Steinar Nielsen

Foredrag, sceneintervjuer og mediekurs

Fra kr 11.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel

Om Steinar Nielsen

Steinar Nielsen er journalist og redaktør med erfaring fra blant annet Aftenposten og NRK. Nå arbeider han som samtaleleder, konferansier og foredragsholder. Han gjør sceneintervjuer, og med et stort kontaktnett kan han finne spennende intervjuobjekter som passer til ditt arrangement. Han har arbeidet med lønns- og overenskomstforhandlinger i NRK i 20 år, først som hovedtillitsvalgt for journalistene – senere for arbeidsgiversiden. Han kjenner forhandlingsrommets dynamikk fra begge sider av bordet. Han holder foredrag om kommunikasjon, konflikthåndtering, om hvorfor tilhørere oppfatter et budskap så forskjellig og om medier og målgrupper. Steinar liker å tilby «skreddersøm» og vil gjerne snakke med deg om hva du ønsker.

Hjemsted
Aust-agder
Foredrag på engelsk
Nei

Foredrag med Steinar Nielsen

De hører det de vil høre

Folks forutsetninger for å oppfatte et budskap er veldig forskjellig. Det er grunnen til at folk som kommer ut av samme rom kan ha hørt helt forskjellige historier. Dette er et foredrag for deg som vil forstå hvorfor noen leser deg som fanden leser bibelen og for deg som vil vite mer om hvordan du kan nå fram med budskapet ditt.

Hva vekker pressens oppmerksomhet?

Her byr Steinar på sine erfaringer som journalist og redaktør og forteller om møtet mellom innholdsobjekt og journalist. Noen vil gjerne ha mer oppmerksomhet for å skape blest om det de driver med, andre vil helst vite hvordan man kan unngå oppmerksomhet. Ulike medier har ulike målgrupper og oppfatter sitt samfunnsoppdrag litt forskjellig.

Forhandlingens kunst

Enten du forhandler i basaren i Istanbul eller du sitter i forhandlinger med dine medarbeidere, er det samme hovedregel som gjelder. Begge parter skal ha respekt for hverandre og forstå den andres behov. Det å ikke tape ansikt kan være like viktig som tallene man ender opp med. Dessuten handler det vel ikke bare om tall? Steinar har "døgnet" mange ganger hos riksmekleren. Hva skal til for at parter som står steilt mot hverandre likevel skal kunne finne en løsning?

2024 © Talerlisten AS