Isabelle Ringnes

Teknologi- og mangfoldsekspert, gründer av Equality Check

Send forespørsel

Om Isabelle Ringnes

Isabelle Ringnes er en av Norges mest kjente foredragsholdere og en aktiv profil innen teknologi og likestilling i media. Hun spesialiserer seg på mangfold og teknologi. I 2018 grunnla hun oppstartsselskapet Equality Check, et teknologiprodukt som hjelper virksomheter å bli bedre på mangfold gjennom en data-drevet tilnærming.

I 2015 startet hun TENK, et teknologinettverk for kvinner som årlig inspirerer hundrevis av jenter til å utforske de uendelige mulighetene innen teknologibransjen. Sammen med SOS Barnebyer startet hun prosjektet Digital Villages, som jobber med å gi barn over hele verden tilgang til teknologi.

I 2016 deltok hun på det prestisjefulle Singularity University ved NASA Research Center, der hun senere er blitt en del av fakulteter. Isabelle har blitt utpekt som en av seks nordmenn blant «de 100 mest innflytelsesrike menneskene innen nordisk teknologi», en av de 50 ledende kvinnene innen teknologi i Norge og Inspiring Fifty kvinner i teknologi i 2016 og 2019.

Isabelle Ringnes har produsert podkasten Future Forecast, der hun diskuterer teknologi, ledelse og bærekraft med ledere og eksperter fra hele verden, inkludert gjester som Randi Zuckerberg, Richard Quest og Simon Sinek. I 2019 ga hun ut boken Hvem Spanderer om ubevisste fordommer og likestilling. Hun er et aktiv styremedlem i Dermanor, Oslo Freedom Forum, Moving Mamas, TENK og Kreftforeningen. Hun har vært aktuell i TV-seriene Powerwomen, Nytt på Nytt, Alle mot Alle, Senkveld slaget og Firestjerners middag.

Konferansier
Fagekspert
Inspirator
Hjemsted
Oslo
Foredrag på engelsk
Ja

Foredrag med Isabelle Ringnes

Kjønnsbalanse og mangfold i Fokus

Kartlegging og Kursendring

Tekno-Mangfold

Fremtidens Kode for Suksess

Menneske vs. Maskin

Samspillet i Morgendagens Arbeidsliv

Talerlisten mener

Isabelle Ringnes er en meget engasjert og kompetent foredragsholder innen temaene digitalisering, teknologi, likestilling og mangfold. Hun får med seg salen fra første minutt, ved å bruke fengende historier og eksempler fra eget liv og samfunnet rundt oss. Videre klarer hun å sette endringene som skjer i en forståelig ramme, og peke på hva eksponensiell vekst betyr, hvilke muligheter dette gir og hva det vil kreve av oss. En profesjonell og spennende foredragsholder.

2024 © Talerlisten AS