Berit Svendsen

Revitaliserende transformasjon: Mestring av endringsledelse i en verden med nyskapende teknologi og endrede kundebehov.

Fra kr 40.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel

Om Berit Svendsen

Opplev inspirerende foredrag med Berit Svendsen, en anerkjent toppleder med over 35 års erfaring innen ledelse, teknologi og styrearbeid. Berit har markert seg som en ledende kraft gjennom imponerende bidrag i selskaper som Telenor, Vipps, BankId, Vy, DnB, SAS og NTE.

Som tidligere toppleder i både Telenor og Vipps, har Berit Svendsen demonstrert operativ kompetanse i å gjennomføre banebrytende teknologi, og har en unik forståelse for hvordan innovasjon kan skape nye kundebehov og øke lønnsomheten for bedrifter. Hun har i mange år vært en del av konsernledelsen i Telenor, hvor hun har formet strategier for å møte endrede kundebehov i den stadig skiftende teknologiske verden.
Hun har i hele sin lederkarriere jobbet for å lykkes med økt likestilling og større mangfold. Hun har god innsikt i energimarkedet og ikke minst i sentrale temaer som digitalisering, energibehov og cybersikkerhet. Berit er en frontfigur for fremtidsrettet ledelse og innovasjon.

Berit har også jobbet på oppdrag for tidligere forsvarsminister Frank Bakke-Jensen som leder for Svendsen-utvalget med å vurdere hvordan Forsvaret kunne bedre evnen til å rekruttere, beholde, utvikle og avvikle kompetanse, herunder bidra til å utvikle et nødvendig kompetansemangfold i Forsvaret.


I dag deler Berit sin ekspertise som seniorrådgiver innen strategi og cybersecurity hos Advansia. Opplev hennes engasjerende og kunnskapsrike foredrag som gir deg verdifull innsikt i ledelse, teknologisk innovasjon, endrede kundebehov og strategisk kompetansebygging. Berit Svendsen er ikke bare en taler, men en inspirator som vil utfordre tankene dine og motivere deg til å ta din organisasjon til nye høyder.

Hjemsted
Oslo
Foredrag på engelsk
Ja

Foredrag med Berit Svendsen

How can technology be used to take a lead in the marketplace?

When Telenor introduced the 4th generation mobile technology in the marketplace, the technology was used to create new revenues and the world fastest network. When Vipps was introduced in the marketplace, a new market was created.

Building high-performing, interdisciplinary teams in various contexts

The importance and experience of building high-performance teams both as a CEO and as a chair of a board.

Styreverv som ledd i lederutvikling

Hvordan styreverv kan benyttes som et ledd i lederutviklingen, hvordan ble et attraktivt styremedlem og når er tiden moden for å ta på seg en styrelederposisjon?

Foredrag om Forsvaret

Foredrag om Forsvarets utfordringer knyttet til Forvarets evne til å tiltrekke, utvikle og beholde ny kompetanse ut fra et endret trusselbilde.

2024 © Talerlisten AS