Covid 19-tilpasning: Vi har god erfaring med digitale foredrag, og har råd og løsninger!

Christine Calvert

Norges eneste tekstdoktor

Fra 29.000,- per foredrag

Send forespørsel Hjelp meg

Om Christine Calvert

Christine Calvert er Norges eneste tekstdoktor. Hennes energi (og gullsko!) på scenen er velkjent, og hun får uten unntak gode tilbakemeldinger hos Talerlisten. Hun leverer skreddersydde foredrag og kurs, noe som både gir inspirasjon og nyttige verktøy. Christine har jobbet med skriving og kommunikasjon i 30 år – som tekstforfatter, global webredaktør, kursholder og høyskolelektor. Hun har blitt kåret til “Årets kursholder” av Confex og har fått høyest skår av samtlige foredragsholdere på flere konferanser, bl.a. Best i Tekst. Tekstdoktoren elsker godt språk og sitter i juryen på NTBs språkpris. Hun har skrevet bøkene Skriv så det selger og Skriv for nettet – kort og godt. Arrangører forteller oss at Christine er meget behagelig, lyttende og fleksibel å jobbe med. Hun er tidlig ute med å levere presentasjoner og møter opp i god tid. Hun er også generøs med å dele PDF-er i etterkant. Christine er ofte fullbooket. Kontakt oss tidlig hvis du vil se gullskoene på scenen din!

Foredrag med Christine Calvert

Bli en bedre tekstforfatter på 40 minutter

Elsker du å skrive? Hater du å skrive? I dette foredraget snakker Tekstdoktor Christine Calvert om skriveprosessen og hvordan du kan skrive (og få) bedre tekster. Du får en rekke praktiske tips du kan bruke med én gang.

Kommunikasjon som rocker

Hvorfor kommuniserer du lett og greit med noen, mens med andre stopper det meste opp? Å bli en profesjonell kommunikatør handler om å frembringe resultater som er til det beste for alle, enten du snakker med én person eller teamet ditt.

Skriv så det selger!

Vil du overbevise med tekstene dine? Dette foredraget gir deg en mengde praktiske tips du kan ta i bruk med én gang for å skrive tekster som treffer. På en enkel og engasjerende måte finner du ut hvilke teknikker og verktøy du kan bruke.

Hva skaper et førsteinntrykk?

Vet du hva som er den ærligste delen av kroppen? Hvordan lukt kan gi mer etiske avgjørelser? Hvordan vi evaluerer håndtrykk? I dette foredraget vil du lære hvordan vi blir påvirket og hva du kan gjøre for å gi et best mulig førsteinntrykk. Foredraget blir tilpasset til bransje og publikum.

Klarspråk - skriv godt, bli forstått

Skriver bedriften din uklart? I beste fall blir du misforstått, og i verste fall kan det være et demokratisk problem. I dette foredraget får du tips og eksempler som gjør at du forstår hva som skal til for å bruke et klarere og tydeligere språk. Foredraget blir tilpasset til bransje og publikum. Jeg har holdt det aller mest for helsevesenet, men også for komplekse fagmiljøer som ønsker å formidle budskapet til et bredere publikum.

Christine Calvert har 40 vurderinger

Frida Kalbakk

2. februar 2021

Jobbnorge

5.5

Vi i Jobbnorge booket Christine Calvert i forbindelse med et skrivekurs for en av kundene våre. Dette var etter kundens ønske og sammen laget vi en workshop med stillingsmarkedsføring og hvordan en skal skrive en god stillingsannonse på agendaen. Christine sto for første del med kursing og presenterte hvilke verktøy som er viktig å bruke, samt flere gode eksempler. Deretter tok vi i Jobbnorge for oss selve dypdykk i annonsetekstene, med bakgrunn i hva Christine gikk gjennom.

