Wenche Witberg

Foreleser, innovatør, gründer

Fra kr 22.400,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel

Om Wenche Witberg

Wenche har mange års erfaring som leder og konseptutvikler hos innovasjonsbyrået Spinnovasjon AS, og har bistått mange av Norges ledende bedrifter på både privat- og bedriftsmarkedet. Hun har videre bred erfaring fra ulike lederstillinger i andre bransjer. Wenche jobber på Høyskolen Kristiania som foreleser innen innovasjon- strategi og forretningsutvikling. Som foredragsholder er Wenche er engasjerende og ekte, og byr på konkrete verktøy til positiv endring og utvikling. Foto: Anders Nilsen

Hjemsted
Agder
Foredrag på engelsk
Nei

Foredrag med Wenche Witberg

Innovation through the inventive mind

Innovasjon er i tiden - det er trendy. Innovasjon er likevel så mye mer! Hva er egentlig innovasjon, og hvordan kan dere bruke innovasjon til nytte for bedriftens fremtid? Bli inspirert til å ta innovasjon på alvor, og til å omfavne og mestre kommende innovasjonsutfordringer.

Kreativitet er lønnsomt

Kreativitet er ikke tull og tøys. Kreativitet er evnen til å finne gode løsninger - ofte på en litt morsom måte. Arbeidsglede og "flow" skapes gjennom utfordringer som matcher våre forutsetninger. Lær å forstå din kreativitet, og hvordan du kan bruke den til noe nyttig, som bedriften kan nyttiggjøre seg av!

Velkommen endring!

Alle ønsker endringer, men ingen ønsker å endres. Høres det kjent ut? For mange endringsprosesser ender i ingenting. For å få mennesker til å begynne å tenke og handle annerledes, til å bryte gamle mønstre og etablere nye så må vi skape endringsglede! Og endringsgleden skaper vi sammen! Dette foredraget skreddersys den enkelte bedrifts endringsbehov.

Motivasjon på boks

Vi lar oss motivere av forskjellige ting. Hva motiverer deg, og hva får deg til å drømme, ønske og kanskje gi jernet? Hvordan skal du våge det du egentlig ikke tør? Mye av det du drømmer om kan bli virkelighet. Trikset er å forenkle virkeligheten. Vi leker oss med helter, drømmebilder og komfortsoner. Ønsker dere en vitamininnsprøytning - kan dette være foredraget for dere!

Krasjkurs i prosjektledelse

Alt for mange prosjektledere er mer sekretær og mindre leder. Hvordan kan du utvikle deg som prosjektleder - til bedre kontroll, mer oversikt og tydeligere ledelse? Lær hvordan du kan bygge gode prosjekter og velfungerende prosjektteam, og viktigheten av entusiasme for å skape resultater.

2024 © Talerlisten AS