Christine Calvert

Norges eneste tekstdoktor

Fra 29.000,- per foredrag

Send forespørsel Bli kontaktet

Om Christine Calvert

Christine Calvert er Norges eneste tekstdoktor. Hennes energi (og gullsko!) på scenen er velkjent, og hun får uten unntak gode tilbakemeldinger hos Talerlisten. Hun leverer skreddersydde foredrag og kurs, noe som både gir inspirasjon og nyttige verktøy. Christine har jobbet med skriving og kommunikasjon i 30 år – som tekstforfatter, global webredaktør, kursholder og høyskolelektor. Hun har blitt kåret til “Årets kursholder” av Confex og har fått høyest skår av samtlige foredragsholdere på flere konferanser, bl.a. Best i Tekst i 2019. Tekstdoktoren elsker godt språk og sitter i juryen på NTBs språkpris. Hun har skrevet bøkene Skriv så det selger og Skriv for nettet – kort og godt. Arrangører forteller oss at Christine er meget behagelig, lyttende og fleksibel å jobbe med. Hun er tidlig ute med å levere presentasjoner og møter opp i god tid. Hun er også generøs med å dele PDF-er i etterkant. Christine er ofte fullbooket. Kontakt oss tidlig hvis du vil se gullskoene på scenen din!

Foredrag med Christine Calvert

Bli en bedre tekstforfatter på 40 minutter

Elsker du å skrive? Hater du å skrive? I dette foredraget snakker Tekstdoktor Christine Calvert om skriveprosessen og hvordan du kan skrive (og få) bedre tekster. Du får en rekke praktiske tips du kan bruke med én gang.

Kommunikasjon som rocker

Hvorfor kommuniserer du lett og greit med noen, mens med andre stopper det meste opp? Å bli en profesjonell kommunikatør handler om å frembringe resultater som er til det beste for alle, enten du snakker med én person eller teamet ditt.

Skriv så det selger!

Vil du overbevise med tekstene dine? Dette foredraget gir deg en mengde praktiske tips du kan ta i bruk med én gang for å skrive tekster som treffer. På en enkel og engasjerende måte finner du ut hvilke teknikker og verktøy du kan bruke.

Hjælp! Hvordan påvirker jeg førsteinntrykket?

Vet du hva som er den ærligste delen av kroppen? Hvordan lukt kan gi mer etiske avgjørelser? Hvordan vi evaluerer håndtrykk? I dette foredraget vil du lære hvordan vi blir påvirket og hva du kan gjøre for å gi et best mulig førsteinntrykk.

Ti tips til godt innhold

Gode tekster gir mer fornøyde og stolte medarbeidere, glade kunder og en bedre bunnlinje. Dette foredraget blir skreddersydd til bransje eller bedrift, slik at alle får nyttige tips og triks.

Kurs med Christine Calvert

Skriv så det selger!

Det er kun Christine som holder dette kurset i Norge, og kurset er basert på boken med samme navn. Alle kurs er skreddersydd for bedriften din. I løpet av en halv eller hel dag blir medarbeiderne dine flinkere til å skrive OG du får en konsulentgjennomgang av nettside og/eller sosiale medie-kontoer og/eller markedsmateriell. Christine har holdt kurs for alt fra Stortinget, LO og Innovasjon Norge til Cappelen Damm, Selecta og Volvo. Dette er et av de beste skrivekursene som tilbys i Norge.

Christine Calvert har 22 vurderinger

Geir Yngve Andersen

28. mars 2019

Knif Trygghet Forsikring

6

Vi leide inn Christine Tekstdoktor Calvert til intern lanseringen av vår nye språkprofil som vi har jobbet mye med. Vi fikk et skreddersydd opplegg med en times foredrag basert på språkprofilen vår.Med Christine sin store kompetanse, humør og væremåte fikk vi en optimal lansering. Kortversjonen av tilbakemeldinger fra svært fornøyde ansatte var: Inspirerende og nyttig

Eva Katrine Thomsen

18. mars 2019

Inspartum akademi

6

Jeg var så heldig å få høre foredraget «God kommunikasjon gir bedre bunnlinje og mer fart på jobben» av Christine Calvert under årets TREN19 – årlig seminar for alle som jobber i treningsbransjen – og det var et fantastisk foredrag. Allerede fra hun entret scenen hadde hun min fulle oppmerksomhet og med smittende energi. Et genuint engasjement og en unik formidlingsevne, holdt hun et utrolig lærerikt foredrag om hvordan man som profesjonell aktør bør kommunisere i SoMe og hvordan man bør kommunisere med kundene sine på den beste måten, spesielt når det er snakk om kommunikasjon via tekst. Jeg lærte utrolig mye og kan anbefale Christine Calvert på det varmeste!

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2019 © Talerlisten AS