Covid 19-tilpasning: Vi har god erfaring med digitale foredrag, og har råd og løsninger!

Louise Fuchs

Louise Fuchs

Teknologi, trender, kommunikasjon & ledelse

Fra 25.000,- per foredrag

Send forespørsel Hjelp meg

Om Louise Fuchs

Er du på jakt etter en engasjert, inspirerende og kunnskapsrik foredragsholder eller konferansier? I 2020 ble Louise Fuchs listet som en av Norges mest populære konferansierer av magasinet Kapital. Louise er digitalt dynamitt, direktør, fagnerd og foredragsholder som snakker om digitale trender, kommunikasjon, bærekraft, ledelse og teknologi. Hun er en entusiastisk og dyktig historieforteller som er kjent for å motivere og inspirere i sine foredrag. Louise har tidligere vært CEO i United Influencers International og jobber nå som kommunikasjons- og bærekraftsdirektør i Kolonial.no. Hun er også styremedlem i TENK (tech-nettverket for kvinner). Louise har vært kommunikasjonssjef for produkt og teknologi i Schibsted Media Group, og ansvarlig for global endringskommunikasjon. Hun skreddersyr foredrag for kick-offs og lanseringer, og stiller gjerne som moderator eller konferansier.

Foredrag med Louise Fuchs

Nysgjerrighet som drivkraft

Når kunnskap er ferskvare så blir måten du tilegner deg ny viten den viktigste valutaen i arbeidslivet fremover. Digitalisering og innovasjon handler mindre om teknologi enn man skulle tro. Det handler om mennesker og om kommunikasjon. Dette foredraget tar for seg hvordan du forbereder deg selv, din jobb og dine kollegaer på en digital fremtid. Foredraget har konkrete eksempler og gir deg en verktøykasse du kan bruke videre.

Trender 2020

Hvilke trender vil forandre vår digitale hverdag? Dette foredraget går gjennom de viktigste teknologiske trendene for 2019. Hvordan vil de påvirke våre vaner, og hvordan vi oppfatter verden?

Skreddersydd foredrag

Digitalisering, teknologi, trender, innovasjon, nyskaping, inspirasjon, endringsglede, digital kommunikasjon, endringsledelse, digitalisering, sosiale medier, influencer marketing, employer branding og strategisk kommunikasjon med mer.

Konferansier

Dette oppdraget blir vi enige og om tilpasses etter hva du ønsker å oppnå med din konferanse. Jeg har erfaring med ulike settinger og format, større og mindre konferanser, paneldebatter med mer. Vi kan gjerne ta en prat om hvordan jeg kan bidra med å sy sammen dagen din til en suksess.

Talerlisten mener

Louise får deg til å tenke gjennom hva digitalisering vil bety for din virksomhet, og hun gir nyttige og konkrete tips til hvordan å stå sterkt i endringene som kommer. Hun er en behagelig og selvsikker formidler. Louise er et trygt valg for alle som ønsker et foredrag om hvordan man kan komme fremtidens digitale utfordringer i møte.

Louise Fuchs har 6 vurderinger

Otto Isaksen

3. april 2019

Digin

5

IKT klyngen Digin på Sørlandet engasjerte Louise til å være konferansier på Digin sin årlige Digitalkonferanse som ble arrangert 26 mars 2019 på Hotel Caledonien i Kristiansand med rekordstor deltakelse. Årets tema var praktisk bruk av Kunstig Intelligens. Det var topp foredragsholdere fra blant annet Facebook, IBM, Microsoft, Telenor, Sopra Steria, Deloitte, CAIR. Louise ledet oss på en trygg, sikker og faglig måte. Veldig fornøyd med henne og kan trygt anbefale henne til lignende oppgaver.

Otto Backer Solberg

23. november 2018

IBM

5

Louise gjorde en flott jobb som konferansier på IBM Think Oslo 2018, og jeg satte stor pris på all den tiden hun brukte på forberedelser. Det betalte seg! Må også nevne hennes hjertelige tilstedeværelse på scenen. Det er viktig og et stort pluss! Det var mange detaljer og innslag i løpet av arrangementet, og hun hadde kontroll på gjennomføringen hele veien. Louise er utrolig positiv og lett å jobbe med, og ikke minst satte jeg pris på alle hennes innspill underveis i prosessen.

Sidsel Bråten

9. juni 2017

PostNord Strålfors AS

6

Vil du ha en foredragsholder som minner deg om at kunnskap er ferskvare, noe som gjør at vi må være nysgjerrige og hele tiden følge med, så er Louise rett person. Vi benyttet Louise til vårt årlige kundearrangement med temaet «Bli en digital superhelt!» Hun fanget tilhørernes oppmerksomhet, skapte engasjement og involverte publikum. Vi vil absolutt anbefale Louise.

Mette Myrheim

5. mai 2017

PostNord Strålfors AS

6

Vi brukte Louise på vår «Smarter Communication Day 2017» i PostNord Strålfors. En proff, inspirerende, kunnskapsrik og særdeles god formidler.

Siw Andersen

13. januar 2017

Oslo Business Region

5

Louise Fuchs was one of the keynote speakers at the Opening event of Oslo Innovation Week 2016 together with Mike Butcher from Techcrunch. At the event she addressed 400 tech experts, journalists, founders, politicians and leaders from 24 countries. On stage we were impressed by her engaging presence and communication expertise. She was also highly professional and easy to work with in developing the talk in advance. We would happily work with Louise again. – Siw

Robert Wallace Vaagan

11. januar 2017

Høgskolen i Oslo og Akershus

6

Once again we have the pleasure of inviting Louise to address our students in Media and Communication Studies, Department of Journalism and Media Studies, where she graduated in 2010. We are extremely proud of her achievements, so it was no coincidence when we invited her e.g. in January 2014 to give the opening lecture at our EU-funded workshop on media innovations which led to the #swap-magazine.com. In February 2017, she will address around 45 of our students, including 9 international exchange students from countries where Schibsted Media Group is active, covering issues such as social media, content marketing and strategic communication. The students and I are all looking forward to this!

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2021 © Talerlisten AS