Kristian Mehlum Lie

Kristian Mehlum Lie

Seniorrådgiver Sosiale Medier

Fra kr 15.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel Bli kontaktet

Om Kristian Mehlum Lie

Kristian Mehlum Lie er seniorrådgiver i sosiale medier i OMG AS. Han var tidligere ansvarlig for sosiale medier og PR i Eniro Norge, og har over en årrekke jobbet med å skape resultater i engasjerte kanaler. Han jobber daglig med innholdsproduksjon og spredning på nett.

Foredrag på engelsk
Nei

Foredrag med Kristian Mehlum Lie

Hva er egentlig godt innhold?

Man hører ofte at det viktigste kriteriet for å lykkes i sosiale medier er at du har godt innhold, men hva betyr dette egentlig i praksis? Hvordan kan man sikre godt innhold over tid? Foredraget gir praktiske eksempler og metodikk for å bygge seg en innholdsbank som fungerer.

Hvordan lykkes med Snapchat?

Kan man dra folk inn i butikk ved hjelp av Snapchat? Hvordan skaper man engasjement rundt en merkevare i en kanal som i hovedsak ikke lar deg annonsere? Hvordan bygger man følgere på Snapchat? Ved hjelp av praktiske eksempler og norske caser får du gode tips til å lykkes med Snapchat.

Hvordan lykkes med video på Facebook?

Facebook er glad i video, men hva må du huske på for å lykkes? Foredraget gir deg konkrete tips for å lykkes med video på Facebook, i tillegg til en innføring i hvordan du får suksess med videoannonsering.

2024 © Talerlisten AS