Kimiya Sajjadi

Foredrag om mangfold og inkludering i praksis

Fra kr 30.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel

Om Kimiya Sajjadi

Etter å ha vært profesjonell sjakkspiller og studert juss i 2,5 år, bestemte Kimiya seg for å satse på gründerlivet gjennom selskapet sitt Big Enough Global. Siden har hun bistått over 100 virksomheter i privat og offentlig sektor, med strategisk rådgivning, foredrag og workshops innen mangfold og inkludering. Noen av disse er Formue, Coop Midt-Norge, Statens Vegvesen IT-divisjonen og Siemens Energy. 

Hun er en av de viktigste stemmene innenfor mangfold og inkludering, og har de siste tre årene holdt foredrag fra Mo i Rana i nord til Arendal i sør. Hun har erfaring med forsamlinger på tvers av målgrupper og ulike størrelser – fra Den Norske Opera til toppledersamlinger i møterom. 

Kimya har blitt kåret som en av DNs 30 ledestjerner under 30, vært finalist i Reitans kåring Årets Ladejarl og vunnet YS sin likestillingspris. Hun er en aktiv stemme i samfunnsdebatten som fast skribent for E24 sin lederspalte, og gjennom LinkedIn hvor hun har over 11.000 følgere. 

Kimiya holder foredrag om mangfold, inkludering og ledelse – som er konkrete, engasjerende og motiverende. Hun tilpasser foredraget til bransjen, målgruppen og ulike funksjoner som f.eks HR, markedsføring eller rekruttering. Ta kontakt for å finne ut av hvordan Kimiya best kan bidra hos dere.

Paneldeltaker
Inspirator
Hjemsted
Viken
Foredrag på engelsk
Ja

Foredrag med Kimiya Sajjadi

Mangfoldsledelse

Arbeidsstokken har aldri vært mer mangfoldig. Et økende spekter av etnisiteter, funksjonsevner, kjønn og generasjoner gjør ledelse ekstra krevende. Men dette mangfoldet gir også grobunn for økt lønnsomhet og innovasjon, hvis det er ledet riktig. Og det er her mangfoldsledelse kommer inn. I dette foredraget tar Kimiya for seg hvorfor og hvordan man kan utøve mangfoldsledelse. Her får ledere konkrete verktøy for å rekruttere, beholde og inkludere et større mangfold.

Mangfold og inkludering - fra ord til handling

Hva betyr egentlig mangfold og inkludering, og hvorfor er det viktig for din virksomhet fra et lønnsomhet og samfunnsansvar perspektiv, og hvordan kan den enkelte bidra? Dette er et engasjerende foredrag som går til kjernen av disse spørsmålene. Kimiya gir konkrete verktøy og tiltak, som ledere, medarbeidere og HR kan ta med seg tilbake til arbeidshverdagen.

Rettferdig rekruttering, AI og ubevisste fordommer

Visste du at hjernen vår tar mellom 95-98% ubevisste valg? Dette resulterer i ubevisste fordommer som påvirker rekrutteringsprosessen. I dette foredraget ser Kimiya nærmere på hvordan du kan lage en rekrutteringsprosess som minimerer ubevisste fordommer. Hun ser også på hvordan AI kan bli brukt til å enten forsterke eller redusere fordommene i rekrutteringsprosessen.

Mangfold og inkludering - slik lager du en strategi

For å oppnå resultater i arbeidet med mangfold og inkludering, er det viktig å jobbe strategisk. I dette foredraget deler Kimiya hvordan du steg for steg kan gå frem for å lage en mangfoldsstrategi som både ivaretar lovkravene og er resultatorientert. Kimiya har hjulpet et titalls virksomheter i privat og offentlig næringsliv som konsulent, deriblant Thommesen og Siemens Energy, og hennes metoder har vist seg å fungere i praksis.

Hvordan lede flerkulturelle team?

Det å ha mange nasjonaliteter på arbeidsplassen kan enten være en kjemperessurs eller skape hodepine. Hver kultur har egne regler for samarbeid, kommunikasjon og prestasjoner. I dette foredraget gir Kimiya ledere verktøy for å lede et flerkulturelt mangfoldig team.

Talerlisten mener

Kimiya har en forfriskende stil og en levende form når hun holder foredrag om inkludering og mangfold. Hun forklarer hvorfor mangfold er viktig, hvorfor det kan være vanskelig og hva dere bør tenke på for å bli bedre på mangfold og inkludering.

2024 © Talerlisten AS