Christoffer Bertilsson

Styreleder og bedriftsutvikler, snakker om bruk av LinkedIn og inbound marketing

Fra kr 20.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel

Om Christoffer Bertilsson

Som kursholder stiller Norges fremste LinkedIn ekspert Christoffer Bertilsson. Christoffer har hjulpet et hundretall profesjonelle med å mestre LinkedIn, både for karriereutvikling, nettverksutvikling og for å skape flere salgs- og forretningsmuligheter. Christoffer har sin bakgrunn fra digital markedsføring og hjelper daglig bedrifter med å utnytte de digitale plattformer bedre, og bli mer relevante for sine kunder.

Foredrag på engelsk
Nei

Foredrag med Christoffer Bertilsson

Hvordan vi bruker LinkedIn til å skape mer business

Mange har fått øynene opp for LinkedIn, og ser potensialet i å bruke denne kanalen til å utvikle sin karriere. I denne workshopen hjelper vi deg med konkrete strategier og taktikker som kommer til å løfte din LinkedIn-satsing til neste nivå. Dermed kan du bruke plattformen til å skape flere forretningsmuligheter, bygge et sterkere nettverk og utvikle karrieren din.

En introduksjon til inbound marketing

Lær om den nye kjøperatferden og hvordan dette påvirker din bedrift. Her gjennomgås de 4 fasene i inbound marketing-modellen som lar deg tiltrekke potensielle kunder og gjøre dem til kvalifiserte leads og ambassadører for din bedrift. Lær om hvordan søkemotorer fungerer, og hva du og din bedrift må gjøre for at potensielle kunder kan finne deg. De 3 stegene i kundereisen som alle må gjennom før de eventuelt velger å handle med deg blir også tatt opp.

2024 © Talerlisten AS