Ida Holo

Psykologspesialist, snakker om selvledelse

Fra kr 25.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel Bli kontaktet

Om Ida Holo

Ida Holo er psykologspesialist med lang erfaring, og hun har spesialisert seg innen angstlidelser. Hun er gründer og eier av Angstklinikken. Ida er en engasjerende og levende formidler som brenner for å formidle hvordan vi kan trosse våre opplevde begrensninger og trene våre psykologiske muskler. På denne måten kan vi også skape økt trivsel og motivasjon – både i oss og rundt oss. Ida viser hvordan vi gjennom bevisste valg i hverdagen kan utvide komfortsonen og øke selvfølelsen. Hemmeligheten ligger i hvordan vi snakker til oss selv når vi står overfor krevende situasjoner. Ida har videreutdanning innen ledelse og endringsprosesser, og er opptatt av hvordan enkeltmennesker i organisasjoner motiveres, og hvordan man kan spille både seg selv og andre gode. Hun er særlig opptatt av viktigheten av psykologisk trygghet. Ida holder foredrag der hver enkelt sitter igjen med konkrete verktøy og teknikker som man kan bruke både på jobb og i eget liv.

Foredrag med Ida Holo

Veien til endring gjennom psykologisk trygghet

Arbeidslivet er i omstilling på vei ut av covid-19. Hvordan den "nye normalen" blir er fortsatt usikkert, og det å få til overgangen på en god måte blir viktig. Hva er psykologisk trygghet, og hvordan kan vi jobbe for å øke dette på vår arbeidsplass? Dette foredraget bevisstgjør deg om hvorfor trygghet på jobb påvirker både læring, trivsel, samarbeid og effektivitet, og gir deg verktøyene du trenger for å videreutvikle ditt team eller din arbeidsplass slik at dere kan stå stødigere i endring.

Omstilling til den nye normalen

Hvordan kan vi møte de endringene vi går inn i etter pandemien, når vi nå er (delvis) tilbake på kontoret? Mange endringer ligger foran oss, og vi har nå en gylden sjanse til å bygge en ny og tillitsfull kultur på jobben. Men hvordan gjør vi dette? For all endring innebærer også potensielt stress og usikkerhet, og vi har vært lenge fra hverandre. Ida gir deg konkrete verktøy for god stresshåndtering og kommunikasjonstipsene du trenger for å jobbe godt sammen fremover.

Modige mennesker - smarte valg

Frykt styrer ofte valgene vi tar - gjerne ubevisst. Hvis du forstår hvordan du reagerer på egen frykt og mestrer å stå i ubehaget, har du verktøyet du trenger for å ta bedre beslutninger, være modigere og få en bedre hverdag. Modige mennesker tar nemlig smartere valg. Dette foredraget gir deg verktøyene du trenger for å frigjøre deg fra fryktens begrensninger.

“Men hva hvis…” - Et foredrag om bekymringsmestring

Hver dag bruker vi unødvendig energi på å bekymre oss over problemer som kanskje ikke blir noe av. Dette stjeler tid og krefter- og fører til at vi ikke alltid tar de beste valgene for oss selv. Foredraget om bekymringsmestring bevisstgjør publikum om en av de vanligste tidstyvene og gir konkrete verktøy for å komme ut av bekymringsspiralen.

Talerlisten mener

Ida Holo er en spennende og energisk foredragsholder. Med aktuelle eksempler snakker hun om våre psykologiske prosesser på en måte som alle forstår. Et foredrag med Ida byr på nyttig innsikt om hvordan vi mennesker tenker og handler, og hun deler konkrete verktøy som du kan ta med i egen hverdag.

Ida Holo har 13 vurderinger

Nora Thunem

1. juni 2022

Unge funksjonshemmede

6

Ida holdt et utrolig flott foredrag for oss om bekymringsmestring og grubling. Hun formidler komplisert kunnskap på en forståelig, munter og relaterbar måte. Hun kommer meg gode, konkrete tips/råd, og formidler med engasjement og glede som smitter. Vil absolutt anbefale Ida videre.

Aleksander Dye

2. desember 2021

Digitale Medier 1881 AS

5

Vi hadde et veldig godt opplegg der Ida presente alt på en spennende måte som fikk alle til å forstå hva hun snakket om og hvordan vi kan bruke dette i egen hverdag. Nyttig og spennende foredrag!

Vidar Fålun

15. november 2021

Oslo kommune, Bymiljøetaten

6

Ida Holo holdt et inspirerende og godt foredrag knyttet til utfordringer med å komme tilbake på jobb etter lang tid med hjemmekontor. Mange gode og praktiske råd til alle ansatte. Hun er inspirerende og god til å formidle sitt budskap på en lettfattelig måte.

