Isabelle Ringnes

Gründer og teknologievangelist

Fra 50.000,- per foredrag

Send forespørsel Bli kontaktet

Om Isabelle Ringnes

Isabelle er grunder av TENK (Tech-Nettverket for Kvinner) og med-grunder i selskapet #hunspanderer. Hun var med å bygge E24 Det Nye Norge, podcasten 20-30 og har vært trainee i Schibsted, der hun jobbet med produkt og tech i Stockholm og senere London. Hun er aktiv i Global Shapers (WEF), en ettertraktet foredragsholder, forfatter og deler av erfaringene sine i New York, Silicon Valley, London og Stockholm. Hun har en master fra The New School i New York (Media Management) og vant i 2016 et stipend til Singularity University, en innovativ tenketank på NASA Research Center i Silicon Valley, der hun i dag er blitt fakultet på mangfold. Isabelle er blitt kåret til «Inspiring Fifty Women in Tech» og en av 6 nordmenn blant de «100 most influential people in Nordic Tech» av Slush og The Nordic Web i 2017.Hun er også blitt nominert til Oda inspirasjonsprisen to år på rad. Isabelle er en orginal teknologioptimist og svært fritttalende.

Foredrag med Isabelle Ringnes

How Exponential Technology Will Impact Our Future

What is exponential technology and how does it impact our future? Why is it hard for humans to understand the pace of technological evolution? What technologies are on the verge of transforming the way we live and work? This presentation takes the audience through key technologies with a scientific, yet philosophical take on how they will impact our future.

Talerlisten mener

Isabelle Ringnes er en meget engasjert og kompetent foredragsholder innen temaene digitalisering, teknologi, kunstig intelligens og kvinner og IT. Hun får med seg salen fra første minutt, ved å bruke fengende historier og eksempler fra eget liv og samfunnet rundt oss. Videre klarer hun å sette endringene som skjer i en forståelig ramme, og peke på hva eksponensiell vekst betyr, hvilke muligheter dette gir og hva det vil kreve av oss. En profesjonell og spennende foredragsholder.

Isabelle Ringnes har 1 vurdering

Hilde Husevåg

20. november 2018

Miles Oslo AS

6

Engasjerande og dyktig

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2020 © Talerlisten AS