Covid 19-tilpasning: Vi har god erfaring med digitale foredrag, og har råd og løsninger!

Stig Mass Andersen

Forfatter, artist og bipolar superstar

Fra 15.000,- per foredrag

Send forespørsel Hjelp meg

Om Stig Mass Andersen

Stig «Bipolar Superstar» Mass Andersen sine foredrag er en blanding av sårbare historier, humoristiske poenger, læring og egenskrevne låter. Et unikt konsept han har utviklet over mange år. Han har opplevd både angst, depresjon og mani. Fra dette har han hentet mange erfaringer til hverdagslivet og til hvordan vi bør forholde oss til hverandre som mennesker. Stig snakker om hvordan en leder, kollega eller kamerat best kan møte andre i en vanskelig situasjon. Han formidler at det går an å få til ting selv om du får en trøkk i blant. Han er forfatter av romanen «Bipolar Superstar» og er med i dokumentaren «Making Sense Together» som tar for seg makt og avmakt i psykiatrien. Han har en sterk tilstedeværelse på Spotify, Instagram og Facebook, slik at du som ser et foredrag kan fortsette å bli inspirert i etterkant.

Foredrag med Stig Mass Andersen

""Det går bra eller?"

Stig bruker humor, ærlige poenger og egenskrevne låter for å gi deg refleksjoner rundt hvordan du kan prate med kolleger, brukere eller eller pårørende på et dypere plan. Han tar for seg hvordan vi sammen kan stå best rustet under gjenåpningen og etter koronaen. Han deler historier, humoristiske poenger og egenskrevne låter med gitar som skaper stemning. Slik blir dette også en feiring av at vi går mot bedre tider igjen. Passer for bedrifter, organisasjoner og andre.

"Gå på bussen" - Inn i arbeidslivet

Stig fikk som 25-åring en diagnose som innebar mye angst. Noe av det han var mest redd for var å ta buss. Plutselig kjentes noe så vanlig høyst risikabelt. Men med målrettet jobbing ble det trygt igjen. Han har videreført uttrykket "Gå på bussen" til å gjelde å tørre å ta steget inn i arbeidslivet igjen. Ikke minst gir dette foredraget et sterkt innblikk i hva som behøves for å komme ut i jobb etter psykisk sykdom.

"Opp og ned med Bipolar Superstar"

Livet går ikke alltid rett frem, men det går an å få til ting likevel. Siden Stig begynte å kalle seg Bipolar Superstar har han gitt ut bok, vært med i dokumentar, holdt mange konserter og foredrag, i tillegg til å bli bejublet som inspirator. I de senere årene har han også i kortere perioder hatt innleggelser og slitt med å stå opp av senga. I dette foredraget forteller han hva som har gjort at han klarer å levere raskt igjen på tross av sykdomsperiodene.

"Tilbake til hverdagen" - Etter behandling

Veien tilbake til hverdagen etter behandling kan være utfordrende. I dette foredraget tar Stig for seg tenkemåter han har brukt for å gjøre overgangen til hjem og arbeid lettere. Poengene hans er noe et hvert menneske kan ha godt av å lære av. Passer for alle som er i behandling innen rus og/eller psykisk helse, i tillegg til ansatte som jobber med disse og pårørende.

"Det går bra eller?"

Talerlisten mener

Stig Mass Andersen er en foredragsholder utenom det vanlige. Hans tilstedeværelse og ekte engasjement merkes blant publikum. Han har gjerne med seg gitaren eller en musiker, og knytter egne sanger og musikk til poengene han har. Dette gjør Stigs foredrag unikt. Passer for alle som jobber med og for mennesker.

