Covid 19-tilpasning: Vi har god erfaring med digitale foredrag, og har råd og løsninger!

Rune Mørck Wergeland

Rune Mørck Wergeland

Partner i WergelandApenes, ekspert på krisehåndtering

Fra 40.000,- per foredrag

Send forespørsel Hjelp meg

Om Rune Mørck Wergeland

Rune Mørck Wergeland er en av Nordens mest erfarne rådgivere – både innen krisehåndtering og kommunikasjon og strategi generelt. Han arbeidet med kommunikasjon i mer enn 25 år, både i NRK og som rådgiver for for norske og internasjonale virksomheter. Arbeidsfeltet dekker privat og offentlig sektor, og de fleste industirer. Han har sin spesialitet i strategiske prosesser og krisehåndtering – og er mye brukt som sparringspartner for toppledere og de som er underveis i karrieren.

Foredrag med Rune Mørck Wergeland

Megatrender vi skal forberede oss på

I en verden av opplevd kaos, en storm av budskap og kamp om oppmerksomheten står vi foran store forandringer. Men noe er også ganske bestanding. Hva står vi overfor - og hvordan skal vi forberede oss?

Krisekommunikasjon

Hvordan forberede seg på krisen - og hvordan kommunisere seg ut av krisen når den inntreffer. Basert på flere enn 200 krisehåndteringer, deler jeg metode og erfaringer.

Avansert metodikk innen krisehåndtering

Et foredrag for erfarne krisefolk. Metodikk, erfaringer og systemer som kan tas i bruk rett etter kurset.

Topplederkommunikasjon

Det er stas, men ensomt på toppen. Det er en målbar sammenheng mellom topplederens og virksomhetens omdømme. Hvordan bygge, forsvare og forvalte dette?

Rune Mørck Wergeland har ingen vurderinger

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2021 © Talerlisten AS