Atle Trodal

Ledelse, motivasjon, personlighet, forfatter

Fra kr 20.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel Bli kontaktet

Om Atle Trodal

Atle Trodal er ekspert innen kommunikasjon, motivasjon og personlighet. Han er blant Norges mest erfarne lederutviklere, med mer enn 30 års erfaring. Foredraget «Din personlighet på jobb: GULLGRUVE eller FALLGRUVE?» er et verdifullt nyskapende foredrag som tar med deltakerne på en reise gjennom personlighetens påvirkning på kvaliteten i alt vi gjør. Etter mer enn 2000 samtaler med ledere og medarbeidere har han erfart at her ligger et stort uutnyttet potensial. Dette er et foredrag som vil være grunnmuren i alt fagfokus i din organisasjon. Med sin lange erfaring formidler Atle på en pedagogisk måte kjernen i god kommunikasjon, det å skape indre motivasjon og bevissthet på personlighetens påvirkning på «IQ»en vår. Atle gir mye av seg selv i foredragene, deler på egne erfaringer og inkluderer deltakerne enten det er en liten eller stor forsamling. Han har gitt ut boken ”Refleksjoner til ettertanke” og holder på med nye bokutgivelser. Ta kontakt!

Foredrag med Atle Trodal

Din personlighet på jobb: GULLGRUVE eller FALLGRUVE?

Om medarbeiderne i din organisasjon er opptatt av å: • bli effektive i jobbrollen • bli gode teammedlem • utnytte sine ressurser • kommunisere godt • motivere andre/egne medarbeidere • bli den beste utgaven av deg selv. Da bør du booke dette foredraget. Forskning viser at ingen utnytter personlighetens GULLGRUVE særlig godt og foredraget forteller deg hvordan du kan gjøre din personlighet til din GULLGRUVE. Foredraget er en verdifull investering i arbeids- og privatlivet.

Motivasjon

Motivasjon er den enkeltfaktor som påvirker måloppnåelse mest, det er mye forskning som bekrefter det. Utfordringen er at ordet motivasjon i seg selv ikke kan brukes til stor annet enn festtaler. Byggeklossene som motivasjon er bygget opp av derimot, er perfekte å bruke og de gir alle stor mening. I foredraget forteller jeg hva dette handler om og hvordan du skal bruke disse byggeklossene. Alle får materiell til bruk for å kartlegge både egen og medarbeidere/kollegaers motivasjon.

Fjernledelse

Det viktigste når vi jobber med fjernledelse er å jobbe med våre medarbeideres MOTIVASJON og PRODUKTIVITET, ikke bare bli teknisk ekspert på webmøter og digitale verktøy. Jeg har bl.a. bakgrunn som leder og lederutvikler i IBM, i en tid da 7 av 10 IBM-ledere jobbet med fjernledelse. Jeg har kunnskap om det forskning sier, og jeg har erfaring i utøvelsen av det samme. Du får også et veiledningshefte i fjernledelse med nyttige råd og tips til ledere.

God refleksjon er det sterkeste virkemiddelet for egen utvikling

Vi vet at de som har suksess, de som får ting gjort, de bruker refleksjon som et aktivt verktøy i hverdagen. Foredraget forteller hvordan du skal utnytte ditt potensial som menneske og gjennom det få større trivsel og motivasjon. Alle reflekterer jo, eller? Alle reflekterer litt og derfor er vi i utvikling, men potensialet er vi langt fra å utnytte. Forskning og kartlegging av hva ”de beste” gjør viser at god refleksjon er helt sentralt, og at de flest av oss har et stort uutnyttet potensial.

Ekspedisjoner i høye eller kalde omgivelser

Som ekspedisjonsleder eller alene på ekspedisjon formidler jeg erfaringer overførbare til arbeidslivet. Det handler om planlegging, personlighet og lidenskap. Foredragene er en kombinasjon av bilder og film. Du kan få oppleve skiturer på Svalbard, Grønland og Nordvestpassasjen. Eller turer til høye fjell i Europa, Asia, Afrika eller Sør-Amerika.

Kurs med Atle Trodal

Din personlighet på jobb: GULLGRUVE eller FALLGRUVE?

Jeg holder kurs og workshop for å gå i dybden på mine foredrags temaer. Jeg hjelpe ledere/medarbeidere til å finne de fantastiske ressursene som er i personligheten og adresserer hvordan personligheten vår påvirker både kommunikasjon og motivasjon. Ta kontakt for mer informasjon.

Kommunikasjon, med fokus på å lytte og det å stille gode spørsmål.

Jeg tar utgangspunkt i den coachende kommunikasjonsstil. Det er den suverent mest effektive måte å kommuniserer på om målet er å skape motivasjon og god måloppnåelse. Kurset vil ha fokus på kvalitet i lytting og det å stille gode/effektive spørsmål. Jeg har holdt flere hunder kommunikasjonskurs nasjonalt og internasjonalt. Tilbakemeldingene er alltid gode. Ta kontakt for mer informasjon.

