Louise Fuchs

Strategisk rådgiver innen bærekraft, kommunikasjon og ledelse

Fra kr 35.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel

Om Louise Fuchs

Lurer du på hvordan dere skal starte på reisen som vil gjøre bedriften mer bærekraftig og rustet for fremtiden? Eller hvordan dere går fra store ambisjoner til konkrete planer?

Louise inspirerer til å tenke større, og jobbe fortere med bærekraft ved å bruke kommunikasjon som et hemmelig våpen i omstilling. Hun er en formidler med høy energi og mye engasjement for bærekraftssaken som skreddersyr foredrag, er konferansier, moderator og holder kurs. Louise er global bærekraftsdirektør i Oda. Hun har tidligere jobbet som CEO i United Influencers, som kommunikasjonsdirektør i Schibsted, og hun er styremedlem i TENK – et teknologinettverk for kvinner med mål om å inspirere kvinner og jenter til å forme fremtiden med teknologi.

I 2020 ble Louise listet som en av Norges mest populære konferansierer av Kapital, og hun har vunnet prisen som  “Årets Digitale Superprofil”. Hennes unike kombinasjon av toppledelse, bærekraftig forretningsutvikling og kommunikasjon gir et solid faglig bakteppe med både inspirasjon og konkrete handlinger du kan ta med deg videre.

Konferansier
Fagekspert
Inspirator
Hjemsted
Oslo
Foredrag på engelsk
Ja

Foredrag med Louise Fuchs

Slik kan din bedrift bli mer bærekraftig

Lurer du på hvordan dere skal starte på reisen som vil gjøre bedriften mer bærekraftig og rustet for fremtiden? Eller hvordan dere går fra store ambisjoner til konkrete planer? Dette foredraget egner seg godt for deg som ønsker å inspirere og mobilisere kollegaer, sjefer, eiere eller bransjer til handling.

Konferansier

Dette oppdraget blir vi enige og om tilpasses etter hva du ønsker å oppnå med din konferanse. Louise har erfaring med ulike settinger og format, større og mindre konferanser, paneldebatter med mer. Ta kontakt for en prat om hvordan Louise kan bidra med å sy sammen dagen din til en suksess

Kurs med Louise Fuchs

Bærekraftig strategi - hvordan gå fra ambisjon til handling?

Lurer du på hvordan dere skal starte på reisen som vil gjøre bedriften mer bærekraftig og rustet for fremtiden? Eller hvordan dere går fra store ambisjoner til konkrete planer? Hva MÅ norske selskaper gjøre? Hvilke krav og trender kommer fremover? Hvordan skaper du engasjement for bærekraftsarbeidet? Hvordan kommuniser du internt og eksternt?

Talerlisten mener

Louise får deg til å tenke gjennom hva digitalisering vil bety for din virksomhet, og hun gir nyttige og konkrete tips til hvordan å stå sterkt i endringene som kommer. Hun er en behagelig og selvsikker formidler. Louise er et trygt valg for alle som ønsker et foredrag om hvordan man kan komme fremtidens digitale utfordringer i møte.

2024 © Talerlisten AS