Talerlisten

Stig Mass Andersen

Forfatter, artist, og bipolar superstar | Oslo

Pris / 45 min

NOK 15.000,- (eks. mva)

Veldedighet

40% rabatt

Beskrivelse

Jeg har et genuint ønske om å endre folks oppfatning om psykiske diagnoser og annerledeshet. I det siste året har jeg fått fersk erfaring som deles fra under foredragene mine. Før det hadde jeg levd frisk i seks år med en bipolar diagnose. I siste mani var jeg sikker på at alle så en superstjerne, at jeg var arvtageren etter Michael Jackson, og at jeg skulle frelse verden med kjærlighet og musikk. Jeg har også nå et håp om å forandre verden litt. Tidligere har jeg gitt ut boken Bipolar Superstar og jeg har en sterk tilstedeværelse på Spotify, YouTube og Facebook. Slik at de som ser et foredrag kan fortsette å bli inspirert etterpå.

Se video av Stig Mass Andersen

Foredrag

Gå på bussen

Stig var en "flink gutt" som alltid tok de trygge valgene i livet. Så fikk han som 25-åring en diagnose som innebar mye angst. Noe av det han var mest redd for var å ta buss. Plutselig kjentes noe så vanlig høyst risikabelt. Men med målrettet jobbing ble det trygt igjen. Han har videreført å gå på bussen til å gjelde det å tørre å ta steget når sjanser byr seg i arbeidslivet. Han tar også sjanser i dette foredraget for å gi deg noe helt ekstra.

Verdensdagsforedrag - Hvordan står det til med rausheten?

Hvordan står det til med rausheten inne på psykiatrisk avdeling? Med et skråblikk tar jeg for meg hvordan det er være innlagt på psykiatrisk og hvordan det står til med rausheten der.

Musikk til ditt arrangement?

Låtene til Stig kretser rundt hans bipolare univers og handler om alt fra angst og depresjon til fest og kjærlighet. I singer/songwriter-drakt kan han stille alene eller i duo. Det kan også være mulighet for firemannsband med rocka attityde. Et musikalsk besøk fra Stig kan passe fint som en times konsert på slutten av en konferansedag eller noen låter som avbrekk midt på dagen.

Fra beltesenga til hverdagsscenen

I begynnelsen av juni 2017 endte jeg i belteseng etter et brutalt første møte med helsepersonell. Så klarte jeg, ved hjelp av mine nære og fagpersonell, å komme raskt tilbake. I løpet av høsten ble det åtte konserter og flere foredrag. I dette foredraget får du en innføring i tankegangen min.

Jakten på maniens virkelighet

I dette foredraget vil jeg gi deg forståelse av hvordan en manisk person tenker. Maniene får meg til å tro at jeg er en enorm superstjerne som skal frelse verden med musikk og kjærlighet, som Michael Jacksons arvtager. Mange av mine sterkeste egenskaper har blitt utviklet gjennom maniene mine. I tillegg er sanseopplevelsene så sterke at jeg har kjent på abstinenser i etterkant. Du vil få se unike bilder tatt i mani og få historier og læring fra da jeg var manisk.

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev for arrangører og få spesialtilbud, nyheter og nyttig informasjon!

Stig Mass Andersen har 1 vurdering

Svanhild Garsjø

10. mai 2017

Skjelfoss Psykiatriske Senter.

5

Stig var på Skjelfoss Psykiatriske Senter og hadde konsert for pasienter og ansatte. Han delte også en del om sine egne erfaringer som pasient inne psykiatrien. Dette var lærerikt for de ansatte og gjenkjennende for pasientene. En pasient sa: «Dette er den beste konserten jeg har vært på!»

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

© 2018 Talerlisten AS