Joakim Sande

Joakim Sande

Engasjert markedsfører, rådgiver og gründer

Fra 20.000,- per foredragCa. pris for 45 min. i foredragsholders hjem-region. Mva. kommer i tillegg.

Send forespørsel Bli kontaktet

Om Joakim Sande

Joakim Sande er en engasjert foredragsholder og sparringspartner som har bakgrunn fra markedsføring og kommersielle problemstillinger over nesten to tiår. Joakim har jobbet i en rekke roller på tvers av mer enn 20 land, og har brukt mye tid på å utvikle en dyp forståelse for markeder, merkevarer, forbrukere og kulturer. Dette har resultert i et stort engasjement for markedsføring og en sterk drivkraft til å skape vekst. Han er en synlig personlighet i den norske markedsføringsbransjen og har flere ganger vært på banen for å utfordre etablerte sannheter og gi litt balanse i den digitale evangeliseringen. Som foredragsholder er Joakim energisk, visuell og tydelig. Budskap formidles gjerne forankret i egen erfaring.

Foredrag med Joakim Sande

Digitalt nok!

Et foredrag om digitalt kråkesølv, flokkmentalitet og dårlig reklame. Etterlatt budskap: Fokuser på det som gir effekt for deg, og mindre på det alle andre gjør.

Thinking big and dreaming out loud / Hvordan havne på karibisk frokost-TV

Et foredrag om å skape resultater gjennom å tørre å tenke annerledes, bryte litt med janteloven og skille seg ut. Etterlatt budskap: Det betaler seg å tenke stort - og fy f... hvor mye morsommere det er på veien!

Joakim Sande har 1 vurdering

Christoffer Lorang Dahl

3. mai 2018

Geelmuyden Kiese

6

Joakim bidro på en fagdag med svært reflekterte tanker om reklamekommunikasjon og bruken av digital virkemidler. Ved å vise til egne erfaringer som markedssjef fremstod han som svært tillitvekkende, og kombinert med bestemte meninger om hva som faktisk fungerer var han et frisk pust i en verden hvor de fleste fremstår som fremtidselskende tåkefyrster. I vår paneldebatt svarte han både morsomt og inspirerende uten noen forberedelsestid i forkant.

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2019 © Talerlisten AS