Digitalt foredrag eller online konferanse? Les våre råd her

Kjell Terje Ringdal

Retoriker, ekspert på retorikk og amerikansk politikk

Fra 30.000,- per foredrag

Send forespørsel Bli kontaktet

Om Kjell Terje Ringdal

Kjell Terje Ringdal er en av Norges beste og mest erfarne foredragsholdere innen kommunikasjon, retorikk og påvirkning. Han er førstelektor ved Høyskolen Kristiania der han underviser i kommunikasjonsfag. Ringdal har mastergrad i retorikk fra Universitetet i Aarhus og har bakgrunn fra NRK, PR-bransjen, offentlig sektor og kultur. Han har skrevet bøkene ”Kunsten å overbevise” (Spartacus) og ”Vel talt”(Aschehoug), og er i tillegg grunnleggeren av «Washingtonseminaret» og fagseminaret ”Maktens Språk”. Ringdal har i mange år vært brukt som rådgiver om taler og formidling av norske politikere, næringslivsledere, idrettsstjerner og forfattere.

Foredrag med Kjell Terje Ringdal

Kunsten å overbevise

Opplever du av og til nervøsitet når du skal snakke foran forsamlinger? Kunne du tenke deg å bli enda bedre til å argumentere for din sak? Dette kan Kjell Terje lære deg mer om. I løpet av et par timer, eller en-to-dagers kurssamlinger, kan du og dine kolleger lære den vakre retorikken; kunsten å overbevise.

Skreddersydd

Kjell Terje Ringdal skreddersyr foredrag for bedrifter og organisasjoner. Ringdal har jobbet med en lang rekke oppdragsgivere i privat og offentlig sektor, blant annet Utenriksdepartementet, Statoil, NRK og TV2. Han holder seminarer, kurs og foredrag i USA, Italia og Skandinavia.

Talerlisten mener

Kjell Terje er en tungvekter i retorikk-ringen, og en av Norges fremste eksperter på retorikk og kommunikasjon. En time eller en dag med "Retoringdal" byr på kunnskap, teorier, anekdoter og retoriske teknikker du kan bruke på jobben og privat. Kjell Terje har en lun og tilstedeværende stil, og er flink til å folk til å føle seg sett og hørt når han holder foredrag.

Kjell Terje Ringdal har 3 vurderinger

Astrid Grydeland Ersvik

5. desember 2016

Norsk Sykepleierforbund

6

Ringdal skaper engasjement og forståelse for kunsten å kommunisere. Deltakere på våre «påvirker»-kurs og lederkurs har fått et mer bevisst forhold til når, hvor og ikke minst hvordan kommunisere. Han har bidratt til forståelse for språkets betydning – både det uttalte og det uutalte. Kartlegging en tid etter gjennomført kurs viser at deltakerne har omsatt kunnskapen i praksis; enten i kommunikasjon med politikere, administrasjon, i media eller mot brukere av helsetjenester. Ringdals kombinasjon av teori, refleksjon og praktiske øvelser med konkrete tilbakemeldinger har fungert meget godt, og deltakerne har evaluert hans del av kurset svært godt.

Ingrid Kvammen Ekker

5. november 2016

Utenriksdepartementet

6

Med en kombinasjon av faglig tyngde, klokskap, lekenhet og gode talegaver får Ringdal tilhørerne med seg. Han vekker, begeistrer og skaper en stemning som inviterer til læring og nytenking hos publikum. Ringdal er kunnskapsrik og analytisk og har samtidig en form som gir energi og overskudd. Anbefales!

Erik Vigander

31. oktober 2016

Kreftforeningen

6

Ringdal anbefales på det varmeste. Han er en glimrende formidler og historieforteller som løfter retorikkens teori gjennom aktuelle og morsomme anekdoter og videoklipp. Han er også utrolig flink til å catche og kommunisere med sitt publikum. Jeg har både deltatt på hans kurs bestående av «proffe» infofolk og brukt ham i mer «uskolerte» forsamlinger – og han fanger og favner alle. Kjell Terje er en foredragsholder som løfter og inspirerer på mange plan. Man forlater salen med et smil om munnen og ny kunnskap.

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2020 © Talerlisten AS