Sindre Bjørnstad

Ung seriegründer som elsker å feile

Fra kr. 16.000,-

Send forespørsel Bli kontaktet

Om Sindre Bjørnstad

Sindre Bjørnstad (27) har vært gründer i snart 10 år, og har gjort mye forskjellig opp igjennom årene. En ting han har tatt med seg er at selv de beste ideer, kan feile. I sitt foredrag forteller han om kunsten å lære av feil og endre planen.

Foredrag med Sindre Bjørnstad

Kunsten å endre planen

I Norge er det flaut å feile, det forstår ikke Sindre seg på. Er det en ting han er glad for i dag er det at han har feilet masse de siste 10 årene. I dette foredraget går han gjennom sin gründerreise og knytter det rundt det å tørre å endre planen underveis.

Talerlisten mener

Sindre har mye kunnskap som han formidler på en engasjerende og forståelig måte. Han bruker ferske tall, case og erfaringer og er flink til å være konkret på hvordan man bør bruke SnapChat og andre digitale medier for å skape engasjement, spesielt blant unge. Hans foredrag får som regel høy score, og er underholdende.

Sindre Bjørnstad har ingen vurderinger

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2022 © Talerlisten AS