Talerlisten
Marianne Melfald

Marianne Melfald

Beredskapsleder, ekspert i krisekommunikasjon | Akershus

Pris / 45 min

NOK 15.000,- (eks. mva)

Pris / hel dag

NOK 25.000,- (eks. mva)

Beskrivelse

Hva gjør du når krisen først oppstår? De fleste føler seg sikre på at dramatiske hendelser er noe som rammer alle andre. Men samfunnssikkerhet og beredskap bør stå høyt på agendaen i alle offentlige og private virksomheter, mener Marianne Melfald som er utdannet beredskapsleder. Hun presenterer gjennom foredrag og workshops hvordan alle kan gjøre NOE. Hun brenner for proaktiv stabsmetodikk som sikrer en målrettet håndtering. Gjennom konkrete sjekklister og relevante caser gjør Melfald det enkelt å bli raskt bedre både i beredskap og krisekommunikasjon. Melfald har jobbet bredt med kommunikasjonsfaget i over 25 år – både som kommunikasjonsdirektør og som rådgiver i de største konsulentselskapene i Norge. Hun har selv stått i mediestormen, og har som konsulent bistått toppledere, styrer, ledergrupper og kommunikasjonsavdelinger både i fredstid og kriser. Hun foreleser ved høyskoler og jobber tett med norske virksomhet i deres beredskapsarbeid, inkl. talspersontrening.

Foredrag

Beredskap og krisehåndtering - Er du forberedt?

God beredskapsledelse handler om å forberede seg på det verste og stille så godt forberedt som mulig. Her får du en gjennomgang av grunnleggende prinsipper for god krisehåndtering, introduksjon av proaktiv stabsmetodikk som ledervektøy, prinsipper for god krisehåndtering, hvordan samordne alle dine interessenter, hvordan utvikle gode budskap og ikke minst ta vare på de berørte, samt media som kjapt banker på.

Krisekommunikasjon – hvordan snu en krise til en mulighet?

Hvordan komme styrket ut av enn krise – gjennom god kommunikasjon? Foredraget tar deg igjennom hva som forventes i de ulike fasene av krisen og hvorfor media har rett til å kreve at du fyller en profesjonell rolle, selv når det blåser. Budskapsutvikling og kanalvalg, risikokommunikasjon hvor form og tone er avgjørende, samordning alle dine interessenter, suksesskriterier pressekonferansen, bruk av sosiale medier i en krise og ikke minst talspersonrollen; hvordan framstå tillitsvekkende foran kamera.

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev for arrangører og få spesialtilbud, nyheter og nyttig informasjon!

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

© 2018 Talerlisten AS