Digitalt foredrag eller online konferanse? Les våre råd her

Konferansier Hans-Christian Vadseth

Hans-Christian Vadseth

Kommunikasjons- og medieekspert, konferansier og møteleder

Fra 30.000,- per foredrag

Send forespørsel Bli kontaktet

Om Hans-Christian Vadseth

Hans-Christian Vadseth er en av Norges mest erfarne konferansierer, og holder foredrag om PR, mediehåndtering og krisekommunikasjon. Vadseth var journalist og redaktør i 25 år før han ble en av Norges fremste medie- og kommunikasjonsrådgivere i First House. I foredragene bruker han egne erfaringer og opplevelser fra medienes indre liv, sammen med journalistisk observasjonsevne om verden utenfor mediene. Vadseth kombinerer dyp kommunikasjons- og mediefaglig innsikt med humor i foredrag som både skaper latter og ettertanke. Han er en etterspurt konferansier og debattleder. Priser varierer etter varighet og forsamling.

Foredrag med Hans-Christian Vadseth

Det hender ikke meg!

Du har sett dem, på TV og i aviser. Firmaer og enkeltpersoner som havner i krevende og omdømmekritiske situasjoner. Hvorfor havnet de der? Hva kan man gjøre for å unngå at lignende skjer med deg eller din virksomhet? Foredraget gir en innføring i mediedynamikken når krisen rammer, og hvordan man kan takle den kaotiske situasjonen som oppstår

Slik tenker media

Hans-Christian Vadseth har mistet tellingen på alle dem som kommer til ham og ber om hjelp til å endre mediene. Han har også mistet tellingen på hvor ofte han har sagt at det er et dødfødt prosjekt. I stedet bør næringslivet og organisasjoner bruke energi på å forstå media. Hva jakter de på? Hvordan gjør de det? Hvordan kan du bli en av vinnerne i mediaspillet? I foredraget tar Vadseth deg med inn en verden som er ukjent for de fleste, en verden der følelser noen ganger blir viktigere enn fakta.

Hjelp! Jeg må på sosiale medier!

Noen av oss levde i steinalderen. Det var da norske barn satt foran tv-apparatet og så på ei klokke som tikket seg frem mot ettermiddagsnytt og barne-tv på landets eneste tv-kanal. Nå kommuniserer ungene våre på fem kanaler - samtidig (!) - mens vi foreldrene sliter med å henge med. Ledere i næringslivet møter samme utfordringen: Må de være på sosiale medier? Hvilke? Hvordan? Hvorfor? Dette foredraget gir en humoristisk men konkret og matnyttig veiledning i den sosiale medie-jungelen

Talerlisten mener

Hans-Christian er en svært erfaren og kunnskapsrik mann, som formidler sine poeng på en behagelig, engasjerende og ofte humoristisk måte. En av hans styrker er at han også er en meget god og erfaren møteleder, som setter seg godt inn i seminarets temaer og leverer solid på scenen.

Hans-Christian Vadseth har 10 vurderinger

Kim Øvland

8. desember 2016

Kristiansand kommune

6

Vi engasjerte Hans-Christan Vadseth som konferansier i forbindelse med at Kristiansand markerte byens gode miljøhistorie. Han bidro med svært nyttige innspill til vår planlegging av arrangementet, samt var veldig grundig og profesjonell i sine egne forberedelser. Som konferansier har han full kontroll, er velformulert og har humor, og leverte på en måte som gav mange gode ord i etterkant – både fra dem som var på scenen og dem som var i publikum.

Liz Ovesen

10. november 2016

Parat Media

6

Hans-Christian Vadseth holdt et fengende, morsomt og lærerikt fordrag for oss om mediehåndtering.
I salen satt 190 fornøyde mennesker fra mediebransjen som lot seg begeistre over et tema som ble formidlet med kunnskap og sjarm.

Pål Rydstrøm

25. oktober 2016

Pfizer AS

6

Kunnskapsrik person som evner å formidle komplekse temaer på tydelig måte samtidig som det presenteres i en større sammenheng. Dermed blir foredragene meget nyttig for tilhørere. Engasjerende og ydmyk form.

Karita Bekkemellem

24. oktober 2016

Legemiddelindustrien (LMI)

6

Vi har brukt Hans Christian Vadseth som konferansier under Helseindustrikonferansen 2016 (heldags). Han har en unik egenskap i å være engasjert på en rolig måte. Han setter seg godt inn i problemstillinger i forkant, er profesjonell i gjennomføringen, med gode introer, gode spørsmål, leder det hele rolig og skaper stemning med humor og gode kommentarer.

Kjell Kvarekvål

23. oktober 2016

JM Norge

5

Hans Christian Vadseth leverte meget god møteledelse på JM Norges eksterne boligseminar 15. september 2016 med bl. a Kommunal- og moderniseringsminister Jan Tore Sanner tilstede. Alle 9 innledere og ordstyrer ble skriftlig vurdert av de 130 deltagerne. Mange fikk god score og Hans Christian scoret høyest av alle.

Tore M. Hoem

17. oktober 2016

FN`s Internasjonale Eldredag 2016, Søgne

6

En sympatisk foredragsholder med temaet:»Eldrebølgen som ressurs.» Foredraget som var både informativt og interessant, ble holdt i Kultursalen, Søgne gamle prestegård, i anledning FN`s Internasjonale Eldredag for 2016.

Svein Inge Olsen

17. oktober 2016

Protestfestivalen

5

Har vært fast debattleder på Protestfestivalen i mange år og er en av de jeg er aller mest fornøyd med. Han er konkret, sterk debattleder, engasjert og nøyaktig. Han er en av de første jeg spør hvert år. I gjennom mange år har vi jeg brukt utallige debattleder

S. Petter Lyngstadaas

17. oktober 2016

Universitetet i Oslo

6

Engasjerende og oppdatert. Nyttig kunnskap for de som har kontakt med media.

Natasha Pedersen

16. oktober 2016

FFB Foreningen For Barnepalliasjon

5

Hans- Christian er svært dyktig og en ydmyk person å jobbe med. Han har en enestående evne til å sette seg inn i temaet for oppdrag han skal gjennomføre. Varme, empati og god på relasjoner og samhandling. En meget dyktig kommunikatør.

Marianne Tronstad

16. oktober 2016

TSR Kristiansand AS

6

Hans-Christian Vadseth er en behagelig person å jobbe sammen med, både i planleggingsfasen og under selve gjennomføringen av oppdraget. Han er profesjonell og setter seg godt inn i temaene oppdraget inkluderer. Han har glimt i øyet, humoristisk sans og utstråler en trygghet som setter en god ramme rundt arrangementet.

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2020 © Talerlisten AS