Heidi Sperre

Digital sosiolog og endringsentusiast

Fra kr 20.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel Bli kontaktet

Om Heidi Sperre

Heidi Sperre er en engasjert, digital sosiolog som brenner for kommunikasjon og mulighetene som følger med utvikling og endring. Hun er daglig leder i FLY as, et digitalt kommunikasjonsbyrå som tilbyr kompetanse på digitale flater i form av strategi, rådgivning, konsepter og innhold i alle relevante digitale kanaler. Hun ble kåret til Årets sosiale medier rådgiver i 2019 på Gullenken. Heidi er en endringsentusiast som deler strategiske vurderinger, digitale muligheter og jobber med endringsledelse og omstilling i ulike bransjer. Hun har utdanning innen psykologi, sosiologi, organisasjonkultur – og utvikling, og har stor interesse for dette, i kombinasjon med teknologi, forretningsutvikling og omstilling. Hun tok også et masterprogram på NHH i 2019-2020 om innovasjon, omstilling og endringsledelse, og tar med seg masse fersk kunnskap og energi inn i foredragene sine.

Foredrag med Heidi Sperre

Mennesker i omstilling

Vi er inne i en tid der omstilling er et mantra, og vi må utvikle og tilegne oss ny kunnskap for å være rustet for utfordringer som møter oss fremover. Men det er lett å glemme at det ikke bare handler om teknologi, innovasjon, budsjett og tempo. Hvordan skal ledere se enkeltmennesket i organisasjonen og gjøre dem klare for omstillingsprosessen? Hvordan skape positive og motiverte endringsagenter? Henger kulturen med - og hvordan kan den være en ressurs?

Endringskoden - hvordan lede og gjennomføre en vellykket endring?

Vet du hvor stor endringskapasitet din virksomhet har? Har du full oversikt over ressursene dine og hvilke som gir konkurransefortrinn? Hvilke drivkrefter og motkrefter er det viktig å jobbe med? I foredraget får du konkrete tips til hvordan du kan øke sjansene for en god endringsprosess, hva som kjennetegner god endringsledelse - og aller viktigst: motivasjon og troen på at endringen skal bli vellykket!

Slik lykkes du med digital kommunikasjon og sosiale medier!

Kommuniserer din virksomhet der målgruppen din er? Får du ut potensialet for dine digitale aktiviteter i dag? I foredraget får du svar på en del spørsmål: Er strategien tydelig? Brukes interne ressurser hensiktsmessig? Hvordan lages godt og relevant innhold for din målgruppe? Hvordan distribueres innholdet? Og hvordan måles effekten? Du får matnyttige tips til hvordan du skal lykkes med digital markedsføring og sosiale medier.

Endringskommunikasjon - fornuft og følelser

Vi har jo alltid hørt vi ikke skal la følelsene løpe av med oss, vi bør i stedet overveie situasjoner rasjonelt. Men valg er sjeldent rasjonelle, det er faktisk bevist av vi både trenger fornuft og følelser når vi tar beslutninger. I endringsprosesser bruker vi mye tid på kulturen og de ansattes motivasjon for endring, det er ofte en del motstand. I foredraget får du 5 uunnværlige tips til hvordan kommunisere for å få hele organisasjonen med endringsprosessen.

Heidi Sperre har 10 vurderinger

Benedicte Kragh

27. oktober 2022

Visit Voss

6

Vi booket Heidi til å holde foredrag om digital kommunikasjon og sosiale medier. Heidi var utrolig flink og ga oss mye informasjon på en forståelig måte. Hun brukte gode eksempler og konkrete tips. Deltakerne på foredraget lærte mye og satt igjen med noe håndfast de kunne jobbe videre med. Anbefaler Heidi på det varmeste.

Adisa Samardzic

10. mai 2022

Etablerersenteret

6

Vi booket Heidi til Entreprenørdagen på Osterøy for å holde foredrag om Digital strategi og markedsføring. Heidi leverer hver gang. Hun sitter med mye kunnskap og er en god formidler. 10 stjerner.

Kurt F. Buck

15. februar 2021

Eiendomsmegler1

6

Heidi har en meget god formidlingsevne og kjenner faget sitt godt. Ved å bruke relevante eksempler fra vår egen bransje gjorde hun kursene dagsaktuelle og ekstra interessante. Vi fikk et opplegg som var skreddersydd etter definert behov. Vi har opplevd en tydelig økning i målrettet bruk av sosiale medier fra våre ansatte og responsen har ikke latt vente på seg. Det er lett å anbefale Heidi Sperre.

Trond Lillejord

22. mai 2020

Osterøy Reiselivslag

5

Veldig bra kurs. Enkelt og rett på det me treng vite 🙂

Jan Roald Myking

20. mai 2020

Herlandsfossen Kraftpark AS

6

Engasjerande, inspirerande, motiverande, konkret og tydleg!

Per Erik Myking

20. mai 2020

Fjordslottet Hotell AS

6

I regi av Osterøy Utvikling / Osterøy reiselivslag holdt Heidi foredrag/kurs for reiselivsaktører på Osterøy i merkevarestrategi og kommunikasjon. Heidi formidlet dette på ein måte som var både engasjerende og motiverende for oss deltakere. Mange gode og nyttig tips som vi kommer til å jobbe videre med.

Dana Konings

25. januar 2020

Psykologikonsulent Dana Konings

6

Heidi kan sitt fag og var leid inn for å holde foredrag for arbeidsgivere om bruk sosiale medier i employer branding. Hun viste konkrete eksempler på arbeidet hun og FLY AS gjør for bedrifter, blant annet fotografering og markedsføring i sosiale medier som Instagram og Facebook. I tillegg fikk vi høre om bruken av analytiske verktøy for å følge med på trafikken på nettsidene, som var svært interessant. Anbefaler Heidi dersom du ønsker tips for å bli mer synlig utad, på plattformer hvor du når enda bedre frem til dine målgrupper.

Alf Ynnesdal-Jetmundsen

6. desember 2018

NAV

6

Heidi var booket av NAV for å holde et foredrag for bedrifter vi samarbeider med. Temaet for hennes foredrag var; Bruk av sosiale medier i rekruttering og omdømmebygging. Heidi leverte et topp motiverende innlegg og var profesjonell i sin framføring av budskapet. Innlegget skapte stort engasjement hos de som var i salen, og ble avrundet med mange spørsmål og gode svar. Mange positive tilbakemeldinger fra deltakerne. Anbefales på det varmeste!

Pernilla Slotte Hjermann

26. oktober 2017

Vestfold Fylkeskommune

6

Vi hadde gleden av å få et 2,5 timerskurs med Heidi om bilder og film i kommunikasjon for bibliotekansatte. Det var 2,5 timer fullspekket med nyttige faglige råd og helt konkrete tips, presentert på en entusiastisk måte. Anbefaler dette på det sterkeste for alle som ønsker å lære mer om hvordan man bruker bilder i kommunikasjon, noe som blir mer og mer viktig både i privat og offentlig sektor.

Eirik Berge

21. oktober 2016

Possibility AS

6

Vi booket Heidi til Digitaldagen i Bergen for å snakke om Instagram. Heidi er både faglig dyktig og flink til å formidle. Hun fikk veldig gode tilbakemeldinger fra deltakerne på hennes nyttige tips, som hun illustrerte på en god måte med eksempler.

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2022 © Talerlisten AS