Rune Semundseth

Fengende foredrag om ledelse og kulturbygging

Fra kr 35.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel Bli kontaktet

Om Rune Semundseth

Rune Semundseth er en av Norges mest brukte konsulenter og foredragsholdere innenfor virksomhetskultur, transformasjonsledelse og medarbeiderskap. Konkrete temaer han berører er indre motivasjon, rolleforståelse, tillitskultur, psykologisk trygghet, vekstsonen, arbeidsglede, ferdighetsutvikling og dialog. Rune er forfatter av en rekke bøker som til sammen har solgt over 40 000 eksemplarer, bl.a. Medarbeiderkoden og «Rosinen i pølsa» sistnevnte bok co-skrevet med Knut Lystad. Sist gründer i selskapet businessmastering AS som jobber med verktøy og metoder for lederskap og medarbeiderskap. Rune er forfatter av Kulturkoden, Norges mest brukte bok ang. kulturbygging i arbeidslivet i Norge. Han har også skrevet Medarbeiderkoden, som er blitt en bestselger, og skaperen av konseptet Medarbeidersamtalen 2.0.

Fagekspert
Inspirator
Humor
Hjemsted
Viken
Foredrag på engelsk
Nei

Foredrag med Rune Semundseth

KulturKoden

Hvordan skape en sterk, bevisst og endringsvillig kultur? Foredraget bygger på boken av samme navn. Mange ledere og medarbeidere har et lite bevisst forhold til hvem og hva som skaper en robust og sterk kultur. Foredraget tilby en innsikt i hvilke innsatsfaktorer og kulturelementer som er de avgjørende å kjenne til. Rune forteller historier og formidler dette stoffet på en levende og morsom måte!

Medarbeiderkoden

Hvordan få hver enkelt til å ha lyst til å gjøre sitt beste? Mange medarbeidere har mange krav til ledere og omgivelser, men forbausende få krav og forventninger til seg selv. Foredraget handler om hvordan vi implementerer medarbeiderskap slik at denne ubalansen blir adressert og tilbyr en rekke konkrete verktøy, metoder og refleksjoner. Rune forteller historier og formidler dette stoffet på en levende og morsom måte!

Kurs med Rune Semundseth

Medarbeidersamtalen 2.0

Hvordan gå fra meningsløst pliktløp til meningsfulle og viktige samtaler

Medarbeiderskap - hva, hvorfor, hvordan

Kurs som bygger på bestselgeren "Medarbeiderkoden" En mengde verktøy, metoder, historier og viktige refleksjoner for å bygge en kultur basert på medarbeiderskap som menneskesyn og utviklingsmetodikk

Talerlisten mener

Rune Semundseth er god å høre på. Han forteller historier, er morsom og inkluderende når han holder foredrag om kulturbygging, medarbeiderskap og arbeidsglede. Han har en ledig og leken stil, og det kommer gjerne både latter, tårer og erkjennelser når Rune står på scenen. Et godt valg hvis det skal handle om kultur på jobben.

2023 © Talerlisten AS