Marga Dijkman

Samarbeid, samspill og selvledelse

Fra kr 18.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel

Om Marga Dijkman

Marga Dijkman er en jovial og engasjerende kurs- & foredragsholder og executive coach som tenker nytt og friskt, er innovativ og har en helt unik tilnærming og kompetanse innenfor mellommenneskelige relasjoner; samarbeid, samspill og selvledelse.

Hun brenner for bærekraftig ledelse og samhandling, og å bryte ned silotankegang på arbeidsplasser. Slik at vi kan få det gode samarbeidet mellom team og forretningsområder.

Fra hun var 8 år til hun var 18 år, var hun med i Speidern i Tomter i Østfold. Hun trekker paralleller, og viser hvordan vi kan bruke speider-filosofien i praksis i livene våre.

Hun forteller gjenkjennelige hverdagshistorier med humor, selvironi og en god porsjon ærlighet fra eget arbeidsliv og privatliv.

Marga har breddekompetanse innen endringsledelse fra flere utviklingsprosesser i alt fra store konserner til små bedrifter i privat og offentlig sektor.

Hun har 15 års erfaring med å bidra til organisasjoners og menneskers personlige og profesjonelle fremgang.

Hjemsted
Oslo
Foredrag på engelsk
Ja

Foredrag med Marga Dijkman

Fra silotankegang til samarbeid på tvers mellom team og forretningsområder

Få 5 steg for å gå fra silotankegang til samhandling på tvers mellom team og forretningsområder. Hovedfokus for dette foredraget er å gå fra silotankegang til samhandling og helhetstenkning. Og adresserer både individnivå, teamnivå og strukturelt nivå. Hva får du med deg? Forståelse for hvordan du bruker din innflytelse positivt for å invitere andre til endring Et nytt blikk på kommunikasjonsvansker og samarbeidsproblemer, slik at du kan skape nye handlingsrom for deg selv og andre 3 viktige spørsmål du og ditt team kan stille hver dag. Spørsmål som beriker resultater og effektivitet, konkurransekraft, kundetilfredshet, og arbeidsmiljø Et rammeverk for å bryte ned silotenkning og tenke helhet i gjennomføring, med fokus på å levere resultater i fire retninger, overfor; interne og eksterne kunder, leder, medarbeidere og de på linje med deg Inspirasjonshistorier og praktiske eksempler på hvordan andre bedrifter og personer har brukt de modellene du nå skal lære, og hvilke resultater det ga dem Du kan også bruke tilnærmingen i ditt personlige liv. Dette foredraget holdes online, eller fysisk, og kan gjøres om til dagskurs eller to-dagers kurs og workshop i bedrift.

Kurs med Marga Dijkman

Bærekraftig ledelse, kommunikasjon og samhandling på tvers

Dette to-dagers seminaret er for ledere, prosjektledere eller teammedlemmer som vil løfte kommunikasjon og samhandling i ulike deler av virksomheten. De har gjerne flere kritiske stafettpinnevekslinger og vil bryte ned silotankegang og fremme helhetstenkning. Dette er mennesker og team som behøver å ha positiv innflytelse på sine omgivelser, og som ønsker å invitere andre til endring. Det handler om hvordan vi kollektivt og individuelt kan gå fra silotankegang til samhandling og helhetstenkning i kommuniaskjonen og tjenesteleveringen. Slik at vi løfter både resultatene og relasjonene. Vi skreddersyr innholdet til ditt teams/bedrifts behov og ståsted. Dere får: Se forøvrig tekst under Foredrag “Fra silotankegang til samarbeid på tvers mellom team og forretningsområder”for innhold. Det er ledet ut av dette seminaret. I tillegg: • Hands- on forståelse og mestring av de verktøyene og modellene dere lærer, da seminaret er praktisk rettet. Vi jobber med konkrete caser dere har, både individuelt og i grupper • Videoer, inspirasjonshistorier og praktiske eksempler på hvordan andre bedrifter og personer har brukt de modellene du nå skal lære, og hvilke resultater det ga dem • Ressurser og oppgaver for eierskap og ansvar, møter, rapportering, problemløsning og samarbeid

2024 © Talerlisten AS