Covid 19-tilpasning: Vi har god erfaring med digitale foredrag, og har råd og løsninger!

Liv Tone Lind

Liv Tone Lind

Foredragsholder, deltaker i TV-serien «Ingen grenser»

Fra 15.000,- per foredrag

Send forespørsel Hjelp meg

Om Liv Tone Lind

Liv Tone Lind har en funksjonsnedsettelse som består av at hun mangler venstre arm og begge ben, men dette har aldri hindret henne i å leve et normalt, aktivt liv som alle andre.

Foredrag med Liv Tone Lind

Benløs, men ikke rådløs

Liv Tone var en av 11 deltakere som var med i TV-serien "Ingen Grenser" som gikk på NRK1 i 2012. Med Lars Monsen som ekspedisjonsleder, skulle 11 funksjonshemmede, forsere 400 kilometer med villmark i den vakre, ville Femundsmarka. Liv Tone har også vært meget aktiv innen svømming. Hun har deltatt i en rekke konkurranser på internasjonalt nivå. Hun har hatt en del utfordringer opp igjennom årene, men finner alltid løsninger som har vært tilfredsstillende for henne og andre rundt seg.

Liv Tone Lind har ingen vurderinger

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2021 © Talerlisten AS