Monica Hannestad

Strategiske metoder for bærekraft

Fra kr 15.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel Bli kontaktet

Om Monica Hannestad

Monica Hannestad har en MBA i Strategisk Ledelse, er opprinnelig biolog og har arbeidet med design og innovasjonsmetodikk de siste 15 år. Arbeidserfaringen hennes er bred, fra legemiddelindustri, kommunikasjon og ledelse i treningsbransjen til filmproduksjon samt oppbygging og drift av NGO-en «Design Region Bergen». I dag er hun partner i Demos Norge. Hannestad brenner for framtidig næringsutvikling gjennom å strategisk inkludere menneskelige behov og bærekraft i bedriftens DNA og forretningsutvikling. Demos Norge arbeider for å inkludere trippel bunnlinje fra strategi til handling og leverer tverrfaglige fasiliterte prosesser for metodisk samhandling. Alle prosessene fører til umiddelbar eksperimentering, handling og endring. Hun har et bredt nettverk på tvers av sektorer i Norge og Norden, samt gode kontakter innen innovasjonsmiljø og akademia internasjonalt. Hun har god erfaring med politisk nettverksjobbing.

Foredrag med Monica Hannestad

Design Thinking, sirkulære prinspipper og Innovasjon

Brukerdrevene løsninger, sirkulærøkonomi og tjenestefokus endrer forretningsmodellene våre i rekordfart. Design Thinking er en metode som hjelper deg å skape strategisk avgjørende innovasjoner og endre kulturen i selskapet parallelt. Lær om hvordan organisasjoner opplever å bli mer dynamiske samtidig som de sørger for at endringsprosessen forblir lystbetont, hvordan metodisk tverrfaglighet løser rotårsaken til problemet og hvordan dere kan benytte denne kunnskapen strategisk.

Trender for samskaping

Verden rundt oss endrer seg markant. Hvilke trender må du være bevisst i din forretningsutvikling for å skape nye bærekraftige løsninger som er konkurransedyktig på det globale markedet. Metoder og prosesser må endres, og systemer må ta utgangspunkt i det mennesket som skal bruke dem. Fordraget byr på praktiske metoder for samskaping i tverrfaglige team.

Sustainability as Core Strategy in Corporates

We are in a paradigm shift. The traditional economic structures around the world are not compatible with sustainable development. This now characterizes our entire world. The globe is called up without control, loneliness increases, the plastic flows, and youth all over the world go out into the streets of climate demonstration. It is our children's grandchildren's future that we must now use all our energy to save. How to start making people planet profit core strategy in your company?

Kurs med Monica Hannestad

Tverrfaglig samskaping for implementering av trippel bunnlinje.

Din bedrift har et krav eller ønske fra øverste hold om å implementere bærekraft i bedriftens kjernestrategi. Dere vil endre fokus og måle bedriftens suksess langs en trippel bunnlinje, er der menneskelige behov, profitt og verdens behov for klimavennlige løsninger balanseres. People, Planet, Profit. Vi hjelper dere å sette sammen eksisterende kunnskap på ny måte, tverrfaglig metodisk for ønsket kulturendring og økt attraktivitet i markedet.

Monica Hannestad har 2 vurderinger

Tina Johansen

10. mai 2019

Dream Nest

6

Jeg var på konferanse i mars hos DN vekst hvor Monica var en fantastisk foredragsholder. Utrolig inspirerende foredrag hvor hun fikk med seg publikum og hadde en god energi som smittet! Etter foredraget pratet jeg med mange som synes at Monica var utrolig dyktig og jeg er kjempe glad for at jeg fikk med meg foredraget som ga meg påfyll og energi.

Nina Dons-Hansen

10. mai 2019

Sør-Troms regionråd

5

Monica var en veldig god foredragsholder på vår regionale næringskonferanse i Harstad høsten 2018. Jeg opplevde henne som en dyktig og kunnskapsrik formidlinger med glimt i øyet. Vi fikk veldig gode tilbakemeldinger fra publikum på Monicas foredrag om Design Region Bergen, Human Innovation og Design Thinking. Hun evnet å fange oppmerksomheten til næringsaktører, politikere, så vel som til ungdommene i salen.

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2022 © Talerlisten AS