Morten T. Hansen

Professor ved Berkeley, Uv. of California

Send forespørsel Bli kontaktet

Om Morten T. Hansen

Morten T. Hansen er en ettertraktet foredragsholder over hele verden, og rådgiver for ledende selskaper globalt og i Norge. Han har skrevet boken «Great at Work», bygget på grundige studier av 5000 personer, rundt hva som skaper effektivitet i arbeidslivet. Morten T. Hansen er professor i ledelse på Berkeley, University of California. Hansen er norsk og vokst opp o Oslo, men bor i USA. Morten T. Hansen er også medforfatter av New York Times-bestselgeren ”Great by Choice” som han skrev sammen med Jim Collins («From Good to Great») og er forfatter av ”Collaboration”. Hansen har en doktorgrad fra Stanford Business School og har vært professor på Harvard Business School og INSEAD. Hans akademiske forskning har vunnet flere prestisjefylte priser og Thinkers50 rangerer ham som en av verdens mest innflytelsesrike ledelseseksperter. Morten Hansen har tidligere vært leder i Boston Consulting Group, der han ga råd til klienter over hele verden. Morten reiser verden rundt for å holde foredrag og hjelpe bedrifter og mennesker til å bli suverene på jobben. Morten bor i USA og holder kun et begrenset antall foredrag, i en høy prisklasse. Ta kontakt med Nils Apeland på nils@talerlisten.no eller send sms til 91 644 266 for en samtale, eller send en forespørsel via profilen her og du får raskt svar.

Foredrag med Morten T. Hansen

Suveren på jobben - hvordan gjøre mindre, jobbe bedre og få gjort mer?

Hvorfor er det noen på jobben som gjør det bedre enn de andre? Dette enkle spørsmålet har i all tid forvirret fagfolk i alle ulike sektorer. Etter en unik fem-års studie der han har intervjuet 5000 ledere og ansatte, avslører Hansen svarene i boken Great at Work. Her serverer han sin ”Seven Work Smarter Practices” – en oppskrift som kan brukes av alle som ønsker å maksimere sin tidsbruk og sin prestasjon. Har du lyst til å gjøre mindre, jobbe bedre og oppnå mer? Da vil du ha glede av å oppleve Morten Hansen! I foredraget deler han innsikt, råd og metoder for å bli suveren på jobben. Passer for ledere, bedrifter, offentlige virksomheter og organisasjoner.

Talerlisten mener

Morten T. Hansen er en unik foredragsholder. Hans lange og brede erfaring og dype, forskningsbaserte innsikt gjør at hans budskap har spesiell tyngde og relevans. Å få oppleve et foredrag med Morten T. Hansen er en sjelden anledning. Morten holder også digitale foredrag, spesialtilpasset hver enkelt oppdragsgiver.

Morten T. Hansen har 5 vurderinger

Tine Wærsten

17. juni 2019

Bull & Co Advokatfirma AS

6

Morten formidler med stort engasjement og kombinerer forskning med relevante, konkrete og praktiske eksempler. Nyttig og inspirerende å få utfordret egne handlemønster og få nye perspektiver og ideer som kan brukes i egen organisasjons- og forretningsutvikling! Meget god formidlingsevne!

Per Bjørkum

28. mai 2019

Arcus ASA

6

Suveren!
Engasjerende og motiverende!

Haakon Dagestad

28. mai 2019

Travel Retail Norway

6

Morten holdt et foredrag på et internasjonalt seminar vi hadde i Oslo og han leverte stort. Veldig engasjerende historieforteller i tillegg til betydelig faglig tyngde gjorde dette til noe av det beste jeg har opplevd fra en foredragsholder. Klarte også få interaksjon med en forsamling på 100 personer som normalt ikke deltar for mye. Svært god evaluering av deltagerne i etterkant. Anbefales.

Alexander Haneng

14. mai 2019

Posten Norge AS

6

Morten T. Hansen er professor ved UC Berkeley og har skrevet flere bestselgere om ledelse. Anbefalingene hans er basert på grundig forskning over mange år. Morten er meget dyktig på scenen, og gjennom historiefortellinger og konkrete eksempler formidler budskapet godt til publikum. Har sett ham flere ganger på scenen, og blir imponert hver gang.

Abbi Nilssen

26. november 2018

Spor Arkitekter AS

6

Stor faglig tyngde og samtidig lettfattelig og underholdende. Tankevekkende presentasjon og bok til fordypning i etterkant av foredrag passet perfekt. Mange godt begrunnede og brukbare strategier for bedre jobbing som kan settes i verk sammen eller hver for seg. Veldig bra!

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2022 © Talerlisten AS