Randi T Nordvik

Randi T. Nordvik

Relasjonsleder

Fra kr 15.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel

Om Randi T. Nordvik

Randi T. Nordvik er en engasjert og erfaren foredragsholder, kursleder og veileder innen kommunikasjon, motivasjon, relasjonsledelse, konflikt-/krisehåndtering og endringsledelse. Randi underviser også ledere og hjelpere i hvordan møte og trygge mennesker i selvmordsfare. Randi har mer enn 15 års erfaring med å hjelpe bedrifter, helsepersonell, lærere og privatpersoner gjennom utfordrende og krevende faser og problemstillinger. Gjennom selskapet Mennesket I Fokus har Randi ledet utviklingen av en metode som videreutvikler enkeltmennesket og bedriftskulturen: TEFT-metoden. TEFT-metoden integrerer det beste fra to tradisjonelle ledelsesteorier: Transaksjonsledelse og Transformasjonsledelse. TEFT står for Trygghet – Emosjonell intelligens – Følelser – Tillit. Metoden ivaretar og videreutvikler de eksisterende systemene og menneskene. Randi holder også hel- og halvdagskurs eller kurs over flere dager. Randi underviser også sammen med foredragsholder Bjarte Malum. Ta kontakt for tilbud.

Hjemsted
Vestland
Foredrag på engelsk
Nei

Foredrag med Randi T. Nordvik

Laugh for no reason - foredrag

Hva gjør latter med oss? Latter løser opp spente og stive muskler, gjør at kroppen slipper fri endorfiner, er kroppens naturlige medisin og øker motivasjon og trivsel på arbeidsplassen. Randi er sertifisert latterinstruktør for det verdenskjente latterkonseptet "Laugh for no reason". Et universelt og naturlig verktøy som knytter mennesker sammen og påvirker vår fysiske og psykiske helse på en positiv og livgivende måte. Passer for alle uavhengig av alder, kjønn, religion og etnisitet.

TEFT-metoden – effektiv stressmestring i hverdagen!

Ta på egen maske før du hjelper andre! TEFT-metoden er et kommunikasjonsverktøy som hjelper både ledere og hjelpere i arbeidshverdagen. Det fungerer på individnivå og gruppenivå og kan benyttes både privat og i arbeidssammenheng. Med bakgrunn i selvopplevde eksempler, forskning og en litteraturliste lang som et vondt år, taes deltakerne med på en reise i seg selv og omgivelsene før man sitter igjen med et enkelt verktøy til hverdagsbruk. Foredraget holdes i samarbeid med Bjarte Malum.

Kurs med Randi T. Nordvik

TEFT-metoden: Ta på egen maske før du hjelper andre!

Ta på egen maske før du hjelper andre! TEFT-metoden er et kommunikasjonsverktøy som hjelper både ledere og hjelpere i arbeidshverdagen. Det fungerer på individnivå og gruppenivå og kan benyttes både privat og i arbeidssammenheng. Med bakgrunn i selvopplevde eksempler, forskning og en litteraturliste lang som et vondt år, taes deltakerne med på en reise i seg selv og omgivelsene før man sitter igjen med et enkelt verktøy til hverdagsbruk. Kurset holdes sammen med Bjarte Malum.

2024 © Talerlisten AS