Talerlisten
Foredragsholder Isabelle Ringnes

Isabelle Ringnes

Teknologievangelist | Oslo

Pris / 45 min

NOK 40.000,- (eks. mva)

Pris / hel dag

NOK 60.000,- (eks. mva)

Engelsk

Ja

Proff

Talerlisten Proff er håndplukkede foredragsholdere med lang erfaring og svært gode vurderinger. De er alle evaluert og anbefalt av Talerlistens ledelse, og vil være et trygt valg til ditt seminar. Ta gjerne kontakt med på nils@talerlisten.no hvis du har spesielle behov du vil diskutere.

Beskrivelse

Isabelle Ringnes (29) er sosial entreprenør og en engasjert profil i tech-bransjen. Etter å ha fullført mastergrad i New York i Media Management i 2014 og vært management trainee i Schibsted i Stockholm og London, så har Isabelle bygget seg opp bred erfaring innenfor teknologi og ledelse, blant annet som gründer for TENK-Tech-nettverket for Kvinner, som digital leder i kampanjen for likestilling #hunspanderer, som vert i podkasten 20-30 og som student ved en av verdens fremste teknologi universitet, Singularity University ved NASA i Silicon Valley 2016. Isabelle er en av åtte profiler i Oslo Business Forums nye satsning Lederblikk og sitter i redaksjonen til E24 Det Nye Norge. Hun skriver også blogg på Medium.com. Isabelle holder hovedsakelig foredrag på engelsk.

Foredrag

How Exponential Technology Will Impact Our Future

What is exponential technology and how does it impact our future? Why is it hard for humans to understand the pace of technological evolution? What technologies are on the verge of transforming the way we live and work? This presentation takes the audience through key technologies with a scientific, yet philosophical take on how they will impact our future.

Talerlisten mener

Isabelle Ringnes er en meget engasjert og kompetent foredragsholder innen temaene digitalisering, teknologi, kunstig intelligens og kvinner og IT. Hun får meg seg salen fra første minutt, ved å bruke fengende historier og eksempler fra eget liv og samfunnet rundt oss. Videre klarer hun å sette endringene som skjer i en forståelig ramme, og peke på hva eksponensiell vekst betyr, hvilke muligheter dette gir og hva det vil kreve av oss. En profesjonell og spennende foredragsholder.

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev for arrangører og få spesialtilbud, nyheter og nyttig informasjon!

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

© 2018 Talerlisten AS