Talerlisten
Louise Fuchs

Louise Fuchs

Ekspert på digital markedsføring

Pris / 45 min

NOK 25.000,- (eks. mva)

Pris / hel dag

NOK 40.000,- (eks. mva)

Beskrivelse

Er du på jakt etter en engasjert, inspirerende og kunnskapsrik foredragsholder? Louise Fuchs er digitalt dynamitt, kommunikasjonssjef, fagnerd og foredragsholder som snakker om digitale trender, kommunikasjon og teknologi. I 2016 ble hun kåret som årets digitale superprofil. Hun er en entusiastisk og dyktig historieforteller som er kjent for å motivere og inspirere i sine foredrag. Hun jobber som kommunikasjonssjef for produkt og teknologi i Schibsted Media Group, er styremedlem i TENK (tech-nettverket for kvinner) og medlem av Fagrådet for kompetanse i Kommunikasjonsforeningen. Louise er fleksibel og skreddersyr gjerne løsninger etter dine behov.

Foredrag

Den digitale revolusjonen skjer nå, er du med?

Digitalisering handler mindre om tech enn man skulle tro. Digitalisering handler om folk. Dette foredraget tar for seg hvordan du forberede deg og dine folk på en digital fremtid.

Digital kommunikasjon: Bli en digital superhelt!

Har du ikke allerede lagt din elsk på teknologi, anbefaler Louise å starte flørten nå. Den teknologiske utviklingen vokser eksponentielt, og det er ikke bare barnemat å navigere i den. Men den byr på fantastiske muligheter for den som blir med på reisen. I dette foredraget viser hun de seneste trendene, inspirerer til nyskaping og gir konkrete tips til den digitale kommunikatøren.

Digital kompetanse: Dette MÅ du kunne!

Den viktigste valutaen i arbeidslivet fremover blir (digital) kompetanse. Hva skal til for å unngå å bli spist opp av disruptive teknologiselskaper?

Skreddersydde foredrag om:

Endringskommunikasjon, digitalisering, sosiale medier, employer branding, digital kommunikasjon, endringsledelse, strategisk kommunikasjon, teknologi og trender med mer.

Kommunikasjon som flytter fjell

Inspirerende lederskap handler om god kommunikajon. Vil du lære kunsten om hvordan man inspirerer og gjør budskap attraktive? Karisma er ikke noe man har eller ikke har, det er noe man kan lære. Her vil du få med deg tipsene, triksene og inspirasjonen du trenger for å lykkes.

Talerlisten mener

Louise får deg til å tenke gjennom hva digitalisering vil bety for din virksomhet, og hun gir nyttige og konkrete tips til hvordan å stå sterkt i endringene som kommer. Hun er en behagelig og selvsikker formidler. Louise er et trygt valg for alle som ønsker et foredrag om hvordan man kan komme fremtidens digitale utfordringer i møte.

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev for arrangører og få spesialtilbud, nyheter og nyttig informasjon!

Louise Fuchs har 4 vurderinger

Sidsel Bråten

9. juni 2017

PostNord Strålfors AS

6

Vil du ha en foredragsholder som minner deg om at kunnskap er ferskvare, noe som gjør at vi må være nysgjerrige og hele tiden følge med, så er Louise rett person. Vi benyttet Louise til vårt årlige kundearrangement med temaet «Bli en digital superhelt!» Hun fanget tilhørernes oppmerksomhet, skapte engasjement og involverte publikum. Vi vil absolutt anbefale Louise.

Mette Myrheim

5. mai 2017

PostNord Strålfors AS

6

Vi brukte Louise på vår «Smarter Communication Day 2017» i PostNord Strålfors. En proff, inspirerende, kunnskapsrik og særdeles god formidler.

Siw Andersen

13. januar 2017

Oslo Business Region

5

Louise Fuchs was one of the keynote speakers at the Opening event of Oslo Innovation Week 2016 together with Mike Butcher from Techcrunch. At the event she addressed 400 tech experts, journalists, founders, politicians and leaders from 24 countries. On stage we were impressed by her engaging presence and communication expertise. She was also highly professional and easy to work with in developing the talk in advance. We would happily work with Louise again. – Siw

Robert Wallace Vaagan

11. januar 2017

Høgskolen i Oslo og Akershus

6

Once again we have the pleasure of inviting Louise to address our students in Media and Communication Studies, Department of Journalism and Media Studies, where she graduated in 2010. We are extremely proud of her achievements, so it was no coincidence when we invited her e.g. in January 2014 to give the opening lecture at our EU-funded workshop on media innovations which led to the #swap-magazine.com. In February 2017, she will address around 45 of our students, including 9 international exchange students from countries where Schibsted Media Group is active, covering issues such as social media, content marketing and strategic communication. The students and I are all looking forward to this!

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

© 2017 Talerlisten AS