Talerlisten
Sindre Bjørnstad

Sindre Bjørnstad

Gründer, snakker om Snapchat | Oslo

Pris / 45 min

NOK 15.000,- (eks. mva)

Beskrivelse

Sindre Bjørnstad (23) er til tross for sin unge alder en flink foredragsholder en av Norges fremste eksperter på praktisk bruk av SnapChat i markedsføring og kommunikasjon. Han hjelper i dag virksomheter som Telenor med å forstå og bruke Snap, og produserer innhold sammen med sine kunder. Sindre ble fort skolelei og startet sitt første byrå allerede i andreklasse på VGS. I løpet av de siste fem årene har Sindre opparbeidet seg en helt unik arbeidserfaring og har jobbet tett med noen av landets største selskaper. Nå driver han og Isak digitalbyrået Hiki.

Foredrag

.

.

Talerlisten mener

Sindre har mye kunnskap som han formidler på en engasjerende og forståelig måte. Han bruker ferske tall, case og erfaringer og er flink til å være konkret på hvordan man bør bruke SnapChat og andre digitale medier for å skape engasjement, spesielt blant unge. Hans foredrag får som regel høy score, og er underholdende.

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev for arrangører og få spesialtilbud, nyheter og nyttig informasjon!

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2018 Talerlisten AS