Covid 19-tilpasning: Vi har god erfaring med digitale foredrag, og har råd og løsninger!

Espen Hilton

Espen Hilton

Forfatter, blogger og PT

Fra 25.000,- per foredrag

Send forespørsel Hjelp meg

Om Espen Hilton

Dette fyrverkeriet av en mann er både blogger, forfatter, TV-fjes og PT. Espen Hilton har drevet sin prisvinnende blogg i over 10 år, og som en av Norges første bloggere vil du finne inspirasjon til trening, kosthold og mote, iblandet en god dose humor, uhøytidelighet og direkte ærlighet. Espen har jobbet innen media i 17 år, og har vært både programleder, deltatt i TV-serien «Bloggerne» på TV2 og vært assistent for de engelske kjendis-stylistene Trinny & Susannah, og han har jobbet mye med casting. De siste årene har han brukt trening som sin mentale medisin, og deler gjerne av sine erfaringer. Espen med sin inspirerende historie, hvor han som startet som et overvektig mobbeoffer, endte midt i tv-ruta og på rød løper.

Foredrag med Espen Hilton

Det er bare en tanke!

Hvordan klarer man å snu om på livet når andres meninger om hvem du er som menneske er blitt til en realitet. I dette foredraget vil Espen fortelle om hvordan han snudde om på sitt liv, gikk på audition og fikk nei etter nei, men aldri gav opp drømmen sin. Han gikk fra mobberoffer til å bli Norges største mannelige blogger. Espen når daglig ut til over 30.000 mennesker på bare sin snapchat kanal.

Espen Hilton har ingen vurderinger

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2021 © Talerlisten AS