Foredrag om bærekraft? Sjekk disse 7 ekspertene

Publisert i Tips og råd av

Foredrag om bærekraft og det grønne skiftet er noe mange etterspør nå. Mange vil bli inspirert og høre hvordan de kan jobbe konkret med dette. Her er syv foredragsholdere innen bærekraft som kan berike deres neste fysiske eller digitale samling.

Petter Gulli

Petter er grunnlegger av 12YEARS, et selskap som hjelper virksomheter å ta en tydelig, troverdig og relevant rolle når det kommer til bærekraft og samfunnsansvar. Han er også en av initiativtakerne til Grønnvaskingsplakaten, og har skrevet boka «HÅP- en praktisk guide for klimaoptimister».

Petter holder engasjerende foredrag om hvordan bærekraft påvirker bedrifter, ansatte og enkeltpersoner, i tillegg til foredrag om hvordan man bør snakke om bærekraft i kommunikasjon og markedsføring. Han er en erfaren foredragsholder, kjent både for sitt store engasjement på scenen og sine gode og relevante eksempler og bilder.

Send en forespørsel til Petter her.

Elisabeth Nissen Eide

Elisabeth Nissen Eide holder foredrag om bærekraftstrategi og hvordan teknologi kan bidra til et mer bærekraftig samfunn. Som leder for bærekraft og compliance i Atea, Norges største IT-selskap, er dette en foredragsholder som leverer høy kvalitet når det kommer til å koble teknologi og bærekraft. Hun holder også innlegg med konkrete råd til strategiutvikling, organisering av arbeidet, mål dere må sette og hvordan skape engasjement rundt bærekraft.

Et foredrag med Elisabeth gir dere inspirasjon til å implementere bærekraftige løsninger som passer i egen hverdag og på arbeidsplassen.

Les mer om Elisabeth her.

Ragnhild Nilsen

Ragnhild Nilsen er klimapsykolog med en doktorgrad i innovasjon og strategisk ledelse. Hun er en prisblønnet internasjonal entreprenør og impact investor i det grønne skiftet, med flere meritter. Ragnhild Nilsen har innovert tekstil utav tang, vært med på å bygge opp Sekem gjennom tyve år til å bli Egypts største selskap for økologiske matvarer og bomull i tillegg til å være medgründer for Heliopolis Universitet for bærekraft i 2012 – et Universitet som nå har over 3700 studenter.

Ragnhild har skrevet 14 bøker. Hennes siste bok er «Klimapsykologi – bærekraft i vekst». Med en sterk formidlingsevne, mesterlig historiefortelling og en rekke praktiske verktøy, viser hun hvordan dere kommer fra preik til praksis i bærekraftsarbeidet og hvordan du som leder og medarbeider kan bidra til en sunn grønn vekst der du bor og arbeider.

Forespør Ragnhild enkelt her.

Cilia Holmes Indahl

Cilia er en fagperson som både har solide og oppdaterte kunnskaper om bærekraft og et stort engasjement. Hun leder bærekraftsstiftelsen til det globale oppkjøpsfondet EQT, og har tidligere vært direktør for bærekraft i Aker Bio Marine. Hun kan derfor også mye om havbruk og blå innovasjon. Cilia er spesialist på bærekraftig forretningsutvikling og bærekraftige forretningsmodeller. Ingen foredrag med Cilia er like, så bestiller dere henne får dere et skreddersydd og aktuelt foredrag om bærekraft.

Bli bedre kjent med Cilia her.

Brita Staal

Med spesialisering innen klima-og bærekraftstrategier for privat og offentlig sektor har Brita Staal gode råd og innspill for hvordan bedrifter skal møte dagens klima utfordringer. Hun har internasjonal erfaring fra bærekraftarbeid og har også jobbet mye med klimarisiko for offentlige virksomheter.

Brita Staal formidler verktøy og metoder for å jobbe med miljø- og samfunnsansvar med troverdighet og engasjement. Brita holder foredrag om bærekraft på både norsk, svensk og engelsk.

Book Brita her.

Beate Nossum

Beate Nossum er grunnlegger av Fo°tprint Consulting, et klimabyrå som utelukkende jobber med prosjekter som bidrar til raskere omstilling. Hun og hennes kolleger sitter med fingeren på den store, grønne pulsen. Enten det handler om utviklingen av klimapolitikken, nye regulatoriske krav eller forventninger blant forbrukerne.

Beate Nossum har variert erfaring fra mange sektorer og et stort engasjement. Som en av Norges fremste eksperter på klimakommunikasjon holder hun spennende og konkrete foredrag. Både om mekanismene i det grønne taktskiftet og hvordan man møter utfordringene med mål om å bli med på det grønne vinner-laget.

Book Beate her.

Sophie Wiik

Sophie Wiik var i 2015 med på å etablere Too Good To Go som i dag er verdens største nettbaserte markedsplass for overskuddsmat. Sophie ønsker å skape grønn bevissthet i hverdagen og hun brenner for gjenbruk og redusert forbrukeratferd.

Sophie Wiik illustrerer godt i sine foredrag hvordan bærekraft og økonomi henger sammen ved hjelp av sirkulære forretningsmodeller.

Book Sophie her.

Vil du ha hjelp?

Fyll ut skjemaet og vi kontakter deg raskt!

2024 © Talerlisten AS