Covid 19-tilpasning: Vi har god erfaring med digitale foredrag, og har råd og løsninger!

Christine Calvert

Norges eneste tekstdoktor

Fra 29.000,- per foredrag

Send forespørsel Hjelp meg

Om Christine Calvert

Christine Calvert er Norges eneste tekstdoktor. Hennes energi (og gullsko!) på scenen er velkjent, og hun får uten unntak gode tilbakemeldinger hos Talerlisten. Hun leverer skreddersydde foredrag og kurs, noe som både gir inspirasjon og nyttige verktøy. Christine har jobbet med skriving og kommunikasjon i 30 år – som tekstforfatter, global webredaktør, kursholder og høyskolelektor. Hun har blitt kåret til “Årets kursholder” av Confex og har fått høyest skår av samtlige foredragsholdere på flere konferanser, bl.a. Best i Tekst. Tekstdoktoren elsker godt språk og sitter i juryen på NTBs språkpris. Hun har skrevet bøkene Skriv så det selger og Skriv for nettet – kort og godt. Arrangører forteller oss at Christine er meget behagelig, lyttende og fleksibel å jobbe med. Hun er tidlig ute med å levere presentasjoner og møter opp i god tid. Hun er også generøs med å dele PDF-er i etterkant. Christine er ofte fullbooket. Kontakt oss tidlig hvis du vil se gullskoene på scenen din!

Foredrag med Christine Calvert

Bli en bedre tekstforfatter på 40 minutter

Elsker du å skrive? Hater du å skrive? I dette foredraget snakker Tekstdoktor Christine Calvert om skriveprosessen og hvordan du kan skrive (og få) bedre tekster. Du får en rekke praktiske tips du kan bruke med én gang.

Kommunikasjon som rocker

Hvorfor kommuniserer du lett og greit med noen, mens med andre stopper det meste opp? Å bli en profesjonell kommunikatør handler om å frembringe resultater som er til det beste for alle, enten du snakker med én person eller teamet ditt.

Skriv så det selger!

Vil du overbevise med tekstene dine? Dette foredraget gir deg en mengde praktiske tips du kan ta i bruk med én gang for å skrive tekster som treffer. På en enkel og engasjerende måte finner du ut hvilke teknikker og verktøy du kan bruke.

Hva skaper et førsteinntrykk?

Vet du hva som er den ærligste delen av kroppen? Hvordan lukt kan gi mer etiske avgjørelser? Hvordan vi evaluerer håndtrykk? I dette foredraget vil du lære hvordan vi blir påvirket og hva du kan gjøre for å gi et best mulig førsteinntrykk. Foredraget blir tilpasset til bransje og publikum.

Klarspråk - skriv godt, bli forstått

Skriver bedriften din uklart? I beste fall blir du misforstått, og i verste fall kan det være et demokratisk problem. I dette foredraget får du tips og eksempler som gjør at du forstår hva som skal til for å bruke et klarere og tydeligere språk. Foredraget blir tilpasset til bransje og publikum. Jeg har holdt det aller mest for helsevesenet, men også for komplekse fagmiljøer som ønsker å formidle budskapet til et bredere publikum.

Christine Calvert har 43 vurderinger

Vetle Daler

2. september 2021

Parat

6

Christine leverte et gnistrende og godt skreddersydd klarspråk-foredrag for rundt 60 ansatte i Parat – og det var garantert ingen som kjedet seg. Seks stjerner herfra.

Maud Grevstad

18. august 2021

Høyskolen Kristiania

6

Christine Calvert har flere ganger holdt foredrag for klassen min ved Høyskolen Kristiania. Det er ingen tvil om at hun inspirerer unge hoder når hun presenterer med den formidlingsevnen, der humor og teori er godt kombinert. Det skal mye til å få slitne studenter til å glede seg over å skrive eksamen, men en tekstdoktor i gullsko tok utfordringen og fikk suksess. Hun skaper engagement og inspirerer med godt innhold som er verdt å få med seg!

Cecilie Hänninen

23. juni 2021

Voksenopplæringsforbundet

6

Christine holdt et inspirerende skrivekurs for oss. Dette var nyttig for videre utvikling av vår kommunikasjon internt og eksternt. Hun hadde forberedt seg godt og ga oss flere aha-opplevelser ved å bruke eksempler fra våre nettsider. Flere av mine kollegaer har gitt positive tilbakemeldinger. En forteller at hun også har brukt det hun lærte privat. Som foreldrerepresentant i klassen har hun slitt med å få inn penger i klassekassa. Denne gangen brukte hun tips fra Christines kurs, og vipps, så kom det inn 7000 kr. Gøy 🙂

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2021 © Talerlisten AS