Konferansier Hans-Christian Vadseth

Hans-Christian Vadseth

Kommunikasjons- og medieekspert, konferansier og møteleder

Fra kr 30.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel

Om Hans-Christian Vadseth

Hans-Christian Vadseth er en av Norges mest erfarne konferansierer, og holder foredrag om PR, mediehåndtering og krisekommunikasjon. Vadseth var journalist og redaktør i 25 år før han ble en av Norges fremste medie- og kommunikasjonsrådgivere i First House. I foredragene bruker han egne erfaringer og opplevelser fra medienes indre liv, sammen med journalistisk observasjonsevne om verden utenfor mediene. Vadseth kombinerer dyp kommunikasjons- og mediefaglig innsikt med humor i foredrag som både skaper latter og ettertanke. Han er en etterspurt konferansier og debattleder. Priser varierer etter varighet og forsamling.

Hjemsted
Oslo
Foredrag på engelsk
Nei

Foredrag med Hans-Christian Vadseth

Det hender ikke meg!

Du har sett dem, på TV og i aviser. Firmaer og enkeltpersoner som havner i krevende og omdømmekritiske situasjoner. Hvorfor havnet de der? Hva kan man gjøre for å unngå at lignende skjer med deg eller din virksomhet? Foredraget gir en innføring i mediedynamikken når krisen rammer, og hvordan man kan takle den kaotiske situasjonen som oppstår

Slik tenker media

Hans-Christian Vadseth har mistet tellingen på alle dem som kommer til ham og ber om hjelp til å endre mediene. Han har også mistet tellingen på hvor ofte han har sagt at det er et dødfødt prosjekt. I stedet bør næringslivet og organisasjoner bruke energi på å forstå media. Hva jakter de på? Hvordan gjør de det? Hvordan kan du bli en av vinnerne i mediaspillet? I foredraget tar Vadseth deg med inn en verden som er ukjent for de fleste, en verden der følelser noen ganger blir viktigere enn fakta.

Hjelp! Jeg må på sosiale medier!

Noen av oss levde i steinalderen. Det var da norske barn satt foran tv-apparatet og så på ei klokke som tikket seg frem mot ettermiddagsnytt og barne-tv på landets eneste tv-kanal. Nå kommuniserer ungene våre på fem kanaler - samtidig (!) - mens vi foreldrene sliter med å henge med. Ledere i næringslivet møter samme utfordringen: Må de være på sosiale medier? Hvilke? Hvordan? Hvorfor? Dette foredraget gir en humoristisk men konkret og matnyttig veiledning i den sosiale medie-jungelen

Talerlisten mener

Hans-Christian er en svært erfaren og kunnskapsrik mann, som formidler sine poeng på en behagelig, engasjerende og ofte humoristisk måte. En av hans styrker er at han også er en meget god og erfaren møteleder, som setter seg godt inn i seminarets temaer og leverer solid på scenen.

2024 © Talerlisten AS