Isabelle Ringnes

Gründer Equality Check

Fra 60.000,- per foredrag

Send forespørsel Hjelp meg

Om Isabelle Ringnes

Isabelle Ringnes er gründer og Chief Evangelist i selskapet EqualityCheck.it som er en plattform for anonyme vurderinger om mangfold på arbeidsplassen. Hun står bak TENK, et teknologinettverk for kvinner med mål om å inspirere kvinner og jenter til å forme fremtiden med teknologi. Isabelle er også en av grunnleggerne bak #Hunspanderer som adresserer ubevisst diskriminering og kjønnsstereotypier i arbeidslivet. Hun har vært trainee i Schibsted og vært deltaker ved det anerkjente Singularity University på NASA i Silicon Valley, der hun i dag er foreleser. Hun er 2 ganger blitt kåret til Inspiring Fifty women in tech og blitt utnevnt som 1 av 6 nordmenn blant de 100 mest innflytelsesrike menneskene i Nordic Tech. Isabelle er styremedlem i Dermanor, produserer en av Nordens mest populære podcaster «Future Forecast» og har gitt ut boken Hvem Spanderer. I 2019 var hun en av Norges mest populære foredragsholdere. Holder foredrag om mangfold, likestilling og gründerskap.

Foredrag med Isabelle Ringnes

How Exponential Technology Will Impact Our Future

What is exponential technology and how does it impact our future? Why is it hard for humans to understand the pace of technological evolution? What technologies are on the verge of transforming the way we live and work? This presentation takes the audience through key technologies with a scientific, yet philosophical take on how they will impact our future.

Talerlisten mener

Isabelle Ringnes er en meget engasjert og kompetent foredragsholder innen temaene digitalisering, teknologi, likestilling og mangfold. Hun får med seg salen fra første minutt, ved å bruke fengende historier og eksempler fra eget liv og samfunnet rundt oss. Videre klarer hun å sette endringene som skjer i en forståelig ramme, og peke på hva eksponensiell vekst betyr, hvilke muligheter dette gir og hva det vil kreve av oss. En profesjonell og spennende foredragsholder.

Isabelle Ringnes har 1 vurdering

Hilde Husevåg

20. november 2018

Miles Oslo AS

6

Engasjerande og dyktig

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2021 © Talerlisten AS