Joakim Sande

Joakim Sande

Engasjert markedsfører, rådgiver og gründer

Fra kr 20.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel

Om Joakim Sande

Joakim Sande er en engasjert foredragsholder og sparringspartner som har bakgrunn fra markedsføring og kommersielle problemstillinger over nesten to tiår. Joakim har jobbet i en rekke roller på tvers av mer enn 20 land, og har brukt mye tid på å utvikle en dyp forståelse for markeder, merkevarer, forbrukere og kulturer. Dette har resultert i et stort engasjement for markedsføring og en sterk drivkraft til å skape vekst. Han er en synlig personlighet i den norske markedsføringsbransjen og har flere ganger vært på banen for å utfordre etablerte sannheter og gi litt balanse i den digitale evangeliseringen. Som foredragsholder er Joakim energisk, visuell og tydelig. Budskap formidles gjerne forankret i egen erfaring.

Hjemsted
Oslo
Foredrag på engelsk
Ja

Foredrag med Joakim Sande

Digitalt nok!

Et foredrag om digitalt kråkesølv, flokkmentalitet og dårlig reklame. Etterlatt budskap: Fokuser på det som gir effekt for deg, og mindre på det alle andre gjør.

Thinking big and dreaming out loud / Hvordan havne på karibisk frokost-TV

Et foredrag om å skape resultater gjennom å tørre å tenke annerledes, bryte litt med janteloven og skille seg ut. Etterlatt budskap: Det betaler seg å tenke stort - og fy f... hvor mye morsommere det er på veien!

2024 © Talerlisten AS