Talerlisten mener

Atle Trodal er en formidler som det er lett å like. Han har dyp innsikt om og samtidig en nysgjerrig innstilling til hvordan vår personlighet hjelper eller hindrer oss på jobben og privat. Han har en varm og lun stil, og er god til å lytte og involvere, og er spesielt erfaren når det gjelder ledergrupper.

Atle Trodal har 12 vurderinger

Harald Rongved

7. juni 2022

ALF as

5.5

Vi hadde bestilt et oppfølgingsmøte med Trodal, og dette ble minst like bra som første samling. Vi hadde sendt inn en bestilling basert på hva vi i ledergruppen har hatt fokus på siden sist, og dette hadde Trodal satt seg inn i, og innkorporerte det godt i sitt opplegg.

Harald Rongved

11. november 2021

ALF as

5.5

Atle Trodal holdt et meget interessant foredrag for oss, jordnært og matnyttig. Han klarte å sette våre spesifikke utfordringer inn i et (forståelig) system.
Vi har bestilt oppfølging slik at vi holder fokuset oppe, og gleder oss til å møte han igjen.

Camilla Louise Tønder

31. august 2021

Oceaneering Asset Integrity AS

5

Atle Trodal sine foredrag og engasjement for faget er tydelig i hans arbeid og måten han presenterer sitt budskap. Tror de aller fleste sitter igjen med mange tanker til refleksjon etter å ha deltatt i et av hans foredrag. Atle har klart å omstille seg til å få til de digitale foredrag gjennomført på en like så god måte som han gjør med fysisk tilstede værelse.

Pia Alexandersen

21. april 2021

Karrierekompasset

6

Vi var så heldig å få Atle til å holde foredrag for studentene på Universitetet i Bergen. Med en blanding av historisk perspektiv, personlig erfaring og humor på de rette steder var dette en utrolig gøyal og lærerik opplevelse. Vi vil også rose Atle for en utrolig bra kommunikasjon og fleksibilitet. Anbefales på det sterkeste

Magnus Hendis

20. februar 2020

Hvitserk & Eventyrreiser As

6

Atle har jobbet som guide for oss (Hvitserk & Eventyrreiser AS) i flere år. Vi var heldige å få ham fram på talerstolen på vår guidesamling i Januar. Atle sine personlige erfaringer, erfaringer fra næringslivet, og erfaringer som guide, ble sydd sammen på en pedagogisk og lærerik måte, slik at vi og våre guider kunne kjenne seg igjen, og ta del i hans erfaringer. Det er utrolig nyttig og lærerikt for oss å bli bevisst vår egen personlighet, da vi hele tiden jobber for å skape flotte opplevelser for andre. Atle får fram dette poenget på en glimrende måte, og vi satt igjen med nyttige refleksjoner rundt vår egen måte å jobbe på.

May Britt Eknes

5. juni 2019

Privat

6

Atle deler troverdig av egne erfaringer og sin kompetanse på en ekte og ærlig måte. Hans refleksjoner og innsikt gir både motivasjon og lyst til å utforske egne personlighetstrekk, og bli en bedre utgave av seg selv. Med en lun og varm humor byr han på seg selv i foredraget, og viser på forståelig og klokt vis at vi alle sitter på skjulte ressurser i oss selv. Anbefales!

Inger Tetlie

4. april 2019

Student

6

Å ha innsikt i sin egen personlighet er et nyttig redskap for å bedre forstå sin egen adferd. Det har vært vanskelig å forstå forskjellen på personlighet og adferd tidligere. Atle, med sin gode formidlingsevne bidrar til bedre forståelse og motiverer til egenrefleksjon på sin egen personlighet. Foredrag og bok anbefales.

Romina Yttesen

3. april 2019

Kattugla Steinerbarnehage

Trodal formidlet viktig kunnskap i arbeide med forståelse og utvikling av personlighet. Han krydret sitt foredrag med morsomme eksempler og ga oss et godt utgangspunkt for videre arbeide med forståelse og utvikling av egen personlighet.

Ingrid Hartvig Taasen

3. april 2019

Dedicated AS

5

Atle fremstår som ærlig og meget reflektert. Jeg opplever at han gjennom selvransakelse, har funnet og utviklet noe hos seg selv som har gjort ham godt, og som han tror kan komme andre til nytte. Han inngir tillit og grunnleggende ekthet. Han er faglig forankret, og samtidig pragmatisk. Atle har en anvendelig vinkling på temaet personlighet.

Nancy Bolstad

19. mars 2019

Privat

Et flott foredrag som fikk meg på mangen nye tanker. Atle formidler på ein forståelig måte, og har ein lun humor.
Nå «jobber» jeg meg gjennom boka jeg kjøpte etter foredraget.

Truls Knoff Baldersheim

14. mars 2019

Truba Consulting AS

6

Trodal framsto som kunnskapsrik og engasjerende. Dette i tillegg til god humor og åpenhet gjorde dette til god læring. Anbefales !

Anneline Vingsgård

23. mai 2018

Klagenemndssekretariatet

5

Atle Trodals foredrag var inspirerende, lærerikt og kan absolutt anbefales. Atle gav av seg selv og det gjorde foredraget personlig og troverdig.

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2022 © Talerlisten AS