Morten Helliesen

Morten Helliesen

Kommunikasjonsrådgiver

Fra kr 15.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel

Om Morten Helliesen

Morten Helliesen har gjennom mange år vært en mye brukt foredragsholder og møteleder innen emner som kommunikasjon, omstilling, organisasjon og motivasjon. Han er kjent som en faglig sterk og utfordrende foredragsholder som har evne til å skape interesse og stort engasjement blant tilhørerne. Helliesen har mange års erfaring med kommunikasjon i næringslivet. Ved siden av å være rådgiver for bedriftsledere og organisasjoner, holder han også foredrag. Han har forelest ved høyskoler og universitet i kommunikasjon og media, samt vært journalist i 17 år.

Hjemsted
Agder
Foredrag på engelsk
Nei

Foredrag med Morten Helliesen

God kommunikasjon – bedre resultater!

På jobb eller privat, blant kolleger og medarbeidere, familie og venner: God kommunikasjon gjør at du får gjennomslag for nettopp ditt syn. Et foredrag spekket med tips om hvordan alle kan ta i bruk en enkel verktøykasse for å kommunisere klarere og mer direkte, og dermed oppnå bedre resultater.

Sterkere gjennom krise

Hva skyldes det at noen kommer styrket ut av en krise, mens andre går ned for telling så snart alarmen går? Den universelle nøkkelen til å stå støtt i stormen, er – enkelt sagt – rett budskap til rett tid. Foredraget har en klar og sterk konklusjon: Det ER mulig å styrke omdømmet, selv når krisen rammer, og her får du vite hvordan.

2024 © Talerlisten AS