Kimiya Sajjadi

Mangfold- og inkluderingsarbeid i virksomheter

Fra kr 30.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel Bli kontaktet

Om Kimiya Sajjadi

Kimiya Sajjadi er en av norges mest kjente navn når det snakkes om mangfold og inkludering. Hun har hjulpet over 70 virksomheter i privat og offentlig sektor å jobbe med dette, og holdt rundt 100 foredrag om ulike tema innenfor mangfold og inkludering.  For arbeidet hennes har hun vunnet flere priser. 

Noen av de Kimiya har hatt oppdrag for er  Obos, Sparebank 1, Orkla, Thommessen, Amedia, Gyldendal, Bydel Grunerløkka og Statens Vegvesen (It-divisjonen).

Kimiya er opptatt av å kombinere forskning, personlige historier, og erfaringen hennes som konsulent for å lage foredrag som er konkrete, interaktive og motiverende.

Hjemsted
Viken
Foredrag på engelsk
Ja

Foredrag med Kimiya Sajjadi

For ansatte:

De ansatte er en viktig faktor for at mangfoldsarbeidet skal lykkes. Kimiya tilbyr foredrag som gir dem kunnskap om hva mangfold og inkludering betyr, hvorfor det er viktig, og hvordan de kan bidra.

For ledelsen:

Hvorfor og hvordan bør ledelsen lage en mangfold og inkluderingsstrategi som bidrar til konkrete resultater? Kimiya har jobbet med 20+ ledergrupper og har erfaring med å fasilitere både workshops og foredrag for denne målgruppen.

For HR:

Hvordan kan HR lage en mangfold og inkluderingsstrategi? Og hvordan kan de forbedre ulike arbeidsprosesser som rekruttering, markedsføring, arbeidsmiljø, sosialt miljø og karriereutvikling? Kimiya tilbyr inspirasjon og kunnskapspåfyll som er kjempeviktig for at HR skal lykkes med mangfoldsarbeidet.

For ledere:

Hvordan kan ledere jobbe for å rekruttere, inkludere, beholde og utvikle mangfold? Kimiya tilbyr foredrag som gir ledere konkrete verktøy og inspirasjon for å bli en bedre mangfoldsleder. Hun har utviklet et eget e-læringskurs på mangfoldsledelse, samt laget et utdanningsløp for NKI på dette. I tillegg har hun holdt flere workshops og foredrag om tema.

For eksterne:

Skal du arrangere en konferanse som ikke er rent internt? Dette er noen av temaene innenfor mangfold og inkludering Kimiya kan holde foredrag om: Hva betyr det, og hvorfor er det viktig fra et lønnsomhets og samfunnsansvarperspektiv?, kommunikasjon, rekruttering, ledelse, HR og hvordan lage en strategi?

Talerlisten mener

Kimiya har en forfriskende stil og en levende form når hun holder foredrag om inkludering og mangfold. Hun forklarer hvorfor mangfold er viktig, hvorfor det kan være vanskelig og hva dere bør tenke på for å bli bedre på mangfold og inkludering.

2023 © Talerlisten AS