Vigdis Jordal

Inspirator, historieforteller, konferansier

Fra kr. 20.000,-

Send forespørsel Bli kontaktet

Om Vigdis Jordal

Vigdis Jordal er en engasjert, kraftfull og profesjonell formidler. Hennes nære og personlige tilstedeværelse gir en umiddelbar god stemning og lave skuldre. Med humor, poesi og menneskelig varme skaper Vigdis en ekstra kunstnerisk dimensjon på arrangementet. Som foredragsholder og historieforteller inspirerer og motiverer hun til bedre kommunikasjon, arbeidsglede, mot, mestring og endring. Hennes spesialitet er betydningen av mellommenneskelige relasjoner, formidlet med «human touch», noe som engasjerer og berører. Som konferansier er hun kjent for å knytte foredragsholdere, tema og tilhørere sammen på en fengende og karismatisk måte. Alltid med en poetisk snert og vakker vossadialekt. I tillegg til et levende globalt engasjement er hun mentor, maratonløper og skribent. Vigdis er farmasøyt og har lang erfaring som produktsjef, markedssjef og kommunikasjonssjef i legemiddelindustrien. Hun har jobbet internasjonalt i farmasøytisk industri i USA og på sykehusapotek i Israel.

Foredrag med Vigdis Jordal

Arbeidsglede og medarbeiderskap: Bli engasjert!

Et forrykende foredrag som treffer publikum midt i hjertet. Her får du autentiske og gjenkjennende historier om mål, mening og de dypere drivkreftene i våre gjerninger. Vigdis bruker humor og viser deg hvorfor mellommenneskelige relasjoner preger oss i alt vi gjør. Du vil sitte igjen med konkrete tips og inspirasjon til bedre medarbeiderskap og mer arbeidsglede i en tid med mye fokus på digitalisering. Bli berørt, bli engasjert!

Inspirasjon og motivasjon: Ut av komfortsonen

Hvor ofte går du utenfor komfortsonen din? Tenker du noen ganger på at talentet ditt kan være innpakket i frykt? Som et tryllesett, gjemt og glemt? Om du gjør det til en vane å utfordre deg selv, kan du gå fra å være ett til å bli noe helt annet. Tenk hvilken effekt endringen kan ha på deg selv og omgivelsene. Privat og på jobb. Et foredrag med inspirerende og ekte historier om mot, mestring, og om godfølelsen som blir større enn du aner. Du klarer mer enn du tror!

Kommunikasjon: Lær fortellerkunsten

Ønsker du å bli en levende formidler som presenterer ditt budskap med glød og begeistring? Da kan historiefortelling bli et viktig verktøy for deg! Her får du kunnskap om hvordan historiefortelling kan brukes i hverdagen, samt redskap til å utarbeide og bruke fortellinger som formidlingsform.

Konferansier og Programleder

En god konferansier "eier arrangementet" ved å løfte, lime, bære det og være pustepausen mellom foredragene. Vigdis er kjent for sin ekte og unike formidlingsevne. Lun, kraftfulle og personlig. Hun går tett på og skaper en trygg og avslappet stemning også på store konferanser. Med humor og poetiske refleksjoner får arrangementet en ekstra dimensjon. Vigdis har erfaring som programleder for podkast. Med lidenskap for maraton, er Vigdis energisk, utholdende og god på å takle utfordringer!

Underholdning: Skreddersydde kåseri med humor og poesi

Kåseri og poesi med humor, refleksjon og ettertanke. Skreddersydd med egne tekster tilpasset hvert enkelt oppdrag. Digitalisering eller analoge data? Vigdis har erfaring fra de fleste bransjer, offentlig og privat, store og små bedrifter. Opptreden på konferanser, lanseringer, "kick off", sosiale bedrifts samlinger og når det er behov for kulturelt påfyll og krydder til arrangementet.

Kurs med Vigdis Jordal

Kunsten å kommunisere med historiefortelling

Har du et ønske om å bli en levende formidler som forteller ditt budskap med glød og begeistring? Da er dette kurset for deg. Her vil du få gode tips, praktiske råd og en gjennomgang av de seks historier du må kunne fortelle. Du vil lære deg teknikker for å finne, forme og foredle historiene dine slik at budskapet når fram. Kurset passer for deg som ønsker å bruke fortellinger som kommunikasjonsverktøy for å inspirere, skape engasjement, bygge merkevare og forandre liv. Kurset inkluderer øvelse.

