Covid 19-tilpasning: Vi har god erfaring med digitale foredrag, og har råd og løsninger!

Rosita David

Erfaringskonsulent og inspirator

Fra 6.000,- per foredrag

Send forespørsel Bli kontaktet

Om Rosita David

Rosita David, foredragsholder om livets mørke forhold, og veien ut. Å leve med arr og sår som ikke er synlige, men som samtidig er vanskelig å unngå. Alle kommer vi borti livets mørke sider, en eller annen gang, men det er hvordan vi takler det, som er det viktige. Motivator, erfaringskonsulent og inspirator.

Foredrag med Rosita David

Vold i nære relasjoner

Hvordan det er å leve i et voldelig forhold. Frykt, redsel, og forsvarsmekanismer

Mestring og verdighet.

Mestring og verdighet. Mestring MED verdighet. Hvordan det er å komme ut av et destruktivt forhold, og veien tilbake til et verdig liv.

Traumer

Hva er et traume. Hvordan påvirker det oss i dagliglivet. Behandling for traume. Er det effektivt, og ikke minst, mulig, å bli kvitt traumene? Å leve med PTSD og triggere. Hva hjelper? Eksponeringsterapi.

Motivasjon

Hva er motivasjon. Hva må til for å bli motivert. Hva kan denne motivasjonen brukes til. Livskriser, livs endring. Min motivasjon

Selvtillit og selvbilde

Hva er et selvbilde. Hvordan bygger du ditt eget selvbilde. Hva med selvtilliten? Hva kan du selv gjøre? Min selvtillit, og mitt selvbilde.

Rosita David har ingen vurderinger

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2020 © Talerlisten AS