Espen Hilton

Espen Hilton

Forfatter, blogger og PT

Fra kr 25.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel Bli kontaktet

Om Espen Hilton

Espen Hilton er et fyrverkeriet av en mann. Som entreprenør og eventyrer har jobbet over 17 år i mediebransjen. Han er en prisvinnende blogger, bestselgende forfatter og personlig trener og stylist/designer for norske kjente personligheter. Han har en inspirerende historie om hvordan han gikk fra mobbeoffer til å ende opp i tv-ruta og på rød løper. De siste årene har Espen brukt trening som sin mentale medisin, og han deler gjerne av sine erfaringer. Han jobber også mye med foredrag, spesielt rettet mot mental helse for unge. Espen høster sterke tilbakemeldinger på sitt foredrag «Ruth», som retter seg mot lærere og helsepersonell. Det handler om hvordan vi snakker med og ser barn og unge. Ikke minst viktigheten av rollene vi har, og hva vi kan betyr for andre mennesker.

Espen Hilton har 1 vurdering

Indira Derviskadic

11. desember 2021

Vennesla Kommune

6

Espen hadde et sterkt innlegg foran våre 800 ansatte i Oppvekstsektoren. Utelukkende positive tilbakemeldinger etter hans foredrag. Han formidlet egen historie på en engasjerende og inspirerende måte. Vi lærte mye og fikk blant annet reflektert rundt betydning av relasjon, og den voksnes ansvar i møte med barn og unge, spesielt de som er sårbare. Espen anbefales på det sterkeste.

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2022 © Talerlisten AS