Stig Mass Andersen har 6 vurderinger

Rune Lundquist

9. oktober 2020

Sagatun Brukerstyrt Senter

6

Stig var hovedaktør på vårt arrangement på Hamar kino i forbindelse med markering av Verdensdagen for psykisk helse 2020 den 08.10. Han var foredragsholder, artist og han satt i samtalepanelet, og han løste alle oppgavene på en utmerket flott måte. Han skapte et engasjert publikum som lo godt til hans humoristiske betraktninger, de satt alvorstynget til hans sterke fortellinger, og det var flere ganger jeg opplevde å få gåsehud, noe andre tilhørere også kjente på! Han har virkelig bidratt til å skape et vellykket arrangement! Jeg kan på det sterkeste anbefale Stig til andre arrangører, for vi håper å få benytte han ved en senere anledning!

Helen Johansen

2. oktober 2019

FO Nordland

6

Stig holdt foredrag på Inspirasjons-, og erfaringskonferansen «Alt er mulig» i Mosjøen 01.10.19, hvor tilbakemelding fra deltagerne var svært gode. Tema for konferansen var: mennesker med psykiske,- og rusvansker har også en plass i arbeidslivet og arbeid er for det meste godt for helsa. Deltagerne opplevde en ærlig og raus foredragsholder som poengterte hva som er viktig for ham både da han hadde vanskelig perioder og ellers. Deltagerne sier foredraget var lærerikt, til ettertanke og at musikken var tilpasser tema. Et nært og hjertevarmt foredrag.

Ellen J Fleischer

19. juni 2019

Origosenteret, Kirkens Bymisjon

5

Bipolar Superstar holdt foredrag og konsert på Origosenteret; Kirkens Bymisjon ifm vår serie av temasamlinger for pasienter og ansatte. Hans unike måte å fortelle om egne erfaringer og livet sitt på, og samtidig knytte det sammen med egen slampoesi og musikk, opplevdes veldig ærlig og samtidig gjenkjennende for mange. Med lun humor, selvironi, og et språk alle forsto, tok han oss med inn i både gode og vanskelige deler av livet sitt på en slik måte at vi satt igjen med varme og optimisme – Alle er mer enn det du ser! Anbefales!

Jon E. Levnang

12. oktober 2018

Skjelfoss Psykiatriske Senter / Lukas Stiftelsen

6

I forbindelse med vår markering av 50 års drift ved Sjelfoss Psykiatriske Senter, hadde vi gleden av å ha Stig Mass Andersen som foredragsholder, inkl. konsert. Stig har en egen evne til å nå publikum. Han treffer folk i hjertet med sin lune humor og ekte engasjement med historier fra eget liv. Stig er også en god rollemodell for oss alle, med eller uten psykiatrisk diagnose. Han viser at det er mulig å reise seg igjen etter utfordringer i livet og at det kan brukes til læring og kreativitet. Bipolar Superstar ga oss også en fin opplevelse i egenskrevne låter og slampoesi. Dette anbefales!

Ellen Ugelstad

11. oktober 2018

TwentyonePictures

6

Jeg er regissør av Making Sense Together og vi har sammen vært med på debattpaneler i etterkant av filmvisninger og Stig har holdt minikonserter. Stig har en egen evne til å sette forstørrelsesglasset på betente temaer innen psykisk helse, men gjerne med en humoristisk vri. Det betyr ikke at alvoret forsvinner. Tvert om. Konsertene og låtene er tilpasses arrangementene. Stig viser oss at mental helse er noe alle kan og bør være opptatt av. Jeg mener han snakker på vegne av fler og setter ord på livserfaringer med en reflektert og modig tilnærming. Anbefales.

Svanhild Garsjø

10. mai 2017

Skjelfoss Psykiatriske Senter.

5

Stig var på Skjelfoss Psykiatriske Senter og hadde konsert for pasienter og ansatte. Han delte også en del om sine egne erfaringer som pasient inne psykiatrien. Dette var lærerikt for de ansatte og gjenkjennende for pasientene. En pasient sa: «Dette er den beste konserten jeg har vært på!»

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2021 © Talerlisten AS