Kjell Terje Ringdal

Ekspert på overbevisning, retorikk og amerikansk politikk

Fra kr 30.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel Bli kontaktet

Om Kjell Terje Ringdal

Kjell Terje Ringdal er en av Norges beste og mest erfarne foredragsholdere innen kommunikasjon, retorikk og påvirkning. Han er førstelektor ved Høyskolen Kristiania der han underviser i kommunikasjonsfag. Ringdal har mastergrad i retorikk fra Universitetet i Aarhus og har bakgrunn fra NRK, PR-bransjen, offentlig sektor og kultur. Han har skrevet bøkene ”Kunsten å overbevise” (Spartacus) og ”Vel talt”(Aschehoug), og er i tillegg grunnleggeren av «Washingtonseminaret» og fagseminaret ”Maktens Språk”. Ringdal har i mange år vært brukt som rådgiver om taler og formidling av norske politikere, næringslivsledere, idrettsstjerner og forfattere. Kjell Terje lærer dere hvordan dere skal overbevise, slik at dere får solgt produkter, ideer og dere selv på en mest mulig effektiv måte.

Hjemsted
Oslo
Foredrag på engelsk
Nei

Foredrag med Kjell Terje Ringdal

Kunsten å overbevise

Opplever du av og til nervøsitet når du skal snakke foran forsamlinger? Kunne du tenke deg å bli enda bedre til å argumentere for din sak? Dette kan Kjell Terje lære deg mer om. I løpet av et par timer, eller en-to-dagers kurssamlinger, kan du og dine kolleger lære hvordan dere selger produkter, ideer og dere selv på en effektiv måte

Skreddersydd

Kjell Terje Ringdal skreddersyr foredrag for bedrifter og organisasjoner. Ringdal har jobbet med en lang rekke oppdragsgivere i privat og offentlig sektor, blant annet Utenriksdepartementet, Statoil, NRK og TV2. Han holder seminarer, kurs og foredrag i USA, Italia og Skandinavia.

Fascinerende USA

Bli med Kjell Terje Ringdal til USA. Han foreleser om det sjarmerende, merkelige og kraftfulle landets politiske system, om deres ledere, om politikken og retorikken. Hør Ringdals analyser om suksesser, tabber, forsøk på statskupp, vilje til å redde verden – og sidesprang og fall i flytrapper. Summen av det hele: Mer innsikt, undring og moro.

Talerlisten mener

Kjell Terje er en tungvekter i retorikk-ringen, og en av Norges fremste eksperter på retorikk og kommunikasjon. En time eller en dag med "Retoringdal" byr på kunnskap, teorier, anekdoter og retoriske teknikker du kan bruke på jobben og privat. Kjell Terje har en lun og tilstedeværende stil, og er flink til å folk til å føle seg sett og hørt når han holder foredrag.

2024 © Talerlisten AS