Talerlisten
Nils Apeland

Nils Apeland

Ekspert på kommunikasjon og omdømmebygging | Akershus

Pris / 45 min

NOK 30.000,- (eks. mva)

Pris / hel dag

NOK 45.000,- (eks. mva)

Veldedighet

20% rabatt

Engelsk

Ja

Beskrivelse

Nils Apeland har lang og bred erfaring som foredragsholder. Han har holdt kurs og foredrag i over 20 år, og undervist på BI og andre høyskoler siden 1994. I 17 år var han rådgiver og medeier Apeland, men driver nå Bedre Kommunikasjon der han gir råd om kommunikasjon, omdømmebygging og posisjonering. Han har også en deltidsstilling som høyskolelærer i PR-fag ved Høyskolen Kristiania, er samarbeidspartner med First House og grunnlegger av Talerlisten. Nils skrev Norges første bok om omdømmebygging i 2007 og ble samme år tildelt Kommunikasjonsbransjens første hederspris i «Gullkorn», hvor han året etter sto i spissen for «Årets holdningskampanje» for Helsedirektoratet. Han bygger sine foredrag på teori, erfaring og beste praksis, og ingen foredrag er like. Han legger vekt på tydelighet, tilstedeværelse og dialog med salen. Han ble kåret til ”Årets formidler” blant 130 faglig ansatte ved Høyskolen Kristiania i 2014. Nils tilbyr også kurs i presentasjonsteknikk, der alle deltakerne får direkte, personlige tilbakemeldinger.

Se video av Nils Apeland

Foredrag

Omdømmebygging i praksis

Mange virksomheter vil styrke sitt omdømme, men trenger drahjelp og inspirasjon. Dette er et foredrag om hva omdømme er, hvorfor omdømmet er viktig og hvordan å jobbe systematisk. Etter foredraget sitter deltakerne igjen med en økt forståelse for og bevissthet rundt hva omdømme er, hvordan det formes og hvordan kommunilkasjon, atferd og relasjoner påvirker omdømmet til en virksomhet. Foredraget egner seg på konferanser, ledersamlinger og seminarer. Kan også tilpasses for kommuner, byer og regioner. Nils skrev Norges første bok om temaet, og har holdt en rekke foredrag landet rundt og i utlandet om omdømmebygging.

Kommunikasjon – en sjefsjobb

God ledelse kan ikke finne sted uten god kommunikasjon. Dette foredraget handler om hvorfor ledere må bli mer bevisste sin egen kommunikasjon, hva som er lederens viktigste kommunikasjonsoppgaver og hvilke verktøy og metoder sjefer kan bruke. Etter foredraget sitter deltakerne igjen med en økt bevissthet og verktøy de kan bruke for å forbedre sin egen kommunikasjon. En kortversjon av foredraget ligger på Oslo Business Forum sine nettsider, der det også finnes en artikkel som oppsummerer deler av det.

Fra njaaa til JA!: Kunsten å overbevise

Hvordan får du folk til å si ja til noe de ellers ville sagt Nei eller Tjaa til? Det handler blant annet om retorikk og bruk av ulike overbevisningsteknikker. I dette foredraget lærer Nils bort de grunnlelggende retoriske teknikkene og syv grep for å få folk til lettere å gjøre det du vil de skal gjøre. Et spennende foredrag for alle som jobber med salg, markedsføring, verving eller reklame.

Intern kultur og kommunikasjon – det viktige limet

God internkommunikasjon er en forutsetning for å bygge kultur, tillit og støtte. Dette foredraget handler om hvordan å jobbe systematisk med internkommunikasjon, hvilke kanaler som virker og hvorfor. Foredraget passer for både ledere og ansatte.

Media som medspiller: PR i praksis

15 år gammel fikk Nils sitt første brutale møte med media. Det ble starten på en karriere innen PR, og siden 1993 har han jobbet som PR-rådgiver for mange av Norges ledende virksomheter. Han har også undervist i dette på BI og Høyskolen Kristiania i mange år. I dette foredraget forteller Nils Apeland hvordan du bør tenke og jobbe for å fange interessen til journalister og redaktører. Han går gjennom medias nyhetskriterier, hvordan du bør ta kontakt og hva du bør unngå å gjøre. Nils bruker gjerne lanseringen av Talerlisten, en slags Tripadvisor for foredragsbransjen, som case. Et morsomt og matnyttig foredrag.

Talerlisten mener

Et foredrag med Nils Apeland er engasjerende, inspirerende og gir tilhørerne konkret kunnskap de kan ta i bruk senere. Nils blander forskning, praksis og egne erfaringer med presise og ofte utfordrende påstander - så tilhørerne sitter langt framme på stolen.

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev for arrangører og få spesialtilbud, nyheter og nyttig informasjon!

Nils Apeland har 22 vurderinger

Kari Hasselknippe

6. desember 2017

Kvinner i Business

6

Nils Apeland er i en klasse for seg selv. Han har en RÅ formidlingsevne, og kan sitt fag til fingerspissene. Kvinnenettverket, Kvinner i Business engasjerte Nils til sitt BLI PROFF arrangement, og det ble en energisk og innholdsrik kveld. ”Årets beste” ble det begeistret kommentert i pausen! Tema for kvelden var Media som medspiller – hvordan lykkes med PR? Nils leverte et engasjerende, profesjonelt og morsomt foredrag, der han fanget vår oppmerksomhet fra første stund. Han gikk gjennom hvordan journalister tenker og jobber, og med en rekke gode eksempler og historier fikk vi god innsikt i medias nyhetskriterier. Som case til slutt brukte han lanseringen av Talerlisten, som har fått mye PR-omtale. Jeg kan virkelig, uten tvil, anbefale et foredrag med Nils Apeland.

Vigdis Jordal

30. november 2017

Hjertebank Vigdis Jordal

6

Nils Apeland holdt foredrag for Kvinner i Business, Asker og Bærum, med temaet «Media som medspiller», med etableringen av Talerlisten som case. Han skapte stort engasjement ved å dele raust av sin lange erfaring, gode medie-eksempler, praktiske og konkrete tips. Fin dialog, energisk og god formidling.

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

© 2018 Talerlisten AS