Covid 19-tilpasning: Vi har god erfaring med digitale foredrag, og har råd og løsninger!

Randi T Nordvik

Randi T. Nordvik

Relasjonsleder

Fra 15.000,- per foredrag

Send forespørsel Hjelp meg

Om Randi T. Nordvik

Randi T. Nordvik er en engasjert og erfaren foredragsholder, kursleder og veileder innen kommunikasjon, motivasjon, relasjonsledelse, konflikt-/krisehåndtering og endringsledelse. Randi har mer enn 15 års erfaring med å hjelpe bedrifter, helsepersonell, lærere og privatpersoner gjennom utfordrende og krevende faser og problemstillinger. Gjennom selskapet Mennesket I Fokus har Randi ledet utviklingen av en metode som videreutvikler enkeltmennesket og bedriftskulturen: TEFT-metoden. TEFT-metoden integrerer det beste fra to tradisjonelle ledelsesteorier: Transaksjonsledelse og Transformasjonsledelse. TEFT står for Tillit – Emosjonell intelligens – Følelser – Trygghet. Metoden ivaretar og videreutvikler de eksisterende systemene og menneskene. Randi holder også hel- og halvdagskurs eller kurs over flere dager. Ta kontakt for tilbud.

Foredrag med Randi T. Nordvik

Laugh for no reason - foredrag

Hva gjør latter med oss? Latter løser opp spente og stive muskler, gjør at kroppen slipper fri endorfiner, er kroppens naturlige medisin og øker motivasjon og trivsel på arbeidsplassen. Randi er sertifisert latterinstruktør for det verdenskjente latterkonseptet "Laugh for no reason". Et universelt og naturlig verktøy som knytter mennesker sammen og påvirker vår fysiske og psykiske helse på en positiv og livgivende måte. Passer for alle uavhengig av alder, kjønn, religion og etnisitet.

TEFT-metoden – effektiv stressmestring i hverdagen!

I dette foredraget formidler Randi Nordvik at stress er noe vi trenger. Stress er det som får oss til å yte, handle, mestre, vokse og utvikle oss. Men står vi i stress over lengre tid blir det negativt og nedbrytende for kropp, sinn og sjel. Noe som kan føre til fysisk og psykisk sykdom. I tillegg vil det påvirke omgivelsene våre negativt. Hva som stresser positivt og negativt er helt individuelt, men noe som er felles er forventninger. Bevisste og ubevisste forventninger fra oss selv og våre omgivelser. Mennesket i Fokus har utviklet TEFT-metoden. Den er enkel og effektiv og kan brukes i alle situasjoner, både i jobb og privatliv. Fra vanlig hverdagsstress til konflikt-, og krisehåndtering. I dette foredraget vil du få en presentasjon og innføring. I tillegg vil det bli rom for både latter og gode refleksjoner. Randis budskap er at alle dagene som kommer og går, de er selve livet. Det er de vi skal ta oss tid til å leve, akkurat her og nå!

Randi T. Nordvik har ingen vurderinger

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2021 © Talerlisten AS