Talerlisten
Christine Calvert

Christine Calvert

Norges eneste tekstdoktor

Pris / 45 min

Kr 25 000,-

Proff

Talerlisten Proff er håndplukkede foredragsholdere med lang erfaring og svært gode vurderinger. De er alle evaluert og anbefalt av Talerlistens ledelse, og vil være et trygt valg til ditt seminar. Ta gjerne kontakt med på nils@talerlisten.no hvis du har spesielle behov du vil diskutere.

Beskrivelse

Christine Calvert har jobbet med skriving og innholdsutvikling i 25 år – både som tekstforfatter i reklamebyrå, global webredaktør i Det Norske Veritas og som «tekstevangelist» i BEKK. Calvert ble kåret til “Årets kursholder” av Confex i 2015 og fikk høyest skår av samtlige foredragsholdere på Yggdrasil i 2016. Hun har skrevet bøkene “Skriv så det selger” og “Skriv for nettet – kort og godt».

Foredrag

Bli en bedre tekstforfatter på 40 minutter

Elsker du å skrive? Hater du å skrive? I dette foredraget snakker Tekstdoktor Christine Calvert om skriveprosessen og hvordan du kan skrive (og få) bedre tekster. Du får en rekke praktiske tips du kan bruke med én gang.

Kommunikasjon som rocker

Hvorfor kommuniserer du lett og greit med noen, mens med andre stopper det meste opp? Å bli en profesjonell kommunikatør handler om å frembringe resultater som er til det beste for alle, enten du snakker med én person eller teamet ditt.

Skriv så det selger!

Vil du overbevise med tekstene dine? Dette foredraget gir deg en mengde praktiske tips du kan ta i bruk med én gang for å skrive tekster som treffer. På en enkel og engasjerende måte finner du ut hvilke teknikker og verktøy du kan bruke.

Hjælp! Hvordan påvirker jeg førsteinntrykket?

Vet du hva som er den ærligste delen av kroppen? Hvordan lukt kan gi mer etiske avgjørelser? Hvordan vi evaluerer håndtrykk? I dette foredraget vil du lære hvordan vi blir påvirket og hva du kan gjøre for å gi et best mulig førsteinntrykk.

Skriv bedre e-poster

Tenk deg hvis 100 eller 1000 ansatte kan spare ti minutter hver i løpet av en arbeidsdag med bedre e-poster. Det er mye tid spart! Hvilke e-post-regler bør vi følge, og hvordan kan vi samhandle bedre? Et foredrag tettpakket med tips og triks.

Christine Calvert har 7 vurderinger

Kristina Dahlberg

6. mars 2017

6

DNV GL

Vi benyttet Christine Calvert til et kveldsarrangement som konferansier for studenter på NTNU. Vi hadde hatt et lengre dagseminar, og Christine var det friske pustet som kom inn på scenen og ledet oss gjennom en flott kveld. Christine klarte å «bygge broen» fra dag til kveldsarrangementet, noe som gjorde at alle deltakerne fikk en utrolig bra opplevelse. Christine er proff, vant til å jobbe med studenter, har en smittende humor og klarer å få alle med seg. En av studentene utbrøt at han ble med neste gang dersom Christine ble med! Bedre kan det vel ikke sies?! Vi hadde et studentjazzband på scenen og fikk også deilig musikalsk innslag av Christine. Hun har et stort repertoar som konferansier, og kan absolutt anbefales på det varmeste.

Marit Asheim

21. oktober 2016

6

Folkehøgskolene

Inspirerende foredrag med mye engasjement! Christine er flink til å komme med konkrete råd som gjelder for dine nettsider/tekster, og har skreddersydd foredraget med eksempler vi kjenner igjen fra eget arbeid. Det gjør det enkelt å gå hjem og gjøre små endringer på egne tekster, og samtidig føle at du har fått et løft. Anbefales!

Eirik Berge

21. oktober 2016

6

Possibility AS

Christine holdt et glimrende foredrag når vi arrangerte Digitaldagen i Bergen. Full av energi og samtidig veldig klar og tydelig i kommunikasjonen slik at tilhørerne fikk med seg en rekke smarte tips. Vi kommer definitivt til å booke Christine flere ganger.

Rita H. Mamelund

7. oktober 2016

6

Gramo

Christine Calvert er en faglig dyktig og engasjerende foredragsholder! Mange konkrete råd og tips og en stor dose inspirasjon gjorde at vi fikk stor praktisk nytte av kurset. Klar og underholdende tale om skriftlig språk!

Thomas Hovde

3. oktober 2016

6

Schibsted Norge Abonnementsmedia

Entusiastisk, morsomt og inspirerende. Veldig lærerikt og relevant med eksempler og ris og ros til egen virksomhet! Anbefales.

Liv Hilde Hansen

2. oktober 2016

6

YS

Inspirerende og lærerikt kurs om enklere og bedre språk! Anbefaler Calvert! Engasjert og dyktig!

Manfred Bjørlin

30. september 2016

6

Bring Dialog Norge AS

Fantastisk engasjerende! Var med på en workshop, som var enkel og lettfattelig, men likevel viktig og nyttig. Christine kommer med enkle og smarte tips man kan ta med seg og få bruk for med det samme. Alt lagt frem med en solid dose humor, og et fantastisk humør. Christine er alltid sprudlende og full av energi, og definitivt engasjerende. Anbefales!

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.