Trond Moi

"Maten&Moi" - om mat og mennesker

Fra kr 50.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel

Om Trond Moi

Trond Moi holder foredrag om livet sitt, som naturlig nok er knyttet til mat og matopplevelser. Trond er mesterkokk og den eneste som har vunnet Norgesmesterskapet i kokkekunst tre år på rad. Han var gründer for restaurantkjeden Bølgen & Moi sammen med Toralf Bølgen, og driver nå restauranten Hos Moi på brygga i Kristiansand.

Budskapet i Trond sitt foredraget baserer seg på de samme verdiene han har med seg fra barndommen: Å ta roen tilbake, gi omsorg til andre og være inkluderende. Du får være med på en reise i Tronds barndom og karriere, der vi både som medmennesker og i arbeidslivet blir inspirert og motivert til å se de gode tingene i livet. Vi får et innblikk i hans familieliv, hendelser som har formet han som kokk, og oppholdet på Farmen som binder det hele sammen. Trond Moi har en egen utradisjonell oppskrift på hvordan skape en vinnerkultur på jobben, og som han deler med. Ambisjonen hans er at den skal skape varig endring.

Trond sitt foredrag passer godt for publikum som er opptatt av mental helse, barndom og ungdom og mat. Et foredrag med Trond Moi vil også være egnet for ledergrupper som også vil at Trond skal lage mat, som serveres i forbindelse med foredraget. Ta kontakt for å sjekke pris og tilgjengelighet.

 

Fagekspert
Inspirator
Hjemsted
Agder
Foredrag på engelsk
Nei

Foredrag med Trond Moi

Maten&Moi

I februar 2023 gikk han seirende ut av TV-programmet Farmen Kjendis på TV2. I TV-programmet tok Trond Moi den naturlige rollen som kokk på gården, og briljerte med lekre og smakfulle retter. Under oppholdet på Steinsjøen gård noterte Trond oppskrifter, nostalgiske matminner fra barndommen, tanker om livet og sterke opplevelser fra oppveksten. Dette ble til boken «Maten & Moi». Hans foredrag er basert på boken, og gjennom Tronds naturlige evne til å formidle rett fra hjertet, får du bli med inn i mesterkokkens kladdebok og univers, og ta del i Tronds store lidenskap for mat og mennesker.

2024 © Talerlisten AS