Christine Calvert

Norges eneste tekstdoktor

Fra kr 35.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel

Om Christine Calvert

Christine Calvert er Norges eneste tekstdoktor. Hennes energi (og gullsko!) på scenen er velkjent, og hun får uten unntak gode tilbakemeldinger hos Talerlisten. Hun leverer skreddersydde foredrag og kurs, noe som både gir inspirasjon og nyttige verktøy. Christine har jobbet med skriving og kommunikasjon i 35 år – som tekstforfatter, global webredaktør, kursholder og høyskolelektor. Hun har blitt kåret til “Årets kursholder” av Confex og har fått høyest skår av samtlige foredragsholdere på flere konferanser, bl.a. Best i Tekst. Hun har skrevet bøkene «Skriv for nettet – kort og godt», «Skriv så det selger!» og «Skriv godt, bli forstått». Christine er meget behagelig, lyttende og fleksibel å jobbe med. Hun er tidlig ute med å levere presentasjoner og møter opp i god tid. Hun er også generøs med å dele PDF-er i etterkant. Christine er ofte fullbooket. Kontakt oss tidlig hvis du vil se gullskoene på scenen din!

Manus og innspilling for Direktoratet for økonomi og forvatning
Tomler opp for emojis – debattinnlegg om digital kommunikasjon
Konferansier
Paneldeltaker
Kursholder
Fagekspert
Hjemsted
Østfold
Foredrag på engelsk
Ja

Foredrag med Christine Calvert

Skriv så det selger – med ChatGPT

Vil du overbevise med tekstene dine? Få en mengde praktiske tips som du kan ta i bruk med én gang for å skrive tekster som treffer. På en enkel og engasjerende måte vil du lære hvilke teknikker og verktøy du kan benytte, både med og uten ChatGPT. Dette foredraget blir skreddersydd etter dine behov og ønsker.

Skriv så du blir lest. Snakk så du blir hørt

Hva er det som gjør at noen skriver tekster som blir lest, og snakker så de blir lyttet til? Med enkle grep kan du skrive og snakke slik at du får mer gjennomslagskraft. Dette foredraget passer som motivasjonsforedrag for store og små selskaper, på konferanser og kursdager. Du forlater salen med ny inspirasjon og konkrete verktøy. Gled deg

Klarspråk - skriv godt, bli forstått

Skriver bedriften din uklart? I beste fall blir du misforstått, og i verste fall kan det være et demokratisk problem. I dette foredraget får du tips og eksempler som gjør at du forstår hva som skal til for å bruke et klarere og tydeligere språk. Foredraget blir tilpasset til bransje og publikum. Jeg har holdt det aller mest for helsevesenet, men også for komplekse fagmiljøer som ønsker å formidle budskapet til et bredere publikum.

Hva skaper et godt førsteinntrykk?

Vet du hva som er den ærligste delen av kroppen? Hvordan kroppsspråket vårt påvirker andre - og oss selv? Hva vi skal gjøre med hendene våre? I dette foredraget vil du lære hvordan vi blir påvirket og hva du kan gjøre for å gi et best mulig førsteinntrykk. Dette foredraget har jeg holdt for flere kjøpesentre, salgsorganisasjoner og hoteller. Jeg har også vært gjest på God morgen Norge . Foredraget blir tilpasset til bransje og publikum.

Tydelighet og trivsel på jobben

Hver dag er en ny mulighet til å skape et godt inntrykk på kollegene dine. Men hva skaper et godt inntrykk aller første gang du treffer noen? Hvordan kan du få gjennomslag og autoritet? Og hvordan kan du bidra til trivsel på jobben? Noe kan vi påvirke, og andre ting må vi akseptere. I dette foredraget snakker vi om både fornuft og følelser.

Talerlisten mener

Christine Calvert er en engasjert og bunnsolid foredragsholder, kursholder og moderator. Hun kan være både morsom og alvorlig, og får alle i rommet til å føle seg vel. Hennes spesialitet er tekst og språk, og her er hun en ener. Du vil få inspirerende og konkrete tips som vil gi fart på kommunikasjonen - og ikke minst - gi deg gjennomslagskraft! Christine Calvert kan også legge inn sang i sine oppdrag. En sikker booking!

2024 © Talerlisten AS