10 gode foredragsholdere som snakker engelsk

Publisert i Tips og råd av

Norge blir stadig mer mangfoldig og internasjonalt. Jobb-arrangementer må ta hensyn til dette. Derfor er stadig flere på jakt etter foredragsholdere som snakker engelsk. Her er 10 gode og engelsktalende foredragsholdere fra Talerlisten.

Josh Stinton – holder inspirerende foredrag om «growth mindset»

Josh Stinton (38) er fra USA, men har etter 14 år i Australia bosatt seg i Norge. Han har gjort det til en spesialitet å ta på seg ekstreme fysiske utfordringer, for å illustrere hvordan å bruke et «growth-mindset» og kreative løsninger for å takle dem. Denne måten å tenke på kan brukes av alle for å møte utfordringer både i arbeidslivet og privat. Josh Stinton gjennomførte blant annet Vasaloppet, et skiløp på ni mil, i 2016, uten å noen gang ha gått på ski før. Han har også syklet Japan på tvers, med håndsykkel. Josh er en energisk og motiverende foredragsholder. Han kombinerer spennende og rørende historier med råd om hvordan du kan tenke og handle for å nå dine mål.

Se video av Josh her

Bobby Madley

Bobby Madley – holder motiverende foredrag om å ta beslutninger under press

Bobby Madley (33) er en engelsk foredragsholder. Han har over 10 års erfaring som fotball-dommer på toppnivå, blant annet i Premier League og Champions League. Madley har dermed omfattende erfaring med hvordan å ta riktige og raske avgjørelser under press. Nettopp denne kompetansen ønsker han å formidle til sitt publikum. Dette gjør han i stor grad gjennom personlige fortellinger fra fotball-feltet, illustrert med bilder og film. På den måten viser han hvordan en dommers «mind-set» kan brukes i arbeidslivet. Hans foredrag er givende og underholdende både for de som er interessert i fotball, og de som ikke er det.

Les mer om Bobby Madley her

Isabelle Ringnes

Isabelle Ringnes – holder foredrag om kunstig intelligens, mangfold og teknologi

Isabelle Ringnes (30) er en inspirerende foredragsholder som snakker flytende engelsk i sine foredrag. Hun er en kjent foredragsholder med erfaring blant annet New York, Silicon Valley, Stockholm og London. Isabelle er teknologioptimist, og har også engasjert seg aktivt for at jenter og kvinner skal behandles likt som gutter og menn, og for at jenter skal ta teknologi-utdanning. I det siste har hun blitt mye omtalt på grunn av boken «Hvem spanderer?» som hun har skrevet sammen med Marie Louise Sunde. Isabelle Ringnes er en populær foredragsholder som bør bookes tidlig.

Send forespørsel her

Pellegrino Riccardi

Pellegrino Riccardi – holder inspirasjonsforedrag om kommunikasjon, endring, kultur

Pellegrino Riccardi (54) er en av mange morsomme foredragsholdere på Talerlisten. Han både underholder og beriker publikum av alle slag. På engasjerende vis forteller han hvordan menneskelige drivkrefter påvirker kultur, atferd og relasjoner. Han er en av Norges mest populære foredragsholdere, og har de siste årene holdt over 2000 foredrag i Norge og utlandet. Han snakker perfekt engelsk og egner seg godt til et internasjonalt publikum. Pellegrino brukes ofte av bedrifter som tar med sine ledere eller ansatte til utlandet og kan også være konferansier.

Se video med Pellegrino her

Jennifer Vessels

Jennifer Vessels – holder foredrag om forholdet mellom mennesker og teknologi

Jennifer Vessels (50) er en amerikansk foredragsholder med lang erfaring fra Silicon Valley. Her grunnla hun bedriften Next Step som har jobbet med blant annet AirBnB, Netflix og Adobe. På en enkel og presis måte presenterer Jennifer hvordan mennesker og maskiner i større og større grad jobber med hverandre, fremfor mot hverandre. Hun kan gjennom sine foredrag forsikre om at maskinene ikke stjeler jobbene våre, men heller hjelper oss å gjøre livene våre bedre. Jennifer har holdt mang foredrag både i Norge og utlandet.