På grunn av omstendighetene måtte vi gjennomføre det digitalt på hver vår kant av landet, men det fungerte likevel bra. Christine er dreven og klarer å holde på oppmerksomheten vår, selv om øynene hviler på en skjerm.
Hun hadde funnet gode eksempler fra kunden også, slik at de enkelt kunne se hva som har fungert og hva som kanskje ikke fungerer like bra. Alt i alt en bra pakke, som kunde også har sagt seg fornøyd med. Håper på flere samarbeid framover 🙂

Siv Brynestad

29. januar 2021

Husbanken

6

Som oppstart på klarspråkarbeid i Husbanken, ønsket vi oss et inspirerende foredrag. Vi engasjerte derfor Christine til å holde foredraget «Skriv godt, bli forstått». Og inspirerende ble det! Foredraget ble holdt digitalt for 300 ansatte, og det fungerte svært godt. Christine er en dyktig foredragsholder som klarer å holde lytterne fanget. Ved hjelp av gode eksempler gjorde hun foredraget relevant for oss, og ga oss mange nyttige innspill til videre arbeid.

Linda Berglund Ekstrøm

4. januar 2021

Entur AS

5

Vi leide inn Christine til våre fagdager, hvor hun holdt foredraget ‘Kommunikasjon som rocker’ og vi er veldig fornøyd! Det ble dessverre slik at Christine ikke kunne delta live den ene dagen, men dette ordnet hun med et opptak som vi kunne vise. Bra service! Foredraget var engasjerende med både kjente og nye tips, som jeg vet at mange vil ta med seg tilbake i arbeidshverdagen. Samarbeidet med Christine var lett og jeg håper at jeg en dag kan få se hun live!

Corinne Hilde Fjellås

15. desember 2020

Confex Norge AS

6

Christine Calvert er en av våre desidert dyktigste kursledere. Hun er ikke bare dyktig faglig, hun har en utstråling og undervisningsmåte som gjør at du bare vil ha mer! Som en tidligere deltaker sa etter et kurs – Jeg kunne gjerne tenkt meg flere kurs med Christine Calvert, om nesten hva som helst! En annen ting jeg har lyst å trekke frem, er hvor lite komplisert det var å gå fra klasserom til digital gjennomføring da Oslo stengte ned for fysiske kurs i november 2020. Christine gjennomførte med 6.0 i karakter (på en skala fra 1-6, hvor 6 er best). Vi er takknemlig for samarbeidet vårt, som har vart helt siden 2008, og vi håper på mange gode år fremover!

Tonelle Madsen

14. desember 2020

Kristiania Gourmet

6

Jeg var så heldig å få være med på Christine Calvert sitt kurs «Skriv så det selger» via Zoom. Makan til engasjement skal man se lenge etter. Hun gjorde webinaret spennende, variert og relevant for alle deltakere. Christine ga oss oppgaver å løse, metoder for å skrive godt innhold, samt en sunn dose konstruktiv kritikk å lære av. Etter en god innføring fra Norges eneste tekstdoktor, føler jeg meg mye bedre rustet til å skrive.

Randi Mårdalen

24. november 2020

EnterCard

6

Det har vært to lærerike uker sammen med Christine, og vi har lært mange ting som kommer til å forbedre vår markedskommunikasjon til kundene. Jeg er spesielt imponert over at det ble et nyttig kurs for alle våre medarbeidere i Norden som jobber med markedskommunikasjon til svenske, norske og danske kunder.Christine har vært svært engasjerende og presis i sine uttalelser, og vi har alle hatt stor nytte kurset.

Sara Løvlien

23. november 2020

Bilder Nordic School of Photography

6

Christine har nylig gjesteforelest om tekst og skriving for våre studenter for tredje år på rad, og opplevelsen var like god som alltid! Ytterst ryddig, profesjonell og trivelig, noe som gjør administrasjonsarbeidet til en drøm, og faglig dyktig, varm og engasjert ovenfor studentene – som jo er det aller viktigste. Vi gleder oss allerede til å invitere Christine tilbake igjen, og anbefaler henne på det varmeste!

Torbjørn Vinje

23. november 2020

Forum for offentlig service

6

Christine Calvert ble engasjert som konferansier på Servicekonferansen 2020. Hun forberedte seg grundig til oppgaven. Hun gjør det en konferansier skal gjøre: Binder arrangementet sammen, skaper gode og glidende overganger og introduserer hver enkelt foredragsholder slik at tilhørerne får et inntrykk av hvem personen er. Alt uten å overdrive, og alt uten å ta for mye plass selv. Hun er profesjonell til fingerspissene, samtidig som alt gjøres med varme, humor og glimt i øyet. Hun holdt også det første foredraget: «Hva skaper et førsteinntrykk?», og fikk dermed oppgaven med å introdusere seg selv. Det gav en fin og engasjerende start på hele konferansen.

