Rune Semundseth

Fengende foredrag om ledelse og kulturbygging

Fra kr 35.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel

Om Rune Semundseth

Er du på jakt etter inspirasjon og ny innsikt innen lederskap og medarbeiderskap? Da bør du vurdere å booke Rune Semundseth, en av Norges mest etterspurte foredragsholdere og konsulenter på området!

Rune Semundseth er ikke bare en fremragende workshop-fasilitator og foredragsholder, men også en vellykket forfatter med en rekke bøker som har dannet grunnlaget for foredrag og kurs som har hjulpet hundrevis av små og store norske virksomheter. Med et fokus på temaer som lederskap, medarbeiderskap, målstyring og selvledelse, leverer Rune alltid inspirasjon og vilje til utvikling, mestring og medbestemmelse.

Hans foredrag og workshops er sterkt aktiviserende, og deltakerne blir i stand til å tenke gjennom egne forbedringsmuligheter og ta bevisste og fordelaktige valg. Rune tror på medarbeiderskap og individets unike bidrag, samtidig som han fremhever viktigheten av selvutvikling og ferdighetsutvikling.

Med muligheten til å tilpasse hvert foredrag eller kurs etter oppdragsgivers behov og ønsker, kan du være sikker på å få en skreddersydd opplevelse som passer din virksomhets spesifikke utfordringer og mål. Enten det er et foredrag, workshop eller dagskurs, kan du forvente en engasjerende og lærerik opplevelse.

Klikk deg inn på de ulike foredragene nedenfor for mer informasjon om hvert enkelt tema Rune tilbyr. Fra virksomhetskultur og transformasjonsledelse til indre motivasjon og arbeidsglede, vil Rune Semundseth gi deg og ditt team verktøyene dere trenger for å lykkes i dagens komplekse arbeidsmiljø.

Ikke gå glipp av muligheten til å ha en av Norges mest innflytelsesrike konsulenter og foredragsholdere på din side! Book Rune Semundseth i dag og ta det første skrittet mot en mer engasjert, motivert og effektiv organisasjon.

Fagekspert
Inspirator
Humor
Hjemsted
Viken
Foredrag på engelsk
Nei

Foredrag med Rune Semundseth

Bevisst virksomhetskultur, å knekke KulturKoden

Å legge til rette for menneskers utvikling er det vi kan kalle arbeidslivets kulturarbeid. Kulturen er en sum av menneskers holdninger, verdier, normer, sedvaner, ferdigheter, trossystemer og overbevisninger som ligger til grunn for atferden. Han skiller mellom underliggende, gjerne underbevisste, oppfatninger og de tilpassede, definerte verdiene og visjonene. Det kan være vanskelig å skille klart mellom disse. Underliggende kulturelementer – eksempelvis samarbeidsproblemer mellom individer eller avdelinger – kan velte selv de tydeligste strategier og verdiplattformer. Rune kan bistå med å lage et rammeverk for at det skal bli lettere å implementere den kulturen du ønsker deg, i din virksomhet. Kulturen skal bidra på en bevisst måte til gode resultater og godt omdømme. Da trenger vi å forstå hva kultur er, og hvilke kulturelementer vi aktivt og bevisst skal jobbe med.

Tydelig lederskap

Hva skal til? Se for deg at du skal slutte i lederjobben din, og kolleger og medarbeidere skal holde tale om deg. Hva skal de si om deg da? At du er den beste lederen de noen gang har hatt? Kanskje du ikke er fullt så ambisiøs, men har du tenkt tanken? Hva skal være ditt etterlatte inntrykk? Det du tenker, er ofte det du gjør. Så hva med å starte en ny lederjobb med fokus på ønsket sluttomtale? Foredraget handler om å etablere en tydelig lederidentitet, hva som skal til for å få medarbeidere til å følge deg, hvordan du kan lede team, hvordan unngå behov for «vanskelige samtaler», hvordan du kan skape engasjement, arbeidslyst og et godt miljø. Du får med deg inspirasjon, og ikke minst nyttige verktøy du kan bruke med en gang.

Burde jeg lytte mer og bedre? Hvorfor og hvordan?

Du som behersker kunsten å lytte har de beste forutsetninger for å havne i gode, oppbyggende relasjoner og skape deg et godt liv. Foredraget eller kurset «Lyttekunsten» er basert ut fra hans bok nummer 11. Selv mener han at Lyttekunsten er hans viktigste verk hittil. Gode lyttere lærer mer, kan bearbeide mens andre snakker og blir klokere av sine medmenneskers og kunders perspektiver, behov, følelser og kompetanse. Du vil dessuten bli satt enda mer pris på som et empatisk menneske. Alle verdsetter vi høyt å bli lyttet ordentlig til og tillit styrkes når du lytter godt. Det kjennes godt å få sagt det vi har på hjertet uten avbrytelser, bli sett, forstått og anerkjent. Gode lyttere er ofte kilde til mer glede og opplevd livskvalitet – for seg selv og for andre.

Medarbeidersamtalen

Dette foredraget passer for ledere og mellomledere med personalansvar. Her går man gjennom hvordan vi forankrer, forbereder og gjennomfører medarbeidersamtalen, inkl. oppfølging. Foredraget kan også bestilles som kurs hvor man går mer ned i dybden av tematikken hvor man også har workshop hvor man får testet ut enkle øvelser.

Samskaping og gode team

Hvordan får du det beste ut av deg selv og det teamet du er i? Hva vet vi om hverandre? Hva trenger vi å vite om hverandre for å kunne spille hverandre gode? Hvordan støtter vi hverandre? Hva er godt lederskap? Hva er godt medarbeiderskap? Hvordan kan vi være gode kolleger, heie på hverandre og samtidig gi hverandre den konstruktive feedback’en vi alle trenger for å lære?

Kurs med Rune Semundseth

Medarbeidersamtalen 2.0

Hvordan gå fra meningsløst pliktløp til meningsfulle og viktige samtaler

Medarbeiderskap - hva, hvorfor, hvordan

Et aktivt medarbeiderskap bygger på at medarbeider er ansvarsbevisst, opptatt av å være en god kollega/medspiller og handlingsorientert. Alle har ansvar for at andre, i teamet eller avdelingen, har det bra og støtter hverandre. Å gi feedback er et menneskeansvar, ikke kun et lederansvar. Leder og medarbeider har til felles at de skal legge til rette for hverandre (medansvarlighet og med-ledelse)

Talerlisten mener

Rune Semundseth er god å høre på. Han forteller historier, er morsom og inkluderende når han holder foredrag om kulturbygging, medarbeiderskap og arbeidsglede. Han har en ledig og leken stil, og det kommer gjerne både latter, tårer og erkjennelser når Rune står på scenen. Et godt valg hvis det skal handle om kultur på jobben.

2024 © Talerlisten AS