Digitalt foredrag eller online konferanse? Les våre råd her

Christine Calvert

Norges eneste tekstdoktor

Fra 29.000,- per foredrag

Send forespørsel Bli kontaktet

Om Christine Calvert

Christine Calvert er Norges eneste tekstdoktor. Hennes energi (og gullsko!) på scenen er velkjent, og hun får uten unntak gode tilbakemeldinger hos Talerlisten. Hun leverer skreddersydde foredrag og kurs, noe som både gir inspirasjon og nyttige verktøy. Christine har jobbet med skriving og kommunikasjon i 30 år – som tekstforfatter, global webredaktør, kursholder og høyskolelektor. Hun har blitt kåret til “Årets kursholder” av Confex og har fått høyest skår av samtlige foredragsholdere på flere konferanser, bl.a. Best i Tekst i 2019. Tekstdoktoren elsker godt språk og sitter i juryen på NTBs språkpris. Hun har skrevet bøkene Skriv så det selger og Skriv for nettet – kort og godt. Arrangører forteller oss at Christine er meget behagelig, lyttende og fleksibel å jobbe med. Hun er tidlig ute med å levere presentasjoner og møter opp i god tid. Hun er også generøs med å dele PDF-er i etterkant. Christine er ofte fullbooket. Kontakt oss tidlig hvis du vil se gullskoene på scenen din!

Foredrag med Christine Calvert

Bli en bedre tekstforfatter på 40 minutter

Elsker du å skrive? Hater du å skrive? I dette foredraget snakker Tekstdoktor Christine Calvert om skriveprosessen og hvordan du kan skrive (og få) bedre tekster. Du får en rekke praktiske tips du kan bruke med én gang.

Kommunikasjon som rocker

Hvorfor kommuniserer du lett og greit med noen, mens med andre stopper det meste opp? Å bli en profesjonell kommunikatør handler om å frembringe resultater som er til det beste for alle, enten du snakker med én person eller teamet ditt.

Skriv så det selger!

Vil du overbevise med tekstene dine? Dette foredraget gir deg en mengde praktiske tips du kan ta i bruk med én gang for å skrive tekster som treffer. På en enkel og engasjerende måte finner du ut hvilke teknikker og verktøy du kan bruke.

Hva skaper et førsteinntrykk?

Vet du hva som er den ærligste delen av kroppen? Hvordan lukt kan gi mer etiske avgjørelser? Hvordan vi evaluerer håndtrykk? I dette foredraget vil du lære hvordan vi blir påvirket og hva du kan gjøre for å gi et best mulig førsteinntrykk. Foredraget blir tilpasset til bransje og publikum.

Klarspråk - skriv godt, bli forstått

Skriver bedriften din uklart? I beste fall blir du misforstått, og i verste fall kan det være et demokratisk problem. I dette foredraget får du tips og eksempler som gjør at du forstår hva som skal til for å bruke et klarere og tydeligere språk. Foredraget blir tilpasset til bransje og publikum. Jeg har holdt det aller mest for helsevesenet, men også for komplekse fagmiljøer som ønsker å formidle budskapet til et bredere publikum.

Christine Calvert har 30 vurderinger

Monica Helland

24. april 2020

Digital smartpakke/Mye i media

6

Vi leide inn Christine til vår helt nye kursserie Digital smartpakke. Konseptet skal gi et kollektivt kompetanseløft for næringslivet på Helgeland – om markedsføring, rekruttering, salg og omdømmebygging i digitale kanaler.

I går kjørte hun foredraget sitt «Skriv så det selger» som webinar for oss. Etterpå har vi fått svært mange gode tilbakemeldinger. Til tross for at dette «bare» ble et webinar pga av koronapandemien, klarte Christine å nå ut til deltakerne med varme og energi. Hun delte masse nyttig kunnskap og gode historier.

Koronautbruddet gjorde at vi måtte kaste om på vår opprinnelige avtale om reise og seminar, men da vi foreslo webinar som en mulighet for Christine var hun med på ideen fra første sekund. Vi kan trygt si at Christine var meget lett å samarbeide med, både før og under foredraget. Hun er profesjonell til fingerspissene. Selv da vi mistet lyden i et kvarter og fikk sagt fra til henne først i pausen, klarte hun å holde energien oppe da hun måtte «restarte» og gjenta deler av presentasjonen.

Vi anbefaler Christine på det varmeste, og vi i Digital smartpakke håper at vi får samarbeide med henne igjen.

Kristin Sonander

9. mars 2020

Høyskolen Kristiania

6

Vi har ved flere anledninger vært så heldige å ha Christine Calvert hos oss. Hun har kjørt kurs og workshops, skreddersydd til våre behov i kommunikasjonsavdelingen. Både ansatte og studenter har hatt stor glede av kursene til Christine. Hun kan skape skriveglede hos alle, har en utrolig evne til å se hvor det trengs forbedring og tilpasser innholdet i kurset deretter. Og ikke minst har man det gøy når man er på kurs med Christine! Anbefaler henne på det aller varmeste.

