Julie Holst Berntsen

Julie Holst Berntsen

Ekspert på influencer marketing, blogg

Fra 15.000,- per foredrag

Send forespørsel Bli kontaktet

Om Julie Holst Berntsen

Julie Holst Berntsen er lidenskapelig opptatt av kommunikasjon og merkevarebygging. Hun mener det handler om hvilke følelser man rører ved i forbrukerens hodet, og hvilket engasjement man greier å skape. Hva påvirker egentlig kundereisen, hvordan trigger vi en beslutningen og hvem vil vi høre på? Julie har igjennom hele sin karriere jobbet både strategisk og operativt med kommunikasjon på tvers av kanaler for noen av verdens sterkeste merkevarer. Hun startet Spalt PR i 2003, og bygget byrået til et av Norges største innenfor mote- og livsstilskommunikasjon, før hun begynte hos Gambit Hill & Knowlton i 2011. Høsten 2015 ble hun hentet inn som daglig leder for influencer marketing byrået United Influencers. Hun jobber daglig med å skape verdi for samarbeidspartnere ved å bruke influencere i markedskommunikasjonen, utvikle gode strategiske partnerskap og engasjerende kommunikasjonskonsepter. Hvordan kan du lykkes med influencer marketing? Julie gir deg svarene …

Foredrag med Julie Holst Berntsen

Slik lykkes du med influencer marketing

Mennesker vil lytte til mennesker og ikke merkevarer. Nettopp derfor har influencer marketing vokst raskt og fått en økt plass i markedsføringsbudsjettene med god grunn - effektene er store. Hvordan lykkes vi med å engasjere influencere på en autentisk og langsiktig måte? Julie gir deg svarene på hva du må tenke på når du knytter en sterk personlighet opp mot din merkevare.

Tenk som en influencer

Hvordan jobber en influencer med å bygge sitt publikum? Hva gjør de? Og hva slags resultater kan det gi? I dette foredraget får du høre hvordan en influencer tenker og jobber og hvordan du kan jobbe på samme måten med å bygge fans, følger, ambassadører og kunder i din organisasjon. Kan også gjennomføres som intervju.

Talerlisten mener

Julie er en dedikert, sjarmerende og tydelig formidler. Hun forteller historier og gir eksempler, og kobler gjerne praksis med anerkjente teorier om påvirkning og markedsføring. En erfaren og engasjert foredragsholder som vet hva hun snakker om.

Julie Holst Berntsen har 1 vurdering

Jan Svaheim

13. desember 2018

Sensum

5

Sensum booket Julie Holst Berntsen og Camilla «Treningsfrue» Aastorp Andersen til et event for en kunde i desember 2018. Briefen var å snakke om hvordan å bygge fans og følgere, og hva kundens ledere, selgere og markedsfolk kan lære av influencere. Julie og Camilla strålte på scenen, ga relevante eksempler, fortalte historier og delte innsikt som var nyttig og interessant. De var enkle å samarbeide med, og publikum satte stor pris på deres bidrag. Vi fikk også proff hjelp og oppfølging fra Talerlisten før og etter arrangementet.

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2021 © Talerlisten AS