Åse Thomassen

Åse Thomassen

Forfatter

Fra 15.000,- per foredrag

Send forespørsel Bli kontaktet

Om Åse Thomassen

Åse Thomassen er statsviter med hovedfag i Administrasjon og Organisasjonsvitenskap(1989). Hun holder foredrag, kurs og seminarer om ledelse, organisering, læring i organisasjoner og politisk retorikk. Hun tok initiativ til den første boken i Skandinavia om ledelse i politiet. Den kom på Universitetsforlaget i 2000. Det er en av flere bøker hun har utgitt. Ved siden av eget arbeid har hun det siste året jobbet med Filosofikafeen på Strand i Arendal. Det er en møteplass for kunnskap og refleksjon om de forskjelligste emner – fra kirken til havet. Fra retorikk til populisme. Åse Thomassens ideal er en formidling som gir kunnskap, men som også inviterer til videre læring og refleksjon. Hun kan skreddersy foredragene.

Foredrag med Åse Thomassen

Endringsledelse

Det kan være krevende å lede under endring. Det kan være krevende å være ansatt under endring. Det kan være krevende å være tillitsvalgt under endringsprosesser. Endringsledelse handler om kunnskap om organisasjoner, prosesser og kommunikasjon. God endringsledelse handler ikke bare om om strukturer, men også om kommunikasjonen underveis. Åse Thomassen vektlegger ledelse, organisering, kultur, læring og kommunikasjon, enten det er foredrag eller dagsseminarer i endringsledelse.

Hersketeknikker

Åse Thomassen har utviklet studiemateriell med case om hersketeknikker. Dette kan tilpasses til både foredrag og dagsseminarer. Hun kan holde kurs og foredrag både for unge og voksne om emnet. Hun bruker case og eksempler for å vise hvordan hersketeknikker fungerer i ulike situasjoner, enten det er på skolen, fritiden, politikken eller i arbeidslivet.

Ledelse

Ledelse er et begrep som rommer alt og ingenting. Åse Thomassen har særlige forutsetninger for å tale om ledelse, både basert på forskning og undervisning. Hennes styrke er faglig kunnskap om ledelse, organisasjonsteori, organisasjonskultur og læring i organisasjoner. Hun kan skreddersy foredrag eller kurs etter oppdragsgivers behov.

Politisk kommunikasjon

En lektor sa at Einar Gerhardsen virket så naturlig. Det hadde han rett i, men i virkeligheten lå det mye øvelse bak tidligere statsminister Gerhardsens kommunikasjon i offentligheten. Flere politikere trenes bort fra det unike ved nettopp dem. En innøvd bevegelse kan fungere på Jens Stoltenberg, men være fullstendig feil på en annen. Politisk kommunikasjon handler om retorikk der argumenter, troverdighet og evne til å skape engasjement er sentralt.

Tekst og skriving

Thomassen har veiledet og undervist flere tusen elever og studenter i en rekke fag. Hun holder også gjerne rene skrivekurs. Det kan handle om å coache en gruppe til å bli bedre til å skrive eller en gruppe av enkeltmedlemmer som jobber med egne tekster.Thomassen har en særlig evne til å hjelpe den enkelte deltaker til å finne kjernen i budskapet den enkelte deltaker ønsker å formidle, enten det er fag eller politikk. Kursene bør være på minimum 3 timer. Kan skreddersys.

Åse Thomassen har ingen vurderinger

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2019 © Talerlisten AS