Per Rønningen

Regissør, produsent og foredragsholder

Fra kr 10.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel

Om Per Rønningen

Per Rønningen er en engasjerende og energifylt foredragsholder som trygt formidler sin kunnskap sammen med en god porsjon humor og varme. Han har tjue års erfaring fra teater- og underholdningsbransjen, næringsliv og undervisning. Gjennom mange år har han arbeidet innen sceniske produksjoner og arrangementer, både med tekst, regi og gjennomføring – i tillegg til arbeid med ledergrupper, selgere mv. innen presentasjons- og taleteknikk, samt scenetrening. Per har bakgrunn innen undervisning i praktiske og teoretiske scenekunstfag hos bl.a. Bårdar, Norsk Skuespillerinstitutt Høyskole, Musikkteaterhøyskolen og UiT, og har vært med å utdanne mange av de som arbeider på scenene rundt omkring i landet. Han har også utviklet flere studieplaner, og vært med å starte flere skoler innen sceniske fag.

Hjemsted
Oslo
Foredrag på engelsk
Nei

Foredrag med Per Rønningen

Tal her!

Det lett humoristiske presentasjonsforedraget «TAL HER!» gir deltakerne en lærerik innføring i hvordan den enkelte kan formidle et muntlig budskap på en bedre måte. Effektive tips og verktøy gis gjennom praktiske eksempler, og alle deltakere får et skriftlig kompendium slik at de har et praktisk og tilgjengelig oppslagsverk å bruke i arbeidshverdagen. Et morsomt og engasjerende foredrag som gir inspirasjon til bedre presentasjoner og taler - både i arbeidssammenheng og privat.

Kurs med Per Rønningen

Scenetrening

Scenetreningskurset passer for ledere eller medarbeidere som skal formidle et budskap fra en scene, enten det er overfor kunder eller ansatte i egen organisasjon. Arbeidet foregår praktisk, der vi fletter det praktiske arbeidet sammen med verktøy og teknikker den enkelte kan benytte i sitt videre arbeid. Vi tar utgangspunkt i kroppsspråk, muntlig formidling, historiefortelling og «uvaner» – og sørger for en varm og utviklende samarbeidsform.

Presentasjonsregi 1

Kurset gir en god introduksjon til presentasjonsteknikk, hvor deltakerne ikke trenger å ha arbeidet med presentasjoner forut for kurset. Her blir deltakerne gitt en grunninnføring i redskaper for presentasjonsteknikk, samt tekst og fremføring. Dagen starter med et kort foredrag, før vi begynner å arbeide med én og én deltaker i en mesterklassesituasjon. NB: Den enkelte deltaker må forberede en presentasjon på mellom to til tre minutter (kun muntlig og uten visuelle hjelpemidler).

Presentasjonsregi 2

Kurset passer for deltakere med kunnskap om og fra presentasjoner i sitt arbeid. Her vil vi gå inn i mer komplekse verktøy og teknikker for tekst og formidling. Det blir større grad av eksperimentering med eget presentasjonsmateriale enn i presentasjonsregi 1. Kurset går over to dager, og alle deltakere blir filmet, og videoopptak sammen med kommentarer vil bli tilsendt i etterkant av kurset til den enkelte.

2024 © Talerlisten AS