Se video med Jennifer her

Frank Wedde

Frank Wedde – holder motivasjonsforedrag om læring, vaneendring og kommunikasjon

Frank Wedde (44) er hjernetrener og daglig leder av Memolife, samt forfatteren bak bøkene «Ligg et hode foran – 12 ferdigheter du trenger før robotene tar over» og «Bli et tallgeni». Frank snakker åtte språk og har deltatt i VM i hukommelse. Han brenner for å gjøre din hverdag bedre gjennom å endre vaner og rutiner, med kunnskap om hvordan hjernen fungerer som premiss. I sine foredrag gir han konkrete verktøy for å endre vaner, noe som er veldig relevant for eksempel for virksomheter som går gjennom endring og omstilling.

Les mer om Frank her

Synneva Erland

Synneva Erland – holder foredrag om kommunikasjon og sosiale medier

Synneva Erland (51) holder til i Oslo og Stavanger og har bakgrunn som skuespiller og sanger. Det gjør henne til en svært engasjerende foredragsholder som får gode vurderinger. Synneva har en evne til å se hvert menneske i en fullsatt sal, og aktiverer som regel sitt publikum gjennom spørsmål, diskusjon og øvelser. Synneva har blant annet holdt mange foredrag for energibransjen i Stavanger. Hun snakker britisk-engelsk og tar gjerne både foredrags- og konferansieroppdrag på engelsk.

Se video med Synneva her

Sony Kapoor

Sony Kapoor – holder foredrag om bærekraft, digitalisering og internasjonal økonomi

Sony Kapoor (45) er en erfaren foredragsholder med lang bakgrunn i økonomi. Han er leder for tenketanken Re-Define og har tidligere jobbet for London School of Economics. Sony har vært rådgiver for FNs miljøprogram for grønn økonomi, samt medlem av World Economic Forum’s Global Agenda Council. Sony Kapoor bor i Norge, Tyskland og England og skriver jevnlig artikler i norske medier som Aftenposten. Som foredragsholder er Sony Kapoor energisk, entusiastisk og ofte utfordrende, og han bringer som regel nye perspektiv til diskusjonen. Han snakker flytende engelsk.

Les mer om Sony her

Unni Turrentini

Unni Turrettini holder foredrag om inkludering og mangfold

Unni Turrettini (47) har bodd mange år i USA og Sveits, men bor nå i Norge. Hun er forfatteren av «The Mystery of the Lone Wolf Killer», som forklarer hvordan ensomhet og ekskludering kan skape drapsmenn. Unni holder foredrag både på engelsk og norsk. Hun viser hvordan manglende inkludering påvirker mennesker og hvordan det kan påvirke samfunnet. Gjennom inspirerende foredrag gir hun publikum motivasjon til å redusere ensomhet og få til mer og bedre inkludering i nabolaget, vennegjengen og samfunnet.

Se video med Unni her

Marit Imeland Gjesme

Marit Imeland Gjesme – krysskulturelt samarbeid

Marit Imeland Gjesme (56) er ekspert på teambygging, kommunikasjon og forretningsutvikling på tvers av ulike kulturer. Med medarbeidere, kunder, leverandører eller eiere fra andre land – selv «bare» nordiske – er minefeltene mange. Marit har bodd og jobbet utenlands i mange år, og har holdt kurs i over 50 land. Hun arbeider globalt med interkulturelle treningsprogrammer for internasjonale små og store firmaer, samt FN. Med en lang ledelses- og HR-karriere utenfor Norge, formidler hun på en medrivende måte praktisk anvendbar kunnskap om hvordan misforståelser og konflikter kan forebygges og kommunikasjon, relasjonsbygging og effektivitet forbedres på tvers av kulturelle verdier og arbeidsmåter.

Les mer om Marit her

Vil du ha hjelp?

Fyll ut skjemaet og vi kontakter deg raskt!

2024 © Talerlisten AS