. I 2016 begynte han å jobbe for The Octalysis Group, et selskap som er verdensledende innenfor gamification og “motivational design”. Gaute har alltid hatt et brennende engasjement for utdanning og læring og siden 2017 har han undervist i Gamification på Westerdals i Oslo samt Høyskolen Kristiania. Gaute har en Bachelor i Kreativitet, Innovasjon og Forretningsutvikling fra Høyskolen Kristiania, og har siden 2015 vært involvert i flere norske Start-ups, blant andre Bidra.no som er en av landets største plattformer for crowdfunding og finansiering av gode formål. Foredrag fokuserer på hva vi mennesker motiveres av, hvordan å analysere følelsene et produkt skaper samt hvordan du i praksis går fram for å skape langtidsengasjement for dine kunder, ansatte, studenter eller på hjemmebane.

Hjemsted
Oslo
Foredrag på engelsk
Ja

Foredrag med Gaute Kokkvoll

Gamification – hva er det, og hvorfor lærer vi av spillbransjen?

Alle spill har spill-mekansimer, men de fleste spill er kjedelige og mislykkes.. Hvorfor er det sånn? Stadig flere bransjer og industrier eksperimenterer med gamification; men hvilke faktorer er det som gjør spill så engasjerende og motiverende?

Gamification - mer enn bare spill-mekanismer

Spill er for lengst blitt en del av norsk kultur, og stadig flere selskaper eksperimenterer med gamification; men hva er det egentlig vi lærer av spillbransjen? I dette foredraget vil du lære hva gamification er og om motivasjonspsykologien som ligger bak, samt hvorfor spill-mekanismer ikke kan redde en kjedelig tjeneste.

Etisk spilldesign - hvilket ansvar har du som designer for følelser?

I dette foredraget vil du lære mer om hvordan kunnskap om motivasjonspsykologi ikke bare kan gjøre matematikk mer engasjerende for barn, men også sikre lovlydige borgere vokter hverandre og tjener poeng på det i totalitære styrer..

Kurs med Gaute Kokkvoll

Grunnkurs i gamification - kom i gang med ditt prosjekt

I dette kurset (i workshop stil) vil du/dere lære om hva gamification egentlig handler om, hvorfor vi lærer av spillbransjen og få en innføring i hvordan man lager struktur og rammer for å øke motivasjon og konvertering ved hjelp av gamification. Det vil også settes av tid til det aktuelle prosjektet/satsningen.

2024 © Talerlisten AS