Trude Linge

21. februar 2020

KITE kommunikasjon event

6

Når KITE skulle lansere ny nettside så vi at vi trengte hjelp til å finne «tone of voice» for hvordan vi som selskap ønsker å fremstå. Vi trengte en som evnet å sette seg inn i hva vi står for, hvilken kompetanse vi tilbyr, hvordan vi tilnærmer oss de ulike kundeoppdragene og deretter omsette det skriftlig i en form vi kjenner oss igjen i. Her var Calvert helt genial! Etter å ha satt seg grundig inn i oss som selskap, inviterte hun oss til et verksted der vi jobbet supereffektivt en hel dag. Hun stilte oss alle disse kloke spørsmålene, og vi svarte og hun skrev. Det ble en dag med masse energi, mye diskusjon og viktige avklaringer. Alt fasilitert på en særdeles god og behagelig måte av Christine. Kan varmt anbefales!

Stina Bredal-Rørvik

16. februar 2020

Eie Franchise

6

Vi hadde gleden av å høre Christine snakke om førsteinntrykk på vårt Kick Off i januar. Hun er en sprudlende person på scenen, og har en unik formidlerevne. Kjempeartig og lærerikt. Anbefales på det varmeste!

Marianne Vangsøy

13. november 2019

Tun Media

6

Vi i Tun Byrå hadde gleden av å ha Christine på scenen under vårt kundeseminar. Hun holdt foredraget «Skriv så det selger!» som gikk rett hjem kundene våre. Tilbakemeldingene var at det var relevant, praktisk og svært matnyttig. Mange kjente seg igjen igjen – og kunne ta med seg konkrete tips tilbake til skrivebordet. Christine er et fyrverkeri på scenen, og en engasjerende formidler! Hun satt seg også godt inn i vår kundegruppe i forkant av seminaret, og var ryddig og enkel å forholde seg til i planleggingen.

Torunn S. Reksten

11. november 2019

Plain Language Association International og Språkrådet

6

Takk til Christine for den solide og sporty konferansierinnsatsen under den internasjonale klarspråkskonferansen PLAIN 2019! Christine er fleksibel, energisk og imøtekommande, og ho løfta konferansen for oss arrangørar og våre 400 språk- og kommunikasjonsinteresserte deltakarar frå 32 land.

Nina Gade Tenvik

5. november 2019

Kampanje AS

6

Vi har hatt gleden å ha Christine som foredragsholder på flere av våre konferanser og det er alltid en meget stor glede. Christine er et fyrverkeri på scenen og får alltid god rating av deltakerne. I tillegg er Christine alltid blid og veldig hyggelig å ha med å gjøre på alle vis. Jeg gir Christine mine aller varmeste anbefalinger!

Kathrine Nygård

18. oktober 2019

Blå Kors

Jeg ble først introdusert for Tekstdoktor/Christine i journalistikkundervisningen min. Christine var en av mine beste forelesere som holdt liv i skrivelysten i en hektisk studiehverdag. Senere har jeg fått være med på kurs på arbeidsplassen min. Hun har evnen til å engasjere og å vekke skriveglede både hos mennesker som er vant til å skrive og de som ikke er det. Med en god dose humor og mye kunnskap gjør hun komplisert skrivekunst lettfattelig og interessant. Takk for fine foredrag!

Geir Yngve Andersen

28. mars 2019

Knif Trygghet Forsikring

6

Vi leide inn Christine Tekstdoktor Calvert til intern lanseringen av vår nye språkprofil som vi har jobbet mye med. Vi fikk et skreddersydd opplegg med en times foredrag basert på språkprofilen vår.Med Christine sin store kompetanse, humør og væremåte fikk vi en optimal lansering. Kortversjonen av tilbakemeldinger fra svært fornøyde ansatte var: Inspirerende og nyttig

Eva Katrine Thomsen

18. mars 2019

Inspartum akademi

6

Jeg var så heldig å få høre foredraget «God kommunikasjon gir bedre bunnlinje og mer fart på jobben» av Christine Calvert under årets TREN19 – årlig seminar for alle som jobber i treningsbransjen – og det var et fantastisk foredrag. Allerede fra hun entret scenen hadde hun min fulle oppmerksomhet og med smittende energi. Et genuint engasjement og en unik formidlingsevne, holdt hun et utrolig lærerikt foredrag om hvordan man som profesjonell aktør bør kommunisere i SoMe og hvordan man bør kommunisere med kundene sine på den beste måten, spesielt når det er snakk om kommunikasjon via tekst. Jeg lærte utrolig mye og kan anbefale Christine Calvert på det varmeste!

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2020 © Talerlisten AS