Ida Eliassen

Gründer og sjefredaktør i ALTSÅ. Snakker om likestilling og ledelse

Fra kr 20.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel Bli kontaktet

Om Ida Eliassen

Ida Eliassen holder foredrag om entreprenørskap, likestilling og ledelse. Hun tar også oppdrag som møteleder, konferansier og debattleder. Ida er gründer av og sjefredaktør i magasinet ALTSÅ som ble kåret til Årets magasin i 2021. Samme år fikk hun prisen «Årets nyskaper» av Oslo redaktørforening. Hun har journalistutdanning fra Høgskulen i Volda og State University of New York. Ida har også en bachelor i spansk fra The College of Saint Rose og en master i styring og ledelse fra OsloMet og har tidligere startet to virksomheter og jobbet som blant annet frilansjournalist, kommunikasjonsansvarlig, og oversetter. I tillegg har hun nylig ledet #westart, Google Norges seminar om kvinnelige gründere. Ida har diagnosen ADHD og er åpen rundt denne utfordringen og hvordan hun takler den. Som møteleder stiller hun godt forberedt og har med smarte spørsmål til deltakerne. Book et et engasjerende og inspirerende foredrag med Ida Eliassen nå!

Konferansier
Paneldeltaker
Hjemsted
Oslo
Foredrag på engelsk
Ja

Foredrag med Ida Eliassen

ALTSÅ, ta plass!

Kvinner står bak bare 20-30 % av uttalelsene i norske medier og de som hever stemmen mottar mer personlig og seksualisert hets enn mannlige debattanter. Dette gjør noe med samfunnet og det er bred enighet om at vi ønsker at flere kvinner skal delta i det offentlige ordskiftet. I dette foredraget forteller Ida hvordan hun selv de siste årene har gått fra å ikke tørre å mene, til å elske å skrive kronikker og delta i debatter på direktesendt TV.

Hvordan vi jobber med bærekraft i ALTSÅ

Magasinet ALTSÅ tar bærekraftige valg i alle ledd, som en integrert del av all drift. Alt fra hvordan magasinet produseres, til hvordan man betaler bidragsytere. I dette foredraget forteller Ida om bakgrunnen for disse valgene og hvordan det ser i praksis.

2024 © Talerlisten AS