Nils Apeland

Drivende inspirator og lidenskapelig formidler

Fra kr 35.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel

Om Nils Apeland

Nils Apeland (f. 1969) er en inspirerende, tydelig og engasjert foredragsholder og kursholder. Han er en av Norges mest erfarne formidlere innenfor fagområdene kommunikasjon, omdømme og presentasjonsteknikk. Med flere tusen rådgivningstimer og flere hundre foredrag bak seg, har han bred og omfattende erfaring fra de fleste deler av norsk næringsliv og arbeidsliv, inkludert kommuner, fylker, offentlige etater og det frivillige Norge.

Nils Apeland har jobbet med kommunikasjon på heltid, ja faktisk både dag og kveld for det meste, i 30 år. Han har vært partner og rådgiver i Apeland, First House og Storm Communications, og har jobbet med en rekke norske og utenlandske selskaper, organisasjoner og offentlige virksomheter. Han har undervist i syv år på BI og Høyskolen Kristiania, der han i 2014 ble kåret til ”Årets formidler” blant 130 faglig ansatte.

Nils skrev Norges første bok om omdømmebygging i 2007 og ble tildelt PR-bransjens første hederspris i «Gullkorn» for sitt bidrag til kommunikasjonsfaget i Norge. Han er kursleder for kurset «Effektiv lederkommunikasjon» i Kommunikasjonsforeningen og holder jevnlig kurs i presentasjonsteknikk.

Nils er ikke bare en kunnskapsrik formidler, men også en levende kilde til inspirasjon. Han tilbyr konkrete og lettfattelige råd basert på solid teori og erfaring, alt presentert med en porsjon humor og interaktivitet som engasjerer enhver forsamling. Med Nils Apeland på podiet kan du være sikker på å få et unikt og verdifullt perspektiv på lederkommunikasjon, omdømmebygging og presentasjonsteknikk. Fremdeles i tvil? La vurderingene fra tidligere deltakere overbevise deg.

Premium
Konferansier
Kursholder
Hjemsted
Akershus
Foredrag på engelsk
Ja

Foredrag med Nils Apeland

Bli rå til å presentere - foredrag eller kurs med Nils Apeland

Å presentere noe slik at publikum følger med, lytter og lærer - er krevende. Heldigvis finnes det mange tips og triks for å bli bedre. Nils jobber med formidling hver dag. I dette foredraget viser han hvordan du må tenke og jobbe for å "komme gjennom". Han snakker om det retoriske bakteppet som du bør kjenne til, om struktur og form, om involvering og engasjement og hvorfor og hvordan å engasjere gjennom historier og eksempler. Se vurderingene under, så forstår du hvorfor Nils Apeland er rett person for denne type oppdrag.

Kommunikasjon – en sjefsjobb

God ledelse kan ikke finne sted uten god kommunikasjon. Dette foredraget handler om hvorfor ledere må bli mer bevisste sin egen kommunikasjon, hva som er lederens viktigste kommunikasjonsoppgaver og hvilke verktøy og metoder sjefer kan bruke. Etter foredraget sitter deltakerne igjen med en økt bevissthet og verktøy de kan bruke for å forbedre sin egen kommunikasjon. En kortversjon av foredraget ligger på Oslo Business Forum sine nettsider, der det også finnes en artikkel som oppsummerer deler av det.

Retorikk i praksis - et praktisk og inspirerede foredrag om hvordan du bygger med de retoriske byggeklossene

Etos, logos og patos har de fleste hørt om. Men hva er Kairos? Og hva er det retoriske pentagram? I dette foredraget viser Nils deg hvordan du kan bruke retorikk som rammeverk for effektiv påvirkning, og hva du bør være oppmerksom på. Nils har lært retorikk av mestere som Kjell Terje Ringdal og Elaine Eksvärd, samt ved å studere og teste ut teorien i praksis. Et spennende og nyttig foredrag!

Bli en bedre rådgiver

Å lykkes som rådgiver er ikke enkelt. For enten du gir råd om reklame eller rekruttering, markedsføring eller mediekjør - må du få kunden til å lytte til deg og kjøpe av deg. I dette foredraget, som også kan kjøres som foredrag + workshop, deler Nils erfaringer fra en lang karriere som rådgiver. Han gir eksempler på verktøy og teknikker du kan bruke for å avdekke behov, skape konstruktiv dialog og komme fra behov til løsning og salg. Etter dette foredraget vil du og dine rådgiver-kolleger ha en høyere bevissthet rundt hvordan å takle rådgiverrollen, og konkrete verktøy dere kan bruke i neste kundesamtale.

Media som medspiller

15 år gammel fikk Nils sitt første brutale møte med media. Det ble starten på en karriere innen PR, og siden 1993 har han jobbet som PR-rådgiver for mange av Norges ledende virksomheter. Han har også undervist i dette på BI og Høyskolen Kristiania i mange år. I dette foredraget forteller Nils Apeland hvordan du bør tenke og jobbe for å fange interessen til journalister og redaktører. Han går gjennom medias nyhetskriterier, hvordan du bør ta kontakt og hva du bør unngå å gjøre. Nils bruker gjerne lanseringen av Talerlisten, en slags Tripadvisor for foredragsbransjen, som case. Et morsomt og matnyttig foredrag.

Kurs med Nils Apeland

Bli bedre til å presentere! Praktisk kurs i presentasjonsteknikk

Vil du ha økt gjennomslag? Selge mer? Skape bedre relasjoner? Måten du fremfører ditt budskap på kan avgjøre om du får oppdraget, vinner sjefenes tillit eller får kunder og kolleger med deg på din idé. Er du god til å presentere, vil folk lytte, lære og stole på deg. Er du dårlig, vil de kjede seg og miste interessen for ditt budskap. På dette kurset vil du lære hvordan du overbeviser et publikum. Den erfarne foredragsholderen Nils Apeland lærer deg sine beste tricks, og gir deg konkrete og personlige råd om hvordan du kan bli bedre til å presentere, slik at du blir forstått, husket og snakket om.

Talerlisten mener

Et foredrag med Nils Apeland er engasjerende, inspirerende og gir tilhørerne konkret kunnskap de kan ta i bruk senere. Nils blander forskning, praksis og egne erfaringer med presise og ofte utfordrende påstander - så tilhørerne sitter langt framme på stolen.

2024 © Talerlisten AS