Atle Trodal

Ledelse, motivasjon, personlighet, forfatter

NOK 15.000,- per foredragCa. pris for 45 min. i foredragsholders hjem-region. Mva. kommer i tillegg.

Send forespørsel

Om Atle Trodal

Atle Trodal er blant Norges mest erfarne lederutviklere, med mer enn 30 års erfaring som leder og lederutvikler, bl.a. 10 år i IBM. Han har en lidenskapelig interesse og dyp kompetanse innen fagfeltene kommunikasjon, motivasjon og personlighet. Atle har jobbet med mer enn 5000 ledere på alle nivåer i Europa, Midtøsten og Afrika. Med sin lange erfaring formidler Atle på en pedagogisk måte kjernen i god kommunikasjon, det å skape indre motivasjon og bevissthet på personlighetens påvirkning på «IQ»en vår. Atle gir mye av seg selv i foredragene, deler på egne erfaringer og inkluderer deltakerne enten det er en liten eller stor forsamling. Han har gitt ut boken ”Refleksjoner til ettertanke” og holder på med ny bokutgivelse, ”Ledelse med hjerte”. Atle jobber også som ekspedisjonsleder og bringer de mange mellommenneskelige utfordringer som personligheten i uvante situasjoner steller i stand, og som er overførbart til arbeidshverdagen inn i sine foredrag. Ta kontakt!

Foredrag

Din personlighet - din viktigste ressurs.

Kan du sette ord på din personlighet? Sannsynligvis ikke. Jeg gjorde en kartlegging blant 100 ledere og medarbeidere, og ingen klarte det. Det er synd, for dette er likte viktig som din intellektuelle kompetanse. I dette foredraget forteller jeg hva det handler om og hva du skal gjøre for å sette ord på den kompetansen din personlighet representerer. Alle vet hva de KAN, men veldig få vet hva de VIL. Og med VIL mener jeg hva personligheten din VIL. Din personlighet er en kompetanse.

Motivasjon

Motivasjon er den enkeltfaktor som påvirker måloppnåelse mest, det er mye forskning som bekrefter det. Utfordringen er at ordet motivasjon i seg selv ikke kan brukes til stor annet enn festtaler. Byggeklossene som motivasjon er bygget opp av derimot, er perfekte å bruke og de gir alle stor mening. I foredraget forteller jeg hva dette handler om og hvordan du skal bruke disse byggeklossene. Alle får materiell til bruk for å kartlegge både egen og medarbeidere/kollegaers motivasjon.

Kommunikasjon

Kommunikasjon er som språk, det må læres. Heldigvis har vi gjennom livet lært de fleste kommunikasjonsformene og kan utøve de med rimelig tydelighet. Det som er synd er at de suverent mest effektive kommunikasjonsformene utøves svært lite. Det handler om evnen til å kunne lytte effektivt, det handler om evnen til å stille gode spørsmål og det handler om evnene til å skape sammenheng mellom oppgaver og mål. I foredraget vil du få mange aha opplevelser.

God refleksjon er det sterkeste virkemiddelet for egen utvikling

Vi vet at de som har suksess, de som får ting gjort, de bruker refleksjon som et aktivt verktøy i hverdagen. Foredraget forteller hvordan du skal utnytte ditt potensial som menneske og gjennom det få større trivsel og motivasjon. Alle reflekterer jo, eller? Alle reflekterer litt og derfor er vi i utvikling, men potensialet er vi langt fra å utnytte. Forskning og kartlegging av hva ”de beste” gjør viser at god refleksjon er helt sentralt, og at de flest av oss har et stort uutnyttet potensial.

Ekspedisjoner i høye eller kalde omgivelser

Som ekspedisjonsleder eller alene på ekspedisjon formidler jeg erfaringer overførbare til arbeidslivet. Det handler om planlegging, personlighet og lidenskap. Foredragene er en kombinasjon av bilder og film. Du kan få oppleve skiturer på Svalbard, Grønland og Nordvestpassasjen. Eller turer til høye fjell i Europa, Asia, Afrika eller Sør-Amerika.

Atle Trodal har 1 vurdering

Anneline Vingsgård

23. mai 2018

Klagenemndssekretariatet

5

Atle Trodals foredrag var inspirerende, lærerikt og kan absolutt anbefales. Atle gav av seg selv og det gjorde foredraget personlig og troverdig.

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2018 © Talerlisten AS

Vi benytter cookies på talerlisten.no til analyseformål, tilpasning av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester. OK, jeg forstår.