Nils Ola Bark

Endringsleder med internasjonal erfaring

Fra 17.500,- per foredrag

Send forespørsel Bli kontaktet

Om Nils Ola Bark

Nils Ola Bark holder foredrag om endringsledelse og digital endring. Han er endringsleder med lang erfaring fra flere større selskaper. Han var en del av oppstart-teamet i Finn.no, og en av de første ansatte i Schibsted Classified Media, nå børsnotert som Adevinta. Nils Ola har en Master i Internasjonal Økonomi og i tillegg til dette en MBA fra ESCP Paris. Han har vært byråleder i digital -og kommunikasjonsbyrået Isobar, og vært strategisk rådgiver i krevende endringsprosesser for noen av Norges ledende merkevarer. Han har videre vært direktør for marked -og kommunikasjon i Norges største IT-selskap, Atea, og også ledet forretningsutvikling i samme selskap. Nils Ola har vokst opp på Toten, men den sindige totningen blei igjen på flatbygdene. Han deler sin refleksjon om endringsledelse, strategi og digitalisering med glød og entusiasme, med bakgrunn i sin lange erfaring fra selskaper i svært konkurranseutsatt posisjoner. Hans foredrag er innholdsrike, morsomme og energiske.

Foredrag med Nils Ola Bark

Vi er ikke så innovative som vi tror

De fleste av oss anser oss selv som innovative individer, og glemmer hvor lineært vi faktisk tenker og virker til daglig. Vi agerer i mønstre, og driver ofte forbedring basert på hva vi gjorde i sist måned og i fjor. Nils Ola deler sine erfaringer og refleksjoner rundt hvor dramatisk dette kan være, og hva vi bør fokusere på for å opprettholde relevans og en bærekraftig virksomhet.

Urban mobilitet og digitalisering

Vi som forbrukere og innbyggere er i rask endring som en konsekvens av at handlingsmønstrene våre i stadig større grad endres drevet av den digitale utviklingen. For å være relevante, må både offentlige myndigheter og private selskaper henge med på utviklingen. Og; teknologi gir også nye muligheter for hvordan tjenestetilbudet utvikles i byene vi bor i. Nils Ola setter fokus på hvordan samfunnet rundt oss blir bedre og mer bærekraftig, med fokus på urban mobilitet.

Nils Ola Bark har 8 vurderinger

Kristian Pharo

6. september 2020

JCP

6

Vi booket Nils Ola for Refresh-konferansen på Farris Bad i begynnelsen av 2020, før covid. Vi var veldig fornøyde med bidraget – god formuleringsevne, og kan å bergta et publikum. Relevant og fremtidsrettede temaer. Anbefales!

Frank Nordby

26. februar 2020

Volmax AS

6

Opplevde Nils Ola med sitt foredrag «Vi er ikke så innovative som vi tror» på Refresh konferansen på Farris Bad i februar 2020. Med sin engasjerende måte å snakke på og gode referanser til reelle case så klarte han på en god måte å skape nysgjerrighet rundt problemstillingen om vi egentlige er innovative i det vi som tilhørere driver med til daglig. Masse energi kombinert med gode problemstillinger og en utfordrende, selvironisk stil gjorde det hele til en flott opplevelse!

Bendik Heiberg

23. oktober 2019

Innoport

6

Nils Ola har topp engasjement, høyt faglig nivå, god formidlingsevne og ikke minst et glimt i øyet som gir det lille ekstra til foredragene hans. Jeg har sett Nils Ola i flere foredrag, og kan trygt anbefale ham til store og små forsamlinger.

Bjørn Haraldseth

21. oktober 2019

Visolit

6

Det er umulig å ikke bli smittet av Nils Ola sitt fantastiske engasjement. Når han kombinerer engasjementet, sin fagkompetanse og sitt endringsdriv med ektefølt kundefokus så blir hver tilhører motivert til å ta tak i egen endring med kunden i fokus. Kombinasjonen av totningen som skinner igjennom med bredt språk og den mer urbane fremtoningen i sak, gir en ekstra dimensjon.

Simen Smedsberg Kneppe

18. oktober 2019

Atea As

6

Ekstremt engasjerende og inspirerende foredragsholder. Nils Ola tør å utfordre og provosere. Sammen med sin solide fagkunnskap og gode formidlingsevne gjør dette Nils Ola til en topp foredragsholder. Anbefales på det sterkeste.

Henrik Colind Høst

18. oktober 2019

Atea

6

Nils Ola leverer et foredrag som har alt: energi, tydelighet, løsninger for vekst koplet med akkurat rett porsjon humor. Jeg har sett Nils Ola presentere komplekse problemstillinger på en måte som gjør at tilhørerne forstår og kan iverksette planer for gjennomføring. Nils Ola er alltid ønsket av Atea sine partnere til å holde foredrag fordi han faktisk vet hva han snakker om!!

Gard Tekrø Rolid

18. oktober 2019

Rektor Fagskolen Innlandet

6

Nils Ola Bark er en engasjerende foredragsholder som både utfordrer og provoserer. Han har god kunnskap om innovasjon, markedsføring og digitalisering, Bark snakker lettbeint og humoristisk, men samtidig seriøst, om disse komplekse temaene. Jeg har brukt Bark som foredragsholder ved flere anledninger, og kan trygt anbefale han som foredragsholder for organisasjoner som ønsker å utfordre seg selv.

Gjermund Hellan

18. oktober 2019

Just Cruzin' Production as

6

Nils Ola er en foredragsholder med voldsomt engasjement, solid fagkunnskap og svært god formidlingsevne. Han forbereder seg godt, og setter seg virkelig inn i hva vi som kunde ønsker å oppnå med foredraget. I tillegg er Nils Ola veldig løsningsorientert ift skreddersøm på innhold, noe som sikrer en best mulig kundeopplevelse.

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2021 © Talerlisten AS