Presentasjonsteknikk: Kunsten å presentere ekte og naturlig

I en tid med mye utrygghet og raske endringer er behovet for å kommunisere godt viktigere enn noensinne. Hvordan lykkes med å få folk til å høre på det du presenterer, både i fysiske og digitale møter? Hvordan bli forstått og få best mulig gjennomslagskraft? Lær deg kunsten å presentere ekte og naturlig med et overbevisende kroppsspråk. Kurset inkluderer øving, for vi må øve oss på det vi ønsker å bli gode på.

Vigdis Jordal har 37 vurderinger

Vivi Rastum

18. november 2019

ArtCards.no AS VinterBADEfestival på Støtvig hotell 9 november

6

Vigdis holdt et kjempebra foredrag på Støtvig hotell 9. november. Godt tilpasset arrangementet. Gleder meg til neste gang.

Gro Mikkelsen

17. november 2019

Nytt Image

5.5

Jeg har opplevd å høre Vigdis ved flere anledninger, og hver gang opplever jeg noe nytt. Det er noe med den tryggheten hun utstråler når hun holder foredrag. Trygghet, blandet med alvor, humor og ikke minst energi. Det er det ekte norske hun står for; når hun åpner opp og snakker blir det stille i salen, menn og kvinner lytter. Jeg går ut derfra fylt med energi, men også mer visdom og følelse av stolthet. Vigdis kan virkelig formidlingens magi. Anbefaler henne på det varmeste både som foredragsholder og som konferansier.

Silje Marie Nedland

10. oktober 2019

Forum for Sykehusenes Tekniske Ledelse (FSTL)

6

Vigdis var innleid som foredragsholder og konferansier på Forum for Sykehusenes Tekniske Ledelses to-dagers høstkonferanse i september 2019. Hun har en tilstedeværelse som er helt unik, og hun engasjerer fra første sekund. Hun er personlig, forteller fra hjertet, og presenterer dikt og egne tekster med innlevelse. Hun bandt sammen arrangementet vårt på en flott måte. Vi fikk veldig mange positive tilbakemeldinger fra våre medlemmer på hennes bidrag. Vi anbefaler Vigdis på det sterkeste!

Monica Lystad

26. september 2019

Helse & Coaching

6

Vi var så heldige å få være med på kurs i hvordan bli en god historie forteller med Vigdis Jordal og Hilde Johanne Aafoss. Ga så mye innsikt i hva som krydrer og levende gjør en god historie. Fikk flere gode verktøy til å ta med videre for å bli en historie forteller. Anbefales på det sterkeste.

Arne Hjeltnes

11. juni 2019

Privat

6

Vigdis var programleiar for opninga av Kunstvandring Voss og opninga av utstillinga Ericsson Gehrken Visuelle Samtaler, to dagar på rad. Ho er energisk og god. Framfører fine sjølvskrivne tekstar til kvart arrangement. Her er det ikkje berre å ta noko gamalt. Fine, tankefulle men og morosame dikt. Det vart to flotte arrangement. Vigdis er flink og tilstades.

Liv Feragen

29. mai 2019

Dollarosa AS

6

Vigdis Jordal er en inspirerende foredragsholder.
Jeg har hørt henne i flere sammen heng. Hun fenger sitt publikum og får alle med. Med sitt engasjement og troverdighet krydret med gode historie og kreativitet formidler hun budskapet.
Både som konferansier og som kursholdet kan Vigdis anbefales på det sterkeste.

Ingrid Grene Henriksen

18. mars 2019

Akershus Bygdekvinnelag

5

Med historiar, bilete, metaforar og dikt heldt Vigdis Jordal eit engasjert og engasjerande foredrag for ein lyttande forsamling på årsmøtet i Akershus Bygdekvinnelag. Ho fekk godt fram at vi alle kan bidra som samfunnsaktørar slik det passar for den einskilde – anten åleine eller saman med andre – for å bidra til inkludering og eit betre liv for ein eller fleire.

