Rune Jevne Sjøhelle

Kommunikasjon, klima, møte- og debattleder

Fra kr 20.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel

Om Rune Jevne Sjøhelle

Rune er en erfaren møte- og debattleder og foredragsholder. Han har over tjue års erfaring med kommunikasjonsarbeid i næringslivet, blant annet som kommunikasjonsdirektør i Nordea og i Lindorff-konsernet og som rådgiver i NHO og i klimabyrået Footprint. Han er nå markeds- og kommunikasjonsdirektør i PwC. Rune har ledet flere møter og debatter blant annet under Arendalsuka, for NHO, Norsk Fjernvarme, Widerøe og for PwC. Han har holdt en rekke foredrag om ulike tema innen kommunikasjonsfaget, og brenner for å bidra til at bedrifter og organisasjoner som gjør en forskjell for å bidra til lavere klimautslipp får mer oppmerksomhet. Rune har ledet og vært konferansier ved flere anledninger, som på internasjonale ledersamlinger for Lindorff og for NHO sine arrangement Eierskapskonferansen og Småbedriftsdagen.

Hjemsted
Oslo
Foredrag på engelsk
Ja

Foredrag med Rune Jevne Sjøhelle

Konferansier og møteledelse

Rune leder gjerne din neste konferanse, møte eller prisutdeling. Han sørger for at foredragsholdere er briefet og at tiden holdes. Han har ledet interne og eksterne møter og konferanser i Norge og internasjonalt for blant annet NHO, Nordea, Lindorff, Fortum Oslo Varme, Det norske Videnskabsakademi og Norsk Fjernvarme. Pris på forespørsel.

Debattledelse

Den politiske debatten kan være et viktig virkemiddel for å nå frem med sine budskap. Rune har erfaring i å lede politikere, fagfolk og næringslivsledere i debatt. God debattledelse innebærer forankring av problemstilling, kontakt og oppfølging av debattanter i forkant og god flyt underveis. Rune har ledet flere debatter blant annet på Arendalsuka, for Widerøe, Fremtind forsikring, Fortum, Bellona og NHO. Pris på forespørsel.

Din organisasjon i det grønne skiftet

Hvorfor skal din bedrift forholde seg til Klimaendringene og det grønne skiftet? Rune tilpasser og går igjennom status for utviklingen og hvordan endringer i politikk, virkemidler, adferd, klimaendringer og klimarisiko får betydning for din bedrift eller organisasjon.

2024 © Talerlisten AS