Christoffer Bertilsson

Styreleder og bedriftsutvikler, snakker om bruk av LinkedIn og inbound marketing

Fra 20.000,- per foredrag

Send forespørsel Bli kontaktet

Om Christoffer Bertilsson

Som kursholder stiller Norges fremste LinkedIn ekspert Christoffer Bertilsson. Christoffer har hjulpet et hundretall profesjonelle med å mestre LinkedIn, både for karriereutvikling, nettverksutvikling og for å skape flere salgs- og forretningsmuligheter. Christoffer har sin bakgrunn fra digital markedsføring og hjelper daglig bedrifter med å utnytte de digitale plattformer bedre, og bli mer relevante for sine kunder.

Foredrag med Christoffer Bertilsson

Hvordan vi bruker LinkedIn til å skape mer business

Mange har fått øynene opp for LinkedIn, og ser potensialet i å bruke denne kanalen til å utvikle sin karriere. I denne workshopen hjelper vi deg med konkrete strategier og taktikker som kommer til å løfte din LinkedIn-satsing til neste nivå. Dermed kan du bruke plattformen til å skape flere forretningsmuligheter, bygge et sterkere nettverk og utvikle karrieren din.

En introduksjon til inbound marketing

Lær om den nye kjøperatferden og hvordan dette påvirker din bedrift. Her gjennomgås de 4 fasene i inbound marketing-modellen som lar deg tiltrekke potensielle kunder og gjøre dem til kvalifiserte leads og ambassadører for din bedrift. Lær om hvordan søkemotorer fungerer, og hva du og din bedrift må gjøre for at potensielle kunder kan finne deg. De 3 stegene i kundereisen som alle må gjennom før de eventuelt velger å handle med deg blir også tatt opp.

Christoffer Bertilsson har 2 vurderinger

Eirik Skjæveland

31. oktober 2017

AV Fusion AS

6

Her var det mye nyttig informasjon komprimert på kort tid! Etter foredraget satt jeg igjen med mye ny kunnskap som jeg kan bruke fremover til å nå nye mål!

Simen-Åge Aa Lied

13. mars 2017

Cloudnames

6

Christoffer arrangerte og ledet en bedriftsintern Workshop for oss om bruk av LinkedIn i markedsføring. Han ga oss helt ny innsikt i alle mulighetene som ligger hos LinkedIn. Han er kunnskapsrik og veldig konkret i sitt kursopplegg. Inspirerende og morsom å jobbe sammen med!

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2021 © Talerlisten AS