Børre Fjeldstad, President i Lions Club Bærums Verk

12. februar 2019

LC Bærums Verk - Programleder FLL , Distrikt 104 H

6

Vigdis Jordal og Paal Alme besøkte oss , LC Bærums Verk den 6 februar og delte sine erfaringer og inntrykk fra deres besøk i Gambia, der hennes organisasjon Hjertebank har prosjekter som skolebygging, og undervisning til fattige barn. Hennes engasjement er så personlig og hennes kommunikasjonsform gjorde mangt et øye vått av emosjonelle inntrykk. Vi håper å kunne invitere henne tilbake ved andre anledninger

Beate Kristensen

28. desember 2018

Kriminalomsorgen, Oslo friomsorgskontor

6

Vigdis Jordal fra Hjertebank, holdt foredrag om arbeidsglede og medarbeiderskap på en fagdag for Oslo friomsorgskontor. Dette gjorde hun på en engasjerende, rørende og inspirerende måte. En energisk foredragsholder som byr på seg selv og som bruker utradisjonelle virkemidler i presentasjonen. Hun var godt forberedt og skapte gode refeksjoner. Hun brukte humor, varme, lyrikk og historiefortellinger på en treffende måte. En utradisjonell foredragsholder som jeg vil anbefale videre.

Inger Sørensen

29. oktober 2018

KS Agenda

Vigdis var et forfriskende pust som kåsør på eKommune 2018. Hun hadde virkelig satt seg inn i temaet hun var blitt utfordret til å kåsere om, og leveret et innlegg av høy kvalitet.

Thomas Wagle

20. september 2018

Fornebulandet menighet, Den norske kirke

6

Jeg har nå hatt gleden av å oppleve Vigdis Jordal som konferansier 3 ganger i Snarøya kirke, nå sist i forbindelse med Jubileumskonserten for Snarøya kirkes 50årsjubileum 15. september 2018. Jeg vil anbefale Vigdis på det varmeste! Som konferansier har hun en god kombinasjon av profesjonalitet og varme. Hun er alltid godt forberedt og hun har en god stemme og et smittende engasjement. Med alt dette klarer hun ikke bare å lose oss trygt gjennom arrangementet, men få oss til å føle at vi er med på en begivenhet. Det er flott!

Mike Peters

31. august 2018

M|M VideoProduction

6

Møtte Vigdis på Talerlisten sin Kick-Off nå for en uke siden. Utrolig engasjerende dame, god humor og gøy å høre på! Holdt seg saklig og faglig orientert. Absolutt å anbefale videre og ønsker deg all lykke videre, Vigdis!

Gunn Brennhaugen

31. august 2018

BBreeder AS

6

Vigdis Jordal og Hilde Johanne Aafoss hadde 30. aug et nydelig og inspirerende foredrag om engasjerende tale og formidlingens magi. Jeg satt som fjetret og lyttet med store ører. Dere traff meg midt i hjertet og timingen kunne ikke vært bedre. Nå er jeg mer klar for mine utfordringer enn jeg var før denne kvelden. Takk.

Gunn Ovesen

2. april 2018

FBI Conference

6

Vigdis Jordal er en glitrende foredragsholder og historieforteller. Hun byr på seg selv og er ekte, autentisk med god formidlingsevne uansett tema. FBI Conference som er en nasjonal årlig konferanse for kvinnelige grundere og ledere har hatt glede av å ha Vigdis Jordal som konferansier to ganger. Hun løftet både de på scenen og publikum med sin varme og jordnære tilnærming som får folk til å slappe av. Overalt hvor hun drar skaper hun en fantastisk atmosfære og setter seg inn i hva publikum vil ha. Hun er alltid godt forberedt. Jordal har lang og bred erfaring både innen næringsliv og entreprenørskap og har en egen evne til å formidle gode historier som både inspirerer og motiverer. Jeg anbefaler alle varmt å leie inn Jordal til både små og store arrangement. Hun er også en god videoreporter og er gjerne med på å markedsføre arrangementet både før og under

Jannet Aksnes

23. mars 2018

Vatnahalsen Høyfjellshotell

6

Den 15. mars 2018 arrangerte bedriftnettverket Embla sin Næringsdag: «Voksesmerter 2» i Flåm. Vigdis Jordal fra Hjertebank hadde fått en time til disposisjon, og hadde som tema: «Verdiar i mellommenneskelege relasjonar». Deltagerne ble grepet fra første øyeblikk. Hun er levende, engasjert og ærlig, hun deler av egne erfaringer og opplevelser. Innslag av dikt og historier fikk fram latter og tårer hos deltagerne. En time gikk altfor raskt, og vi fikk påfyll av energi, og åpnet øynene våre litt mer for verdien av de mellommenneskelige relasjonene. Vigdis var et godt og viktig innslag mellom fakta innlegg på vår konferanse. Hun får våre beste anbefalinger.

