Stig Mass Andersen

Forfatter, artist og bipolar superstar

Fra 10.000,- per foredrag

Send forespørsel Bli kontaktet

Om Stig Mass Andersen

Stig Mass Andersen holder foredrag om temaer knyttet til mental helse.Dette gjør han med en unik blanding av historiefortelling, eksempler og oppfordringer. I tillegg spiller han egenskrevne låter som passer til temaene. Han snakker både om det å ha en psykisk diagnose og hvordan leder eller kollega best kan møte en som sliter. Her har han erfaring som ansatt i Telia og Skandinaviska Enskilda Banken. Gjennom sin bipolare diagnose har han opplevd både angst, depresjon og mani.Han formidler at det går an å få til ting selv om du får en trøkk i blant, og ikke minst at personer med ulike psykiske diagnoser kan være en styrke for et arbeidsmiljø. Stig har en sterk tilstedeværelse på Spotify, Instagram og Facebook, slik at du som ser et foredrag kan fortsette å bli inspirert i etterkant.Han stiller gjerne på scenen med musiker, som gir en ekstra dimensjon til opplevelsen for et lite tillegg i prisen.

Foredrag med Stig Mass Andersen

Gå på bussen - "Hele veien til jobb"

Stig fikk som 25-åring en diagnose som innebar mye angst. Noe av det han var mest redd for var å ta buss. Plutselig kjentes noe så vanlig høyst risikabelt. Men med målrettet jobbing ble det trygt igjen. Han har videreført uttrykket "Gå på bussen" til å gjelde å tørre å ta steget inn i arbeidslivet igjen. Ikke minst gir dette foredraget et innblikk i hva som behøves for å komme ut i jobb.

De som turte å være menneskelige

De gangene Stig har jobbet seg tilbake etter episoder har det vært menneskene han har møtt som har vært viktige. Han tar for seg gode og dårlige eksempler på måter han har blitt møtt på innen psykiatrien. I tillegg til å fortelle om mennesker som gjorde en forskjell for ham etter innleggelsene.

Opp og ned med Bipolar Superstar

Livet går ikke alltid rett frem, men det går an å få til ting likevel. Siden Stig begynte å kalle seg Bipolar Superstar har han gitt ut bok, vært med i dokumentar, holdt mange konserter og foredrag, i tillegg til å bli bejublet som inspirator. I de senere årene har han også i kortere perioder hatt innleggelser og slitt med å stå opp av senga. I dette foredraget forteller han hva som har gjort at han klarer å levere raskt igjen på tross av sykdomsperiodene.

Hjemme igjen - Hvor går veien hen?

Dette foredraget passer for folk i behandling som skal tilbake til en hverdag igjen. Det tar for seg flere tenkemåter Stig har brukt for å gjøre overgangen til hjem og arbeid lettere. Mange av poengene hans er noe et hvert menneske kan ha godt av å lære av. Passer for alle som er i behandling innen rus og psykisk helse, i tillegg til ansatte som jobber med disse.

Musikk til ditt arrangement?

Låtene til Stig kretser rundt hans bipolare univers og handler om alt fra angst og depresjon til fest og kjærlighet. I singer/songwriter-drakt kan han stille alene eller i duo. Det kan også være mulighet for firemannsband med rocka attityde. Et musikalsk besøk fra Stig kan passe fint som en konsert på slutten av en konferansedag eller noen låter som avbrekk midt på dagen.

Talerlisten mener

Stig Mass Andersen er en foredragsholder utenom det vanlige. Hans tilstedeværelse og ekte engasjement merkes blant publikum. Han har gjerne med seg gitaren eller en musiker, og knytter egne sanger og musikk til poengene han har. Dette gjør Stigs foredrag unikt. Passer for alle som jobber med og for mennesker.

Stig Mass Andersen har 5 vurderinger

Helen Johansen

2. oktober 2019

FO Nordland

6

Stig holdt foredrag på Inspirasjons-, og erfaringskonferansen «Alt er mulig» i Mosjøen 01.10.19, hvor tilbakemelding fra deltagerne var svært gode. Tema for konferansen var: mennesker med psykiske,- og rusvansker har også en plass i arbeidslivet og arbeid er for det meste godt for helsa. Deltagerne opplevde en ærlig og raus foredragsholder som poengterte hva som er viktig for ham både da han hadde vanskelig perioder og ellers. Deltagerne sier foredraget var lærerikt, til ettertanke og at musikken var tilpasser tema. Et nært og hjertevarmt foredrag.

Ellen J Fleischer

19. juni 2019

Origosenteret, Kirkens Bymisjon

5

Bipolar Superstar holdt foredrag og konsert på Origosenteret; Kirkens Bymisjon ifm vår serie av temasamlinger for pasienter og ansatte. Hans unike måte å fortelle om egne erfaringer og livet sitt på, og samtidig knytte det sammen med egen slampoesi og musikk, opplevdes veldig ærlig og samtidig gjenkjennende for mange. Med lun humor, selvironi, og et språk alle forsto, tok han oss med inn i både gode og vanskelige deler av livet sitt på en slik måte at vi satt igjen med varme og optimisme – Alle er mer enn det du ser! Anbefales!

Jon E. Levnang

12. oktober 2018

Skjelfoss Psykiatriske Senter / Lukas Stiftelsen

6

I forbindelse med vår markering av 50 års drift ved Sjelfoss Psykiatriske Senter, hadde vi gleden av å ha Stig Mass Andersen som foredragsholder, inkl. konsert. Stig har en egen evne til å nå publikum. Han treffer folk i hjertet med sin lune humor og ekte engasjement med historier fra eget liv. Stig er også en god rollemodell for oss alle, med eller uten psykiatrisk diagnose. Han viser at det er mulig å reise seg igjen etter utfordringer i livet og at det kan brukes til læring og kreativitet. Bipolar Superstar ga oss også en fin opplevelse i egenskrevne låter og slampoesi. Dette anbefales!

Ellen Ugelstad

11. oktober 2018

TwentyonePictures

6

Jeg er regissør av Making Sense Together og vi har sammen vært med på debattpaneler i etterkant av filmvisninger og Stig har holdt minikonserter. Stig har en egen evne til å sette forstørrelsesglasset på betente temaer innen psykisk helse, men gjerne med en humoristisk vri. Det betyr ikke at alvoret forsvinner. Tvert om. Konsertene og låtene er tilpasses arrangementene. Stig viser oss at mental helse er noe alle kan og bør være opptatt av. Jeg mener han snakker på vegne av fler og setter ord på livserfaringer med en reflektert og modig tilnærming. Anbefales.

Svanhild Garsjø

10. mai 2017

Skjelfoss Psykiatriske Senter.

5

Stig var på Skjelfoss Psykiatriske Senter og hadde konsert for pasienter og ansatte. Han delte også en del om sine egne erfaringer som pasient inne psykiatrien. Dette var lærerikt for de ansatte og gjenkjennende for pasientene. En pasient sa: «Dette er den beste konserten jeg har vært på!»

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2019 © Talerlisten AS