Talerlisten

Nils Apeland

Kommunikasjonsrådgiver og høyskolelærer, snakker om omdømme, kommunikasjon, påvirkning | Akershus

Pris / 45 min

Kr 30 000,-

Pris / hel dag

Kr 45 000,-

Veldedighet

20% rabatt

Beskrivelse

Nils Apeland har lang og bred erfaring som foredragsholder. Han har holdt kurs og foredrag i over 20 år, og undervist på BI og andre høyskoler siden 1994. I 17 år var han rådgiver og medeier Apeland, men driver nå Bedre Kommunikasjon der han gir råd om kommunikasjon, omdømmebygging og posisjonering. Han har også en deltidsstilling som høyskolelærer i PR-fag ved Høyskolen Kristiania, er assosiert partner i First House og grunnlegger av Talerlisten. Nils skrev Norges første bok om omdømmebygging i 2007 og ble samme år tildelt Kommunikasjonsbransjens første hederspris. Han bygger sine foredrag på teori, erfaring og beste praksis, og ingen foredrag er like, selv om de kan inneholde mange av de samme elementene. Han legger vekt på tydelighet, tilstedeværelse og dialog med salen. Han er kåret til ”Årets formidler” blant 130 faglig ansatte ved Høyskolen Kristiania. Nils tilbyr også kurs i presentasjonsteknikk, der alle deltakerne får direkte, personlige tilbakemeldinger. Ta kontakt!

Se video av Nils Apeland

Foredrag

Omdømmebygging i praksis

Mange virksomheter vil styrke sitt omdømme, men trenger drahjelp og inspirasjon. Dette er et foredrag om hva omdømme er, hvorfor omdømmet er viktig og hvordan å jobbe systematisk. Egner seg på konferanser, ledersamlinger og seminarer. Kan også tilpasses for kommuner, byer og regioner.

Kommunikasjon – en sjefsjobb

Ledelse kan ikke finne sted uten god kommunikasjon. Dette foredraget handler om hvorfor ledere må bli mer bevisste sin egen kommunikasjon, hva som er lederens viktigste kommunikasjonsoppgaver og hvilke verktøy og metoder sjefer kan bruke.

Fra Njaaa til JA!: Kommunikasjon som overbeviser

Hvordan får du folk til å si ja til noe de ellers ville sagt Nei eller Tjaa til? Det handler blant annet om retorikk og bruk av ulike overbevisningsteknikker. I dette foredraget lærer du de grunnlelggende retoriske teknikkene og syv grep for å få folk til lettere å gjøre det du vil de skal gjøre. Et spennende foredrag for alle som jobber med salg, markedsføring, verving eller reklame.

Intern kultur og kommunikasjon – det viktige limet

God internkommunikasjon er en forutsetning for å bygge kultur, tillit og støtte. Dette foredraget handler om hvordan å jobbe systematisk med internkommunikasjon, hvilke kanaler som virker og hvorfor. Foredraget passer for både ledere og ansatte.

Veien til Talerlisten - en moderne grynderhistorie

Nils Apeland fikk ideen til Talerlisten da han så at en helt vanlig café i Tromsø var full på en tirsdag i mars. Årsaken var Tripadvisor. Samme natt våknet han og skrev ut ideen bak Talerlisten, en slags Tripadvisor for foredragsbransjen. Under 8 måneder senere ble Talerlisten.no lansert, og har blitt en tjeneste mange har lagt merke til i løpet av kort tid. Dette er historien om veien dit, og veien videre.

Talerlisten mener

Et foredrag med Nils Apeland er engasjerende, inspirerende og gir tilhørerne konkret kunnskap de kan ta i bruk senere. Nils blander forskning, praksis og egne erfaringer med presise og ofte utfordrende påstander - så tilhørerne sitter langt framme på stolen.

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev for arrangører og få spesialtilbud, nyheter og nyttig informasjon!

Nils Apeland har 12 vurderinger

Anne Mette Hjelle

16. mai 2017

6

Lotteri- og stiftelsestilsynet

Nils Apeland var ein av våre hovudforedragshaldarar under Stiftelseskonferansen 2017 i Førde, der han heldt eit svært godt foredrag om kommunikasjon og omdømmebygging. Dei 150 deltakarane i salen representerte norske stiftelsar. I evalueringa, der over 100 svarte, fekk Nils ein score på 4,35. Poengskalaen var 1-5, der 5 var best. Deltakarane var med andre ord godt fornøgde. Det same gjeld for oss som arrangør og vertsskap.

Britt Flo

14. mai 2017

6

Molde Næringsforum

Vi kjørte heldagsseminar i internkommunikasjon for Lederforum for kvinner i Molderegionen med Nils Apeland i april 2016. 32 av de 33 deltakerne svarte på evalueringsskjemaet vi sendte ut etter seminaret – og tilbakemeldingene fra Molde er klare; på en skala fra 1-6 hvor 6 er best, får Nils en gjennomsnitt score på 5,42 for evne til å formilde stoffet og 5,48 for faglig dyktighet! Ikke mange klarer å slå det!

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

© 2017 Talerlisten AS