Remi Solberg

23. mars 2018

Vestvågøy kommune

6

For et fyrverkeri av en dame! Jeg var så heldig å innlede på samme reiselivskonferanse som Vigdis Jordal, Det var en fornøyelse å høre på henne. Engasjerende og ærlig i sin formidling. Hennes innlegg gir inspirasjon og ikke minst refleksjon i forhold til hva som er viktig i livet. Jeg gir Vigdis mine varmeste anbefalinger!

Hilde Bakke

22. mars 2018

GSK

6

Vigdis Jordal var innleid som foredragsholder til GSKs vinterkonferanse i år til en sesjon vi hadde valgt å kalle «YES!-sesjonen». Dette var siste del av konferansen og vi ønsket at alle skulle reise hjem med en skikkelig god følelse og påfyll av positiv energi. Det viste seg at Vigdis var som skapt for oppgaven! Hun er kreativ, full av energi og skapte en veldig god stemning. Hun ga virkelig av seg selv, i en fin kombinasjon av humor og noe alvor av hva livet har å by på. Hun fikk lett folk med seg med sitt smittende og positive engasjement. Vigdis leverte på det vi hadde bestilt og vi anbefaler henne gjerne til andre for slike oppdrag!

Tove Mowé

21. mars 2018

PREPPTALK

6

Vigdis Jordal var konferansier i forbindelse med morgenseminaret om Mangfold og Innovasjon, med Norges største engleinvestor Trond Riiber Knudsen som hovedtaler, oktober 2017 på Sentralen i Oslo. Vigdis evner å binde sammen innslagene, slik at arrangementet oppleves helhetlig. Hun opptrer meget profesjonelt og bidro selv med kreative innslag. Er det en du vil bli introdusert av og som skaper god stemning på scenen, så er det Vigdis! Arrangementet var i de beste hender både med tanke på forberedelser og selve gjennomføringen. Leter du etter en trygg og profesjonell konferansier du kan stole på og som leverer på topp, så er min anbefaling klar, det gjør Vigdis Jordal!

Stein Arne Nistad

20. mars 2018

Itera

5

Vigdis Jordal var konferansier ved lanseringen av min siste bok «Fragmenter» på Josefines Vertshus i november 2017. Hun ledet programmet, hadde full kontroll og ga det personlig preg. Vigdis fremførte også noen av mine tekster og dikt, noe som var en svært spesiell og sjelsettende opplevelse for meg som hun har skrevet dem. I «bokbadet» bidro hun på en veldig fin og reflektert måte til å få frem og til å formidle de mange perspektivene og innfallsvinklene til «Fragmenter». Vigdis ledet lanseringen på en glitrende måte som gjorde at både jeg som forfatter og publikum sammen fikk en fin opplevelse. Vigdis er sprudlende, engasjerende, kunnskapsrik, entusiastisk og fargerik. Hun byr på seg selv og skaper en god atmosfære. Jeg kan gi Vigdis Jordal mine varmeste anbefalinger.

Knut Edvard Helland

12. mars 2018

Lørenskog kommune

6

Vi viser til oppdrag som konferansier utført av Vigdis Jordal, Hjertebank, i forbindelse med årsseminar i Lørenskog kommune teknisk sektor fredag 19.januar 2018. På teknisk er vi gjerne saklige, fagorientert og tradisjonelle og dette gjenspeiles også i seminarene vi har arrangert tidligere. Vi var derfor spente når vi i 2018 ønsket å prøve noe nytt og engasjerte Vigdis Jordal fra Hjertebank som konferansier. Og hun mer enn oppfylte forventningene! Med humor, dikt tilpasset innlederne og personlig varme skapte Vigdis en ny dimensjon på seminaret og alle de 190 deltakerne stortrivdes. Vigdis sørget for at overgangen mellom innleggene gikk sømløst – og hun var sporty og stilte opp når vi spurte om hun kunne ta rollen også under middagen. Vi gir Vigdis våre beste anbefalinger!

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2022 © Talerlisten AS