Marga Dijkman

Marga Dijkman

Kurs- og foredragsholder

Fra kr 25.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel Bli kontaktet

Om Marga Dijkman

Marga Dijkman er en jovial og engasjerende foredragsholder, som tenker nytt og friskt, er innovativ og har en helt unik tilnærming og kompetanse innenfor mellommenneskelige relasjoner, selvledelse og samspill på arbeidsplassen. Hun brenner for bærekraftig ledelse og samhandling, og å bryte ned silotankegang på arbeidsplasser. Med gjenkjennelige hverdagshistorier, humor, selvironi og en god porsjon ærlighet fra eget arbeidsliv og privatliv, viser hun hvordan du kan omsette teori i praksis. Marga har sin utdanning innen ledelse, organisasjonsutvikling og prosjektledelse fra Handelshøyskolen BI, og er godkjent DNCF Coach og ACMC Meta-Coach og sertifisert trener i Neuro-Semantic og NLP.

Foredrag med Marga Dijkman

Bærekraftig ledelse og samhandling

Dette foredraget er for ledere, prosjektledere eller teammedlemmer som vil løfte kommunikasjon og samhandling i ulike deler av virksomheten. De har gjerne flere kritiske stafettpinnevekslinger og vil bryte ned silotankegang og fremme helhetstenkning. Det handler om hvordan vi kan ha positiv innflytelse på våre omgivelser, og hvordan finne nye handlings- og mulighetsrom når kommunikasjonen og samhandlingen slår krøll på seg. Foredraget kan også gjøres om et en- eller todagers kurs/workshop

Fra silotankegang til samhandling på tvers

Ting som typisk skjer i samhandlingen mellom f.eks IT og Salg, eller Installasjonsavdelingen og kundesenteret får oss ofte til å både le og gråte. I dette foredraget deler Marga verktøy, tips og inspirasjonshistorier fra andre bedrifter, og hvordan de har kommet seg fra silotankegang til samhandling på tvers. Som tilhører blir du involvert og engasjert, og du får teste ut verktøy og modeller for egen del der og da. Foredraget kan gjøres om til en- eller todagers kurs/workshop.

Effektiv og praktisk selvledelse

Du lærer og får praktisk erfaring med effektive selvledelsesmodeller Du får teori og praksis der og da. For eksempel: - Hvordan komme deg fra ord til handling, og praktisere det du vet - Hvordan få opp motivasjonen for viktige oppgaver, men som du ikke brenner for. Eller komme deg tilbake på sporet ifht en mål/vane hvor du har sporet av - Bli kvitt unnskyldningene og hindringene som stopper deg fra å nå målene du ønsker å nå - Bli mer emosjonelt robust i møte med andre mennesker.

Marga Dijkman har 1 vurdering

Valentina Lebedeva

15. april 2017

Faggruppen Etikk og Lederskap, Tekna Oslo avdeling

6

Marga Dijkman er engasjert og profesjonell kursholder. Hun forteller historier som alle av oss kan kjenne seg igjen i. Hun bygger på den måten tillit og skaper åpenhet mellom seg og kursdeltakerne. Marga er både fokusert på innholdet og deltakerens trivsel, og kan fort tilpasse seg omgivelsene hvis det trenges. Hennes presentasjoner er logiske og komplette, og man får gode innspill til å reflektere og nyttige verktøy for å bruke i hverdagen.

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2022 © Talerlisten AS