Thora Soot

Gründer og apputvikler

NOK 1.000,- per foredragCa. pris for 45 min. i foredragsholders hjem-region. Mva. kommer i tillegg.

Send forespørsel

Om Thora Soot

Thora Soot er en ung gründer som jobber med reiselivet i Svalbard. I disse dager utvikler hun en applikasjon samtidig som hun jobber med sosiale medier for Svalbards største reisebyrå. Thora har holdt foredrag innenfor temaer som endring, depresjon og presentasjonsteknikk. Blant annet har hun foredratt på Nationalteateret (TEDxOslo), Oslo Innovation Week og Helsinki (SLUSH). Thora interesserer seg for sparing, økonomi, sosiale medier, mental helse og økt selvtillit.

Foredrag

Do something different

Et engasjerende foredrag om å gjøre små endringer i livet, for å få en varig positiv forandring.

Snakk med fremmede!

Et kritisk blikk på oppvekst i Norge, som blant annet hindrer delingsøkonomien i å spre seg blant folk. Vi er generelt skeptiske, men i dette foredraget deler Thora blant annet personlige historier om hvordan hennes møte med fremmede har vært.

SoMe, So what?

Hvordan skal din bedrift klare seg uten sosiale medier? Hvilke sosiale medier bør dere være på? Og hvordan fungerer dette egentlig? Thora kan gi en kjapp og grei innføring i de mest populære sosiale mediene, og vise suksess-histories fra hennes egen karriere.

Thora Soot har ingen vurderinger

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2018 © Talerlisten AS

Vi benytter cookies på talerlisten.no til analyseformål, tilpasning av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester. OK, jeg forstår.