Gry Stine Kopperud

20. november 2020

AbbVie

6

Aldri har 6 timer på Teams gått så fort og vært så relevant! Vi opplevde virkelig en engasjerende og lærerik dag sammen med Christine! Hun delte raust, var relevant og hadde høy kunnskap om temaene. På kort tid ble kursdagen hel-digitalisert. Du imponerte oss med din evne til å aktivisere oss digitalt, hvordan du varierte dagen med filmer, oppgaver, presentasjoner og diskusjoner, og hvordan din positive personlighet kom igjennom til oss.
Vi hadde et stort læringsutbytte av kurset.

Anne Mette Hjelle

28. september 2020

Lotteri- og stiftelsestilsynet

5.5

Vi leigde inn Christine Calvert for å kurse våre tilsette i korleis skrive godt og bli forstått. Dette var ein ein del av vår strategiske satsing på formidling. Evalueringa og tilbakemeldingane i etterkant var svært gode:
– «Engasjerande og bra. Flott at ho hadde gått gjennom nettsida vår og brukte døme derifrå. Klarspråk treng vi stadig påminningar om og det var fint med skriveråd undervegs.»
– «Dyktig og inspirerande dame som hadde gjort grundig forarbeid!».
– «Nyttig. God og engasjerende kursholder».
– «Imponerende hvordan hun klarte å holde opp «trøkket» gjennom hele seansen. Gjorde det enkelt slik at vi klarte å huske noen knagger.» Applaus!

Monica Helland

24. april 2020

Digital smartpakke/Mye i media

6

Vi leide inn Christine til vår helt nye kursserie Digital smartpakke. Konseptet skal gi et kollektivt kompetanseløft for næringslivet på Helgeland – om markedsføring, rekruttering, salg og omdømmebygging i digitale kanaler.

I går kjørte hun foredraget sitt «Skriv så det selger» som webinar for oss. Etterpå har vi fått svært mange gode tilbakemeldinger. Til tross for at dette «bare» ble et webinar pga av koronapandemien, klarte Christine å nå ut til deltakerne med varme og energi. Hun delte masse nyttig kunnskap og gode historier.

Koronautbruddet gjorde at vi måtte kaste om på vår opprinnelige avtale om reise og seminar, men da vi foreslo webinar som en mulighet for Christine var hun med på ideen fra første sekund. Vi kan trygt si at Christine var meget lett å samarbeide med, både før og under foredraget. Hun er profesjonell til fingerspissene. Selv da vi mistet lyden i et kvarter og fikk sagt fra til henne først i pausen, klarte hun å holde energien oppe da hun måtte «restarte» og gjenta deler av presentasjonen.

Vi anbefaler Christine på det varmeste, og vi i Digital smartpakke håper at vi får samarbeide med henne igjen.

Kristin Sonander

9. mars 2020

Høyskolen Kristiania

6

Vi har ved flere anledninger vært så heldige å ha Christine Calvert hos oss. Hun har kjørt kurs og workshops, skreddersydd til våre behov i kommunikasjonsavdelingen. Både ansatte og studenter har hatt stor glede av kursene til Christine. Hun kan skape skriveglede hos alle, har en utrolig evne til å se hvor det trengs forbedring og tilpasser innholdet i kurset deretter. Og ikke minst har man det gøy når man er på kurs med Christine! Anbefaler henne på det aller varmeste.

Trude Linge

21. februar 2020

KITE kommunikasjon event

6

Når KITE skulle lansere ny nettside så vi at vi trengte hjelp til å finne «tone of voice» for hvordan vi som selskap ønsker å fremstå. Vi trengte en som evnet å sette seg inn i hva vi står for, hvilken kompetanse vi tilbyr, hvordan vi tilnærmer oss de ulike kundeoppdragene og deretter omsette det skriftlig i en form vi kjenner oss igjen i. Her var Calvert helt genial! Etter å ha satt seg grundig inn i oss som selskap, inviterte hun oss til et verksted der vi jobbet supereffektivt en hel dag. Hun stilte oss alle disse kloke spørsmålene, og vi svarte og hun skrev. Det ble en dag med masse energi, mye diskusjon og viktige avklaringer. Alt fasilitert på en særdeles god og behagelig måte av Christine. Kan varmt anbefales!

