Vilde Regine Tellnes

Gründer av Healthy EATS

Fra kr 25.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel Bli kontaktet

Om Vilde Regine Tellnes

Vilde Regine Tellnes holder foredrag om entreprenørskap, forretningsutvikling og merkebygging. For hvordan går man fra idé til selskap? Hvordan starter du firma uten penger, investorer eller erfaring? Hvordan bygge en merkevare fra bunn? Dette snakker Vilde Regine Tellnes om. Hun besøkte over 100 land før hun fylte 23 år. Slik fikk hun kunnskap om innovasjon, bærekraft og teknologi fra verden rundt. Som 24-åring jobbet hun i en tech-startup i hjertet av Silicon Valley. Der fikk hun et innblikk i hvor stor rolle teknologi kan ha i fremtidens hverdag. Så dro hun tilbake til Norge for å starte sitt eget selskap som 25-åring. Uten nettverk, kompetanse eller penger startet hun food tech-selskapet Healthy EATS som revolusjonerte matindustrien. Vilde Regine tar dere med på reisen og gir et kræsjkurs i det overnevnte for å gi deg eller din bedrift et forsprang. Hun deler også de fem viktigste lærdommene bak fasaden fra ide til selskap. Vilde Regine Tellnes har også utmerket seg på listen over 30 under 30 til Dagens Næringsliv. Hun har mye energi, en forfriskende stil og mange konkrete tips!

Inspirator

Foredrag med Vilde Regine Tellnes

Gründerreisen på 1-2-3: Tenk stort, start smått!

Historien om hvordan Healthy EATS gikk fra idé til selskap, fra 0-20 lokasjoner, ble kåret til årets selskap og bygget en nasjonal merkevare på under 12 mnd. Når hun startet hadde hun ingen penger, ingen bransjeerfaring og heller ingen nettverk. Hvordan var det mulig å skape champagne resultater på limonade budsjett? Vilde Regine tar dere med på reisen og deler de 5 viktigste lærdommene bak fasaden.

Fra student til gründer

Vilde Regine tar dere med på reisen om hvordan det er å gå rett fra en studenttilværelse til å bli gründer - fra idé til å sette et selskap ut i livet. Hun har selv bakgrunn som samfunnsøkonom, men hentet sin inspirasjonen fra sitt arbeid i tech miljøet i Silicon Valley, samt fra sine reiser til over 100 forskjellige land. Hun deler 5 ting hun skulle ønske hun visste før hun startet og gir et forsprang til andre gründerspirer.

Talerlisten mener

Vilde Regine Tellnes holder inspirerende foredrag om det å bygge opp en bedrift fra bunnen, uten kunnskap, kontakter eller kontanter. Hennes formidlingsstil er forfriskende og energisk, og hun deler både erfaringer og konkrete råd som andre kan lære av. En forretningskvinne å bli inspirert av!

Vilde Regine Tellnes har 3 vurderinger

Bjørg M Nordskar

12. juli 2022

Prosjektleder Google Veksthus #WeStart

6

Ønsker du en foredragsholder som fanger salens oppmerksomhet, gir relevante råd og har en energi som merkes i salen? Ta en snakk med Vilde Regine Tellnes. Hun utfordret og oppfordret kvinnelige WeStart gründere til å tørre å tenke stort og hun delte raust av relevante eksempler fra sin egen gründerreise med Healthy Eats. Vilde Regine har en gjennomarbeidet presentasjon og er veldig grei å samarbeide med. I Norge har vi for få kvinnelige gründere i norsk næringsliv – Det er viktig å få gode rollemodeller og ildsjeler som Vilde Regine opp og frem på scenen!

Adisa Samardzic

11. mai 2022

Etablerersenteret

6

Vi booket Vilde Regine til vårt treffpunkt for gründere og oppstartsbedrifter. Hun holdt et utrolig inspirerende og lærerikt foredrag om sin gründerreise og kom med gode råd og tips som mange i salen satte STOR pris på. Vilde Regine er unik, klok, inspirerende og lett å samarbeide med. En sann stjerne! Anbefales på det varmeste!

Martin Skraastad

21. mars 2022

Orkla Foods Norge AS

6

Vilde holdt et foredrag for Orkla Marketing om gründerreisen til Healthy Eats og skapte stort engasjement. Inspirerende å høre på, viser gode relevante eksempler og metodikk som mange bedrifter kan lære av når det kommer til design thinking.

Hvis du ønsker å redusere risiko og sjekke om innovasjonen din faktisk løser et forbrukerproblem? Da ville jeg tatt i mot gode tips fra Vilde 🙂

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2022 © Talerlisten AS