– Blant Norges beste foredragsholdere

Publisert i Tips og råd av

Foredragsholderne Solfrid Flateby og Jan-Martin Berge ble kåret til «Årets kvinnelige taler 2019» og «Årets mannlige taler 2019» av Talerlisten.
– Formidlere av første klasse og blant Norges beste foredragsholdere, sier toastmaster Nils Apeland.

Kriteriene som brukes for å kåre årets taler er: Antall foredragsoppdrag, vurderinger fra kundene og foredragsholdernes engasjement.

GLADE: To fornøyde prisvinnere; Christine Spiten og Jan-Martin Berge. Foto: Nils Apeland.

Christine Spiten, som holder foredrag om bærekraft, ble kåret til «Årets rakett» på grunn av raskt økende etterspørsel som foredragsholder. Det var på Talerlistens Årsmiddag med 100 foredragsholdere tilstede, at prisene ble delt ut.

Energisk og utfordrende leder

Solfrid Flateby er en av Norges mest ettertraktede foredragsholdere. Solfrid har ledererfaring fra blant annet Coca-Cola og Reitangruppen. Foredragene hennes omhandler særlig ledelse, arbeidskultur, endring og kommunikasjon.

Om Solfrid Flateby sier juryen blant annet: «Hun er hardtarbeidende, entusiastisk og populær. Hennes spennende bakgrunn og unike formidlingsevne gjør henne til en ettertraktet foredragsholder innen mange temaer. I vurderingene er det hennes tilstedeværelse, humor og energi som trekkes fram – og at hun utfordrer tilhørerne på en positiv måte.»

– Solfrid er en av landets mest populære foredragsholdere av flere grunner. Både fordi hun kan snakke om mange temaer, men også fordi hun har en veldig sterk formidlingsevne, utdyper Nils Apeland, toastmaster i Talerlisten.

BESTE MANN: Jan-Martin Berge ble kåret til «Årets mannlige taler 2019». Foto: Eivor Eriksen.

Engasjerende psykologspesialist

Jan-Martin Berge er psykologspesialist, med omfattende erfaring fra ledelsesutvikling, psykoterapi og undervisning. Han holder inspirerende foredrag med fokus på arbeidsliv, arbeidsmiljø og bedriftskultur.

Om Jan-Martin sier juryen: «Jan-Martin er en fagekspert som evner å gjøre stoffet sitt både relevant og morsomt. Publikum sitter ofte igjen med kunnskap de kan bruke videre for å skape arbeidsglede for seg selv og kollegene.»

– Jan-Martin snakker om noe som alle kan kjenne seg igjen i, nemlig hvordan vi har det på jobben, hvordan vi har det med kollegene og hvordan vi har det med oss selv. Han snakker om arbeidsglede, motivasjon, mestring og kommunikasjon, og gjør det på en måte som både skaper latter, refleksjon og endringslyst. Jan-Martin er derfor en meget ettertraktet foredragsholder, sier Apeland.

Christine Spiten
RAKETT: Christine Spiten (29) ble kåret til «Årets rakett». Spiten holder foredrag om bærekraft. Foto: Eivor Eriksen.

Bærekraft-rakett

Det ble også delt ut en overraskelses-pris: Årets rakett. Den prisen gikk til Christine Spiten fra Asker. Hun jobber i verdens naturfond og holder foredrag om hav, bærekraft, teknologi og sirkulærøkonomi.

Christine ble kåret til årets ledestjerne i Dagens Næringsliv sin «30 under 30» kåring i 2019 og har markert seg i det grønne skiftet, med både engasjement og handling. Foredragene omhandler entreprenørskap, teknologi, innovasjon, tilpasning, med bærekraft som det overordnede fokuset.

Ønsker du å sjekke om noen av de tre prisvinnerne er tilgjengelige for ditt arrangement, send en e-post så får du raskt svar!

Vil du ha hjelp?

Fyll ut skjemaet og vi kontakter deg raskt!

2024 © Talerlisten AS