Christoffer Bertilsson

Christoffer Bertilsson

Styreleder og bedriftsutvikler, snakker om bruk av LinkedIn og inbound marketing

Fra 20.000,- per foredragCa. pris for 45 min. i foredragsholders hjem-region. Mva. kommer i tillegg.

Send forespørsel

Om Christoffer Bertilsson

Christoffer Bertilsson er en av gründerne bak inbound marketing byrået Nettly (www.nettly.no) og har jobbet med bedrifter som Amesto, Svea Finans, Purehelp og Uni Micro. Han har erfaring med å hjelpe bedrifter til å utnytte sine digitale plattformer bedre, og gjennom dette bli mer relevante for sine nye digitale kunder. En av de beste plattformene for profesjonelle B2B-bedrifter er LinkedIn, og her har Christoffer hjulpet et hundretalls profesjonelle med å mestre LinkedIn, for å utvikle si karriere, få et større business-nettverk, og skape flere forretningsmuligheter.

Foredrag

Hvordan vi bruker LinkedIn til å skape mer business

Mange har fått øynene opp for LinkedIn, og ser potensialet i å bruke denne kanalen til å utvikle sin karriere. I denne workshopen hjelper vi deg med konkrete strategier og taktikker som kommer til å løfte din LinkedIn-satsing til neste nivå. Dermed kan du bruke plattformen til å skape flere forretningsmuligheter, bygge et sterkere nettverk og utvikle karrieren din.

En introduksjon til inbound marketing

Lær om den nye kjøperatferden og hvordan dette påvirker din bedrift. Her gjennomgås de 4 fasene i inbound marketing-modellen som lar deg tiltrekke potensielle kunder og gjøre dem til kvalifiserte leads og ambassadører for din bedrift. Lær om hvordan søkemotorer fungerer, og hva du og din bedrift må gjøre for at potensielle kunder kan finne deg. De 3 stegene i kundereisen som alle må gjennom før de eventuelt velger å handle med deg blir også tatt opp.

Christoffer Bertilsson har 2 vurderinger

Eirik Skjæveland

31. oktober 2017

AV Fusion AS

6

Her var det mye nyttig informasjon komprimert på kort tid! Etter foredraget satt jeg igjen med mye ny kunnskap som jeg kan bruke fremover til å nå nye mål!

Simen-Åge Aa Lied

13. mars 2017

Cloudnames

6

Christoffer arrangerte og ledet en bedriftsintern Workshop for oss om bruk av LinkedIn i markedsføring. Han ga oss helt ny innsikt i alle mulighetene som ligger hos LinkedIn. Han er kunnskapsrik og veldig konkret i sitt kursopplegg. Inspirerende og morsom å jobbe sammen med!

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2019 © Talerlisten AS