Morten T. Hansen

Internasjonalt anerkjent ekspert innen ledelse og tidsstyring

Send forespørsel

Om Morten T. Hansen

Morten T. Hansen er en ettertraktet foredragsholder over hele verden, og rådgiver for ledende selskaper globalt og i Norge. Han har skrevet boken «Great at Work» (Norsk: «Suveren på jobb») som er bygget på grundige studier av 5000 personer, rundt hva som skaper effektivitet i arbeidslivet.

Morten T. Hansen jobbet ved eliteuniversitetene Harvard og INSEAD og har inntil nylig vært professor i ledelse på Berkeley, University of California.

Han er nå engasjert på fakultetet til Apple University, der han blant annet jobber med Tim Cook og hans ledergruppe.

Morten T. Hansen er også medforfatter av New York Times-bestselgeren ”Great by Choice” som han skrev sammen med Jim Collins («From Good to Great») og er forfatter av ”Collaboration”. Hansen har en doktorgrad fra Stanford Business School og har vært professor på Harvard Business School og INSEAD. Hans akademiske forskning har vunnet flere prestisjefylte priser og Thinkers50 rangerer ham som en av verdens mest innflytelsesrike ledelseseksperter. Morten T. Hansen har tidligere vært leder i Boston Consulting Group, der han ga råd til klienter over hele verden.

Morten reiser verden rundt for å holde foredrag og hjelpe bedrifter og mennesker til å bli suverene på jobben. Morten bor i USA og holder kun et begrenset antall foredrag, i en høy prisklasse. Han kan også holde digitale foredrag fra sitt studio i California.

Premium
Fagekspert
Hjemsted
USA
Foredrag på engelsk
Ja

Foredrag med Morten T. Hansen

Suveren på jobben - hvordan gjøre mindre, jobbe bedre og få gjort mer?

Hvorfor er det noen på jobben som gjør det bedre enn de andre? Dette enkle spørsmålet har i all tid forvirret fagfolk i alle ulike sektorer. Etter en unik fem-års studie der han har intervjuet 5000 ledere og ansatte, avslører Hansen svarene i boken Great at Work. Her serverer han sin ”Seven Work Smarter Practices” – en oppskrift som kan brukes av alle som ønsker å maksimere sin tidsbruk og sin prestasjon. Har du lyst til å gjøre mindre, jobbe bedre og oppnå mer? Da vil du ha glede av å oppleve Morten Hansen! I foredraget deler han innsikt, råd og metoder for å bli suveren på jobben. Passer for ledere, bedrifter, offentlige virksomheter og organisasjoner.

Talerlisten mener

Morten T. Hansen er en unik foredragsholder. Hans lange og brede erfaring og dype, forskningsbaserte innsikt gjør at hans budskap har spesiell tyngde og relevans. Å få oppleve et foredrag med Morten T. Hansen er en sjelden anledning. Morten holder også digitale foredrag, spesialtilpasset hver enkelt oppdragsgiver.

2024 © Talerlisten AS