Marianne Bergen Tveito

14. oktober 2021

Finansforbundet

6

Foredraget «Selvledelse og omstilling til den nye normalen» er et foredrag alle bedrifter burde høre når de nå starter arbeidet for å finne tilbake til hverandre og skal bygge opp igjen kulturen i den nye normalen. Ida er en dyktig foredragsholder som ga oss nyttig kunnskap og konkrete verktøy som vi kan bruke i hverdagen. Det hun formidlet kan lett anvendes i praksis og er en opplæring som er nyttig både for deg som fagperson og deg som privatperson.

Mari Altersved

11. juni 2021

Capra

6

Vi er så heldige som fikk møte Ida og hennes kollega Mari Norman i 2 sessions med tema personlig utvikling, mer spesifikt stress, imposter syndrom og usikkerhet. Ida er superengasjert, kompetent, proff og et herlig vesen. I etterkant sitter vi igjen med konkrete tips på hvordan vi kan kan bli enda flinkere til å mestre stress og usikkerhet. Vi rekommenderar Ida på det sterkeste!

Charles Skipperstøen

9. juni 2021

NITO

6

Ida holdt en times digitalt foredrag om hvordan takle usikkerhet for NITOS medlemmer. Ida er trygg i fremførelsen, kunnskapsrik og engasjert. Ida var godt forberedt og hadde en god struktur og innlevelse igjennom hele seansen. Hun har i prosessen frem til foredraget vært fleksibel og lydhør for våre ønsker slik at vi traff godt på målgruppen.

Siri Nilsen

7. mai 2021

Asker kommune

Vi hadde et digitalt foredrag med Ida om selvledelse på hjemmekontor for avdeling Samfunnsutvikling. Hun formidler enkelt og effektivt, og hadde mange konkrete, gode tips som vi kan ta i bruk i arbeidshverdagen vår både nå og etter pandemien. Ida er sympatisk, troverdig og engasjert – anbefales!

Sigrid Teige Øye

29. april 2021

Bergen kommune, Vann- og avløpsetaten

6

Flink foredragsholder som jordnært og fint tok opp aktuelle problemstillinger på hjemmekontor og som kom med gode tips for å motvirke grubling og bekymringer. Mye bra innhold på kort tid. Nyttig!

Kjetil Ruud

11. mars 2021

Norconsult

Ida Holo holdt et svært interessant og engasjerende foredrag om bekymringsmestring som traff målgruppen godt. Presentasjonen var smykket av flotte illustrasjoner og konkrete og gjenkjennbare problemstillinger og eksempler. Og ikke minst oppsummerte Ida med 3 konkrete råd man kan trene seg på og ha nytte av videre i livet. Kan anbefales!

Mildrid Stien, helsesykepleier

4. mars 2021

Asker kommune

6

Sammen med gode kollegaer hadde jeg gleden av å høre Ida Holo snakke om angst og tvangslidelser. Hun er en karismatisk og inspirerende foredragsholder som har en fantastisk formidlingsevne. Hun evner å tilpasse seg publikum slik at foredraget oppleves nyttig og motiverende. Anbefales på det sterkeste.

Marianne Heier Asp

18. februar 2021

CGM Norway AS

6

Utrolig inspirerende person! Var med på foredraget «Selvledelse i krevende tider, livet med hjemmekontor» og følte jeg fikk en ny giv til å fortsette hverdagen på hjemmekontor. Ida Holo kom med enkle verktøy/triks som er gode å ha når motivasjonen/selvfølelsen ikke er på topp. Anbefales!

Rabia Zahid

18. februar 2021

CGM

6

Mine kolleger og jeg var så heldige og fikk Ida på besøk via et zoom-møte. Hun snakket om hvordan man kan takle negative tanker i hverdagen, hvordan man kan unngå å gruble over fortiden eller bekymre seg over ting som potensielt kan skje i fremtiden. Hun kom med konkrete tips og eksempler. Utrolig nyttig og veldig lettfattelig. Spesielt betimelig i disse tøffe tider hvor man lett kan gå i tankefella når man sitter alene på hjemmekontor. Ida har en naturlig sjarm som stråler selv gjennom PC-skjermene. Kan virkelig anbefale å invitere henne hvis dere trenger enkle råd om tankeprosessering.

Tine Åstrand

18. februar 2021

CompuGroup Medical Norway AS

6

Ida Holo holdt et veldig innholdsrikt og inspirerende foredrag for oss. Hun klarte å presse inn mye innhold på kort tid uten at det ble heseblesende og kom med gode, konkrete råd. Absolutt å anbefale!

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2022 © Talerlisten AS