Covid 19-tilpasning: Vi har god erfaring med digitale foredrag, og har råd og løsninger!

Pål Nisja

Pål Nisja

Direktør for innovasjon i Nettavisen

Fra 12.000,- per foredrag

Fra 20.000,- per kurs

Send forespørsel Hjelp meg

Om Pål Nisja

20 års digital erfaring, nominert til årets foredragsholder av Annonsørforeningen i 2015, og har erfaring fra politikk, utdanning og næringsliv med å presentere og forelese. Utdannet økonom og markedsfører fra BI, og har arbeidserfaring fra avis, reklamebyrå, forlag og digital virksomhet med TV 2 og Nettavisen siden 1998. Skrevet fagbok om innholdsmarkedsføring og big data på Gyldendal Akademisk.

Foredrag med Pål Nisja

Effektiv digitalisering

Foredrag som presenterer en effektiv arbeidsmetodikk for å gjennomføre innovativ og bærekraftig digitalisering. Med praktiske eksempler og erfaringsbaserte caser.

Store og små data

Hva skjer med arbeidshverdagen når man går over fra å bruke synsing til å bruke fakta, og hvor mye vil big data påvirke arbeidshverdagen.

HIPPO - hva skjer når sjefen ikke lenger vet alt?

Et foredrag om hvordan framtiden for oss blir, en verden hvor fakta og ikke magefølelse bestemmer.

Du er aldri gammel nok

Alder har ingenting med hva man kan gjøre eller hvem som bør gjøre noe. Erfaring tilsier et grunnlag for å kunne gjøre noe smart og effektivt.

Kurs med Pål Nisja

Prosesstyring: Bærekraftig digitalisering

Hvordan gjennomføre en tilpasset sprint for rask og innovativ digitalisering. Kurset tar for seg verktøy og gjennomføring.

Pål Nisja har 4 vurderinger

Liz Ovesen

27. september 2018

Parat Media

5

Over 100 medlemmer og tillitsvalgte fikk høre Pål snakke om HIPPO og fremtiden i Kulturkirken JACOB. Tydelig og troverdig budskap som gikk hjem, særlig til annonseselgere i mediebransjen.

Kjetil Andersen

8. september 2017

Handel og Kontor i Norge

6

Målgruppen var medierådgivere og andre ansatte i avisbedrifter. Ikke bare er dette faglig helt oppdatert fra forfatteren av boka om innholdsmarkedsføring, men det er også en engasjerende og underholdende fremføring om å møte det nye innen teknologi som kommer til enhver tid, hvis en skal henge med. Eksemplene er gode, og det hele formidles på en måte som stimulerer til smilende refleksjon om teknologi, mennesket, arbeid, endring og omstillinger. Det behøver ikke være så langt fra Toten til Silicon Valley.

Alf Helge Dyste Iversbakken

8. september 2017

Gjøvik Kino

5

Ryddig, informativt, godt forberedt med tanke på lokal forankring/ lokalt relevante eksempler.

Terje Hensvold

8. september 2017

Profil Grafisk AS (tidligere Profilhuset Grafisk AS)

4

Bra, jordnær og humor

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2021 © Talerlisten AS