Heidi Sperre

Digital sosiolog og endringsentusiast

Fra kr 20.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel

Om Heidi Sperre

Heidi Sperre er en engasjert, digital sosiolog som brenner for kommunikasjon og mulighetene som følger med utvikling og endring. Hun er daglig leder i FLY as, et digitalt kommunikasjonsbyrå som tilbyr kompetanse på digitale flater i form av strategi, rådgivning, konsepter og innhold i alle relevante digitale kanaler. Hun ble kåret til Årets sosiale medier rådgiver i 2019 på Gullenken. Heidi er en endringsentusiast som deler strategiske vurderinger, digitale muligheter og jobber med endringsledelse og omstilling i ulike bransjer. Hun har utdanning innen psykologi, sosiologi, organisasjonkultur – og utvikling, og har stor interesse for dette, i kombinasjon med teknologi, forretningsutvikling og omstilling. Hun tok også et masterprogram på NHH i 2019-2020 om innovasjon, omstilling og endringsledelse, og tar med seg masse fersk kunnskap og energi inn i foredragene sine.

Hjemsted
Vestland
Foredrag på engelsk
Nei

Foredrag med Heidi Sperre

Mennesker i omstilling

Vi er inne i en tid der omstilling er et mantra, og vi må utvikle og tilegne oss ny kunnskap for å være rustet for utfordringer som møter oss fremover. Men det er lett å glemme at det ikke bare handler om teknologi, innovasjon, budsjett og tempo. Hvordan skal ledere se enkeltmennesket i organisasjonen og gjøre dem klare for omstillingsprosessen? Hvordan skape positive og motiverte endringsagenter? Henger kulturen med - og hvordan kan den være en ressurs?

Endringskoden - hvordan lede og gjennomføre en vellykket endring?

Vet du hvor stor endringskapasitet din virksomhet har? Har du full oversikt over ressursene dine og hvilke som gir konkurransefortrinn? Hvilke drivkrefter og motkrefter er det viktig å jobbe med? I foredraget får du konkrete tips til hvordan du kan øke sjansene for en god endringsprosess, hva som kjennetegner god endringsledelse - og aller viktigst: motivasjon og troen på at endringen skal bli vellykket!

Slik lykkes du med digital kommunikasjon og sosiale medier!

Kommuniserer din virksomhet der målgruppen din er? Får du ut potensialet for dine digitale aktiviteter i dag? I foredraget får du svar på en del spørsmål: Er strategien tydelig? Brukes interne ressurser hensiktsmessig? Hvordan lages godt og relevant innhold for din målgruppe? Hvordan distribueres innholdet? Og hvordan måles effekten? Du får matnyttige tips til hvordan du skal lykkes med digital markedsføring og sosiale medier.

Endringskommunikasjon - fornuft og følelser

Vi har jo alltid hørt vi ikke skal la følelsene løpe av med oss, vi bør i stedet overveie situasjoner rasjonelt. Men valg er sjeldent rasjonelle, det er faktisk bevist av vi både trenger fornuft og følelser når vi tar beslutninger. I endringsprosesser bruker vi mye tid på kulturen og de ansattes motivasjon for endring, det er ofte en del motstand. I foredraget får du 5 uunnværlige tips til hvordan kommunisere for å få hele organisasjonen med endringsprosessen.

2024 © Talerlisten AS