Thora Soot

Sosiale medier og videoproduksjon

Fra kr 5.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel

Om Thora Soot

Thora Soot er en entusiastisk bruker av sosiale medier, og elsker å lage film med mobilen. Hun er ansatt som digital rådgiver i Tun Media, og holder foredrag både gjennom jobb og privat. Thora har holdt foredrag innenfor temaer som sosiale medier, digital markedsføring, psykisk helse og presentasjonsteknikk. Blant annet har hun foredratt på Nationalteateret (TEDxOslo), Oslo Innovation Week og Helsinki (SLUSH). Thora interesserer seg for sparing, økonomi, sosiale medier, mental helse og økt selvtillit.

Hjemsted
Oslo
Foredrag på engelsk
Ja

Foredrag med Thora Soot

Do something different

Et engasjerende foredrag om å gjøre små endringer i livet, for å få en varig positiv forandring. Med enkle grep forteller jeg hvordan du kan gjøre hverdagen bedre, og mer stressfri. Ved å fokusere på å gi litt mer blaffen og å sette seg selv først, leder jeg deg gjennom min historie og min endringsprosess. Psykisk helse angår oss alle, både som arbeidstaker og arbeidsgiver. Vet du hva du skal si til noen som har det vanskelig? Kan man se på noen at de har det vondt?

Snakk med fremmede!

Et kritisk blikk på oppvekst i Norge, som blant annet hindrer delingsøkonomien i å spre seg blant folk. Vi er generelt skeptiske, men i dette foredraget deler Thora blant annet personlige historier om hvordan hennes møte med fremmede har vært. Jeg møtte en fransk jente på en båt, og tilbø henne å bo på sofaen min en uke da hun ikke hadde noe bosted. Tre år senere er hun en av mine nærmeste venner. Jeg vil i dette foredraget oppfordre deg til å ta kontakt med fremmede og se hva som skjer!

SoMe, So what?

Hvordan skal din bedrift klare seg uten sosiale medier? Hvilke sosiale medier bør dere være på? Og hvordan fungerer dette egentlig? Thora kan gi en kjapp og grei innføring i de mest populære sosiale mediene, og vise suksess-histories fra hennes egen karriere. Jeg går gjennom tre enkle teknikker for å lykkes på Facebook, i tillegg vil jeg gå gjennom tips og triks for å produsere gode videoer med enkle midler. Dette er relevant for deg som jobber med sosiale medier eller vil lære mer.

2024 © Talerlisten AS