Covid 19-tilpasning: Vi har god erfaring med digitale foredrag, og har råd og løsninger!

Joakim Sande

Joakim Sande

Engasjert markedsfører, rådgiver og gründer

Fra 20.000,- per foredrag

Send forespørsel Hjelp meg

Om Joakim Sande

Joakim Sande er en engasjert foredragsholder og sparringspartner som har bakgrunn fra markedsføring og kommersielle problemstillinger over nesten to tiår. Joakim har jobbet i en rekke roller på tvers av mer enn 20 land, og har brukt mye tid på å utvikle en dyp forståelse for markeder, merkevarer, forbrukere og kulturer. Dette har resultert i et stort engasjement for markedsføring og en sterk drivkraft til å skape vekst. Han er en synlig personlighet i den norske markedsføringsbransjen og har flere ganger vært på banen for å utfordre etablerte sannheter og gi litt balanse i den digitale evangeliseringen. Som foredragsholder er Joakim energisk, visuell og tydelig. Budskap formidles gjerne forankret i egen erfaring.

Foredrag med Joakim Sande

Digitalt nok!

Et foredrag om digitalt kråkesølv, flokkmentalitet og dårlig reklame. Etterlatt budskap: Fokuser på det som gir effekt for deg, og mindre på det alle andre gjør.

Thinking big and dreaming out loud / Hvordan havne på karibisk frokost-TV

Et foredrag om å skape resultater gjennom å tørre å tenke annerledes, bryte litt med janteloven og skille seg ut. Etterlatt budskap: Det betaler seg å tenke stort - og fy f... hvor mye morsommere det er på veien!

Joakim Sande har 1 vurdering

Christoffer Lorang Dahl

3. mai 2018

Geelmuyden Kiese

6

Joakim bidro på en fagdag med svært reflekterte tanker om reklamekommunikasjon og bruken av digital virkemidler. Ved å vise til egne erfaringer som markedssjef fremstod han som svært tillitvekkende, og kombinert med bestemte meninger om hva som faktisk fungerer var han et frisk pust i en verden hvor de fleste fremstår som fremtidselskende tåkefyrster. I vår paneldebatt svarte han både morsomt og inspirerende uten noen forberedelsestid i forkant.

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2021 © Talerlisten AS