Stina Bredal-Rørvik

16. februar 2020

Eie Franchise

6

Vi hadde gleden av å høre Christine snakke om førsteinntrykk på vårt Kick Off i januar. Hun er en sprudlende person på scenen, og har en unik formidlerevne. Kjempeartig og lærerikt. Anbefales på det varmeste!

Marianne Vangsøy

13. november 2019

Tun Media

6

Vi i Tun Byrå hadde gleden av å ha Christine på scenen under vårt kundeseminar. Hun holdt foredraget «Skriv så det selger!» som gikk rett hjem kundene våre. Tilbakemeldingene var at det var relevant, praktisk og svært matnyttig. Mange kjente seg igjen igjen – og kunne ta med seg konkrete tips tilbake til skrivebordet. Christine er et fyrverkeri på scenen, og en engasjerende formidler! Hun satt seg også godt inn i vår kundegruppe i forkant av seminaret, og var ryddig og enkel å forholde seg til i planleggingen.

Torunn S. Reksten

11. november 2019

Plain Language Association International og Språkrådet

6

Takk til Christine for den solide og sporty konferansierinnsatsen under den internasjonale klarspråkskonferansen PLAIN 2019! Christine er fleksibel, energisk og imøtekommande, og ho løfta konferansen for oss arrangørar og våre 400 språk- og kommunikasjonsinteresserte deltakarar frå 32 land.

Nina Gade Tenvik

5. november 2019

Kampanje AS

6

Vi har hatt gleden å ha Christine som foredragsholder på flere av våre konferanser og det er alltid en meget stor glede. Christine er et fyrverkeri på scenen og får alltid god rating av deltakerne. I tillegg er Christine alltid blid og veldig hyggelig å ha med å gjøre på alle vis. Jeg gir Christine mine aller varmeste anbefalinger!

Kathrine Nygård

18. oktober 2019

Blå Kors

Jeg ble først introdusert for Tekstdoktor/Christine i journalistikkundervisningen min. Christine var en av mine beste forelesere som holdt liv i skrivelysten i en hektisk studiehverdag. Senere har jeg fått være med på kurs på arbeidsplassen min. Hun har evnen til å engasjere og å vekke skriveglede både hos mennesker som er vant til å skrive og de som ikke er det. Med en god dose humor og mye kunnskap gjør hun komplisert skrivekunst lettfattelig og interessant. Takk for fine foredrag!

Geir Yngve Andersen

28. mars 2019

Knif Trygghet Forsikring

6

Vi leide inn Christine Tekstdoktor Calvert til intern lanseringen av vår nye språkprofil som vi har jobbet mye med. Vi fikk et skreddersydd opplegg med en times foredrag basert på språkprofilen vår.Med Christine sin store kompetanse, humør og væremåte fikk vi en optimal lansering. Kortversjonen av tilbakemeldinger fra svært fornøyde ansatte var: Inspirerende og nyttig

Eva Katrine Thomsen

18. mars 2019

Inspartum akademi

6

Jeg var så heldig å få høre foredraget «God kommunikasjon gir bedre bunnlinje og mer fart på jobben» av Christine Calvert under årets TREN19 – årlig seminar for alle som jobber i treningsbransjen – og det var et fantastisk foredrag. Allerede fra hun entret scenen hadde hun min fulle oppmerksomhet og med smittende energi. Et genuint engasjement og en unik formidlingsevne, holdt hun et utrolig lærerikt foredrag om hvordan man som profesjonell aktør bør kommunisere i SoMe og hvordan man bør kommunisere med kundene sine på den beste måten, spesielt når det er snakk om kommunikasjon via tekst. Jeg lærte utrolig mye og kan anbefale Christine Calvert på det varmeste!

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2021 © Talerlisten AS