Talerlisten
Nils Apeland

Nils Apeland

Ekspert på kommunikasjon og omdømmebygging | Akershus

Pris / 45 min

NOK 35.000,- (eks. mva)

Pris / hel dag

NOK 45.000,- (eks. mva)

Veldedighet

20% rabatt

Engelsk

Ja

Beskrivelse

Nils Apeland er en av Norges mest erfarte foredragsholdere. Han har flere hundre foredrag bak seg, og tilbyr også kurs i presentasjonsteknikk. Han har 25 års fartstid som kommunikasjonsrådgiver, og har jobbet med store norske og utenlandske selskaper, organisasjoner og offentlige virksomheter. Nils Apeland har undervist på både BI og Høyskolen Kristiania, der han i 2014 ble kåret til ”Årets formidler” blant 130 faglig ansatte. Han eier og driver Bedre Kommunikasjon der han gir råd om kommunikasjon, omdømmebygging og posisjonering, og har siden 2010 vært assosiert partner i First House. Han er også grunnlegger av Talerlisten. Nils skrev Norges første bok om omdømmebygging i 2007 – «Det gode selskap», som har solgt i 6000 eksemplarer. Samme år ble han tildelt Kommunikasjonsbransjens første hederspris i «Gullkorn». De siste fem årene har han holdt kurset «Effektiv lederkommunikasjon» for Kommunikasjonsforeningen, og i 2017 har han blant annet holdt kurs for Kampanje og webinar om internkommunikasjon for Oslo Business Forum. Nils Apeland bygger sine foredrag på teori, erfaring og beste praksis. Han er en effektiv formidler, som stadig fornyer seg. Han er gjerne morsom, alltid engasjert og legger vekt på tydelig budskap og dialog med salen. Nils er et trygt valg om du skal ha en foredrag som handler om kommunikasjon.

Se video av Nils Apeland

Foredrag

Omdømmebygging i praksis

Mange virksomheter vil styrke sitt omdømme, men trenger drahjelp og inspirasjon. Dette er et foredrag om hva omdømme er, hvorfor omdømmet er viktig og hvordan å jobbe systematisk. Etter foredraget sitter deltakerne igjen med en økt forståelse for og bevissthet rundt hva omdømme er, hvordan det formes og hvordan kommunilkasjon, atferd og relasjoner påvirker omdømmet til en virksomhet. Foredraget egner seg på konferanser, ledersamlinger og seminarer. Kan også tilpasses for kommuner, byer og regioner. Nils skrev Norges første bok om temaet, og har holdt en rekke foredrag landet rundt og i utlandet om omdømmebygging.

Kommunikasjon – en sjefsjobb

God ledelse kan ikke finne sted uten god kommunikasjon. Dette foredraget handler om hvorfor ledere må bli mer bevisste sin egen kommunikasjon, hva som er lederens viktigste kommunikasjonsoppgaver og hvilke verktøy og metoder sjefer kan bruke. Etter foredraget sitter deltakerne igjen med en økt bevissthet og verktøy de kan bruke for å forbedre sin egen kommunikasjon. En kortversjon av foredraget ligger på Oslo Business Forum sine nettsider, der det også finnes en artikkel som oppsummerer deler av det.

Fra njaaa til JA!: Kunsten å overbevise

Hvordan får du folk til å si ja til noe de ellers ville sagt Nei eller Tjaa til? Det handler blant annet om retorikk og bruk av ulike overbevisningsteknikker. I dette foredraget lærer Nils bort de grunnlelggende retoriske teknikkene og syv grep for å få folk til lettere å gjøre det du vil de skal gjøre. Et spennende foredrag for alle som jobber med salg, markedsføring, verving eller reklame.

Intern kultur og kommunikasjon – det viktige limet

God internkommunikasjon er en forutsetning for å bygge kultur, tillit og støtte. Dette foredraget handler om hvordan å jobbe systematisk med internkommunikasjon, hvilke kanaler som virker og hvorfor. Foredraget passer for både ledere og ansatte.

Media som medspiller: PR i praksis

15 år gammel fikk Nils sitt første brutale møte med media. Det ble starten på en karriere innen PR, og siden 1993 har han jobbet som PR-rådgiver for mange av Norges ledende virksomheter. Han har også undervist i dette på BI og Høyskolen Kristiania i mange år. I dette foredraget forteller Nils Apeland hvordan du bør tenke og jobbe for å fange interessen til journalister og redaktører. Han går gjennom medias nyhetskriterier, hvordan du bør ta kontakt og hva du bør unngå å gjøre. Nils bruker gjerne lanseringen av Talerlisten, en slags Tripadvisor for foredragsbransjen, som case. Et morsomt og matnyttig foredrag.

Talerlisten mener

Et foredrag med Nils Apeland er engasjerende, inspirerende og gir tilhørerne konkret kunnskap de kan ta i bruk senere. Nils blander forskning, praksis og egne erfaringer med presise og ofte utfordrende påstander - så tilhørerne sitter langt framme på stolen.

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev for arrangører og få spesialtilbud, nyheter og nyttig informasjon!

Nils Apeland har 22 vurderinger

Emilie Eloranta Rossholt

12. mars 2018

Kampanje

6

Kampanje arrangerte et heldagskurs i presentasjonsteknikk der Nils Apeland var kursleder. Evalueringen viser at 100 prosent av deltakerne vil anbefale kurset videre, og både kurset og Nils fikk en score på 5,66 av 6 mulige, som er svært bra. Samtlige mente at kurset var enten som forventet eller bedre enn forventet. Kommentarer av typen: «Inspirerende, fikk mange gode tips som man kan bruke for å forbedre seg videre» og «Fin størrelse på gruppe, engasjert kursholder, inspirerende, gode eksempler» viser at dette er noe Nils behersker. Vi kommer til å tilby dette kurset igjen.

Kari Hasselknippe

6. desember 2017

Kvinner i Business

6

Nils Apeland er i en klasse for seg selv. Han har en RÅ formidlingsevne, og kan sitt fag til fingerspissene. Kvinnenettverket, Kvinner i Business engasjerte Nils til sitt BLI PROFF arrangement, og det ble en energisk og innholdsrik kveld. ”Årets beste” ble det begeistret kommentert i pausen! Tema for kvelden var Media som medspiller – hvordan lykkes med PR? Nils leverte et engasjerende, profesjonelt og morsomt foredrag, der han fanget vår oppmerksomhet fra første stund. Han gikk gjennom hvordan journalister tenker og jobber, og med en rekke gode eksempler og historier fikk vi god innsikt i medias nyhetskriterier. Som case til slutt brukte han lanseringen av Talerlisten, som har fått mye PR-omtale. Jeg kan virkelig, uten tvil, anbefale et foredrag med Nils Apeland.

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

© 2